#Tulevaisuuslupaus tukee nuorten siirtymistä työelämään

Etelä-Suomen Media on seitsemättä lukuvuotta mukana Yrityskylä Espoon toiminnassa.

Yrityskylä viettää tänä vuonna 10-vuotissyntymäpäiviä ja juhlistaa merkkivuotta tulevaisuuden uskoa valavalla viestintäkampanjalla. Kampanjan tarkoitus on herättää keskustelua ja edistää nuorten sujuvampaa siirtymistä työelämään.

Juuri nyt tarvitaan uskoa tulevaisuuteen. Nuoret tarvitsevat tukea heidän omilla poluillaan.

Etelä-Suomen Media tukee tulevaisuuden lupauksia tekemällä seuraavan #Tulevaisuuslupauksen:

Huomioimme nuoret ja nuorten mielipiteet lehtemme arjessa.

Kunnioitamme nuorta lukijaa. Tarjoamme kaikille lukijoillemme sisältöä, jossa nuoret saavat äänensä kuuluviin. Uutisoimme luotettavasti nuoria tulevaisuudessa odottavasta työelämästä. Tiivistämme yhteistyötä koulujen kanssa.

Joka vuosi yli 5000 oppilasta osallistuu Yrityskylä Espoon toimintaan. Tänä vuonna Etelä-Suomen Median lehdistä Yrityskylässä mukana ovat Länsiväylä, Aamuposti, Vihdin Uutiset ja Nurmijärven Uutiset. Kaikki Espoon, Kirkkonummen, Kauniaisten, Hyvinkään, Inkoon, Nurmijärven, Siuntion ja Vihdin kuudesluokkalaiset pääsevät tänäkin lukuvuotena vierailemaan Espoon Yrityskylässä. Lisäksi Yrityskylä Espooseen on keskitetty Uudenmaan ruotsinkielinen Yrityskylä-toiminta.

– Sosiaalisen median ja valeuutisten vuoksi mediakasvatuksen rooli on viime vuosina vain korostunut. Luotettavan, faktapohjaisen journalismin kysyntä on nyt suurempi kuin koskaan ennen. Lisäksi pidän erittäin tärkeänä, että jokainen nuori saa Yrityskylän kautta kosketuksen paikallisten yritysten toimintaan ja tulevaisuudessa odottavaan työelämään, sanoo Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja Karri Kannala.

Etelä-Suomen Median lisäksi Yrityskylä Espoon toiminnassa ovat mukana muun muassa Fortum, Kesko, Nordea ja Orion. Yrityskylä-toimintaa koordinoi Talous ja nuoret TAT. Espoon Yrityskylän toiminnasta löydät lisätietoja Yrityskylän kotisivuilta.