Yhdessä olemme enemmän

Etelä-Suomen Median myyntitiimi on organisoitu uudelleen. Uudistus valjastaa monipuolisen osaamisen mainostaja-asiakkaidemme käyttöön. Näin pääsemme aitoihin monikanavatoteutuksiin, jotka nostavat mediaratkaisut tuloksellisesti ja laadullisesti uudelle tasolle.

Mitä se monikanavaisuus sitten oikein tarkoittaa? Se on kampanjan pyörittämistä digissä, digitaalisen ulkomainonnan kanavissa, printissä ja sosiaalisen median kanavissa samaan aikaan. Lisäksi kampanjassa voi hyödyntää suorajakelua, tutkimusta ja sisältömarkkinoinnin keinoja. Jokaisella kanavalla on omat erityisominaisuutensa ja valttinsa. Asiakas saa kaikkien kanavien hyödyt parhaiten irti, kun kampanjan suunnittelussa on mukana kunkin kanavan kokenut asiantuntija.

Polkua pitkin menestykseen

Myyntitiimin uudelleen organisoiminen on aloitettu Helsinki-Vantaan myyntiyksiköstä. Helsingin ja Vantaan alueelle mediaratkaisuja luoneet ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja rakentavat jatkossa kanavakohtaiset rajat ylittäviä mediaratkaisuja – aitoa monikanavaisuutta, jossa kunkin kampanjan kaikki osa-alueet tuottavat asiakkaalle hyötyä jokaisessa valitussa kanavassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Helsingin ja Vantaan tiimien yhdistyminen takaa riittävät resurssit kehittää monikanavaisia ratkaisuja ja asiakaspalvelun laatua sekä lisätä kommunikointia asiakkaan ja myynnin asiantuntijoiden välillä. Mitä paremmin asiantuntijamme ymmärtävät asiakkaan tavoitteet, toiveet ja tarpeet, sitä parempia ja toimivampia kampanjakokonaisuuksia pystymme tuottamaan.

Asiakas on siis aidosti keskiössä, ja kaikki tekeminen on vahvasti asiakaslähtöistä. Kun asiakas menestyy, me menestymme. Ja tätä myynnin, ostamisen ja menestymisen polkua rakennamme yhteistuumin, vakaasti ja kunnianhimoisesti.

 

Monta lamppua yhdessä loistaa kirkkaammin kuin yksi yksinäinen

Kun eri osa-alueiden asiantuntijat kokoavat voimansa, saadaan enemmän kuin osien summa. Yhdessä sparrataan, jaetaan kokemusta, innostutaan ja ylletään ennen näkemättömään ja kokemattomaan. Tämä ajatus on myynnin osaajiemme uudelleen organisoitumisen takana. Yhdessä olemme enemmän, niin se vain on.

Uusi tiimiytyminen tehostaa työntekoamme sisäisesti ja tuottaa uusia, luovia, monipuolisia mediaratkaisuja. Erityisen iloisia olemme siitä, että tämä parannus sataa runsaana asiakkaittemme laariin, ja rakentaa tietä kohti uusia menestystarinoita.

 

Millaisia tavoitteita sinulle on – mitä haluat saavuttaa? Rakennetaan polku sinne – yhdessä.

Eveliina Mikkola
Myyntijohtaja
puh. 040 549 0398
sposti eveliina.mikkola@media.fi
Helsingin ja Vantaan mediamyynnin tiimi