Haemme avustavia toimittajia Helsingin Uutisiin

Helsingin Uutiset on Suomen suurin kaupunkilehti kokonaistavoittavuudella mitattuna. Kehitämme ja uudistamme lehteämme voimakkaasti. Haluamme tehdä helsinkiläisiä uutisia helsinkiläisille lukijoille, laadukkaasti ja paikallisesti.

 

Asutko Helsingissä ja tunnet kaupungin kuin omat taskusi? Osaatko ideoida journalistisia juttuaiheita sekä kirjoittaa ja kuvata? Jos vastaat kyllä, niin voit olla etsimämme freelancer-toimittaja.

Haemme 1-2 vakituisesti kirjoittavaa avustavaa toimittajaa. Juttujen määrä viikkotasolla vaihtelee kahdesta neljään. Aikataulussa pysyminen, luotettavuus ja oma-aloitteisuus ovat ominaisuuksia, joita työssä tarvitaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2022 mennessä osoitteella karri.kannala@media.fi. Kerro hakemuksessa myös missä päin Helsinkiä asut ja mitkä kaupunginosat tunnet parhaiten.

Lisätietoja tehtävästä antaa päätoimittaja Karri Kannala puh. 050 351 5291.

 

Etelä-Suomen Media on osa Mediatalo Keskisuomalaista, joka on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Meillä työskentelee yli 2 000 media-alan ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Toimimme noin 50 eri paikkakunnalla ja julkaisemme yli 90 lehti- ja verkkomediaa. Digitaalinen ulkomainontamme tavoittaa viikoittain lähes 2 miljoonaa suomalaista. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com ja www.etelasuomenmedia.fi