Etelä-Suomen Median lehti-integraatio valmistui poikkeuksellisen nopeasti

Uudistuneet tuotteet ovat ilmestyneet!

Karprint Oy:ltä yrityskaupassa Etelä-Suomen Medialle siirtyneiden paikallis- ja kaupunkilehtien Karkkilan Tienoon, Luoteis-Uusimaan, Lopen Lehden sekä Helsingissä ilmestyvien kaupunginosalehtien Kallio-lehden, Munkin Seudun ja Rööperin Lehden julkaisutoiminta on käynnistynyt uudella kustantajalla rivakasti.

Lehtikuusikko on saanut poikkeuksellisen nopeasti käydyn integraation myötä mm. uudistuneet ulkoasut sekä nykyaikaiset verkkopalvelut, jotka palvelevat paikallisia lukijoita entistä paremmin.

Integraatio on saatu maaliin nopeasti, sillä yrityskaupat käteltiin 16.12.2020 ja liiketoiminta sekä lehtien julkaisu siirtyi uudelle omistajalle 1.2.2021. Henkilökunnan tiiviin yhteistyön sekä ammattitaitoisen osaamisen myötä uusien tuotteiden julkaisu on lähtenyt käyntiin mallikkaasti. Lukijoilta onkin jo saatu hyvää palautetta uudistuneista tuotteista. Lehtiemme tärkein voimavara on paikallisuus. Vuorovaikutus paikallisten tekijöiden ja lukijoiden kanssa sekä positiivinen ja rakentava palaute ovat meille ensiarvoisen tärkeitä.

Taustaa

Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluva Etelä-Suomen Media Oy osti joulukuussa Karprint Oy:n kustantamat paikallis- ja kaupunkilehdet Karkkilan Tienoon, Luoteis-Uusimaan, Lopen Lehden sekä Helsingissä ilmestyvät kaupunginosalehdet Kallio-lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti. Lehtien liiketoiminta siirtyi uudelle omistajalle 1.2.2021. Uusi mediakokonaisuus on luontainen jatkumo Mediatalo Keskisuomalaisen kasvussa. ”Kaupassa konserniin siirtyvät paikallis- ja kaupunkilehdet ovat lukijoidensa arvostamia medioita ja sopivat erinomaisesti kasvavaan mediaperheeseen”, sanoo Mediatalo Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

”Karkkilan Tienoo, Luoteis-Uusimaa ja Lopen Lehti täydentävät Mediatalo Keskisuomalaisen paikallislehtitarjoamaa läntisellä Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä Riihimäen seudulla. Meillä ei ole ollut julkaisuliiketoimintaa Karkkilassa – kaupan myötä vahvistamme asemaamme Uudenmaan johtavana paikallismediana”, sanoo Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja Karri Kannala.

Kallio-Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti puolestaan vahvistavat Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunkilehtitarjoamaa pääkaupunkiseudulla. ”Helsingin Uutiset on ilmestynyt vuoden 2020 alusta kuutena eri aluepainoksena – Kallio Lehti, Munkin Seutu ja Rööperin Lehti avaavat meille uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä väylän tavoittaa lisää lukijoita”, Kannala näkee.

Tutustu uusiin tuotteisiimme tarkemmin alta:

Lopen Lehti 
Luoteis-Uusimaa
Karkkilan Tienoo
Kallio-Lehti
Munkin Seutu
Rööperin Lehti

Mainostaja, hyödynnä paikallisesti vahva näkyvyys ja tutustu media- ja mainostarjontaamme tästä!