Tavoita 86 % pääkaupunkiseudulla asuvista – ja jopa 91 % nuorista aikuisista

Etelä-Suomen Median pääkaupunkiseudun kanavat tavoittavat tuoreen tutkimuksen mukaan jopa 86 % pääkaupunkiseudulla asuvista. Laatukaupunkilehdet Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat sekä Etelä-Suomen Median digitaalinen ulkomainonta tarjoavat siis tutkitusti kattavan peiton vaikuttavia näkyvyysratkaisuja. Tavoittavuus nuorten aikuisten, 15-29-vuotiaiden, ikäryhmässä on huikea: meidän kanavillamme tavoitat 91 % alle 30-vuotiaista. Tulokset ilmenevät markkinatutkimusyritys Kantar TNS Oy:n tekemästä yhteistavoittavuustutkimuksesta.

Etelä-Suomen Median pääkaupunkiseudun mediapeitossa valtti ovat kattavat, tehokkaat ja tavoittavat digitaalisen ulkomainonnan kanavat eli DOOH-ratkaisut. Lehtimediamme tavoittaa pääkaupunkiseudulla 398.000 eli 48 % alueen kuluttajista (printti 1pv, digi 7pv). DOOH-ratkaisuilla peitto ja nettokontaktit nousevat huikeaan 794.000 eri kuluttajaan eli 86 % koko pääkaupunkiseudun väestöstä. Printin ja digin luvut perustuvat vuoden 2021 Kansalliseen mediatutkimukseen (KMT).

Kantarin tekemä tutkimus toteutettiin marras-joulukuussa 2021. Siinä tutkittiin ensimmäisen kerran kaikkien Etelä-Suomen Median ja Mediatalo Keskisuomalaisen medioiden yhteistavoittavuutta. Vastaajia tutkimuksessa oli 5 095 ympäri Suomen.

Nyt tavoitat myös nuorten aikuisten ikäryhmän tehokkaasti

Kantar TNS Oy:n tekemä tutkimus avaa mainostajalle paitsi eri medioiden alueelliset tavoittavuudet, myös kohderyhmätavoittavuudet ja medioiden päällekkäisyydet. Tutkimus osoittaa kohderyhmien mediakohtaisen erilaisuuden ja tavoittavuuden maksimoimisen monikanavaisesti. Nyt kampanjaa suunniteltaessa on helposti laskettavissa eri medioiden tuoma aluekohtainen lisätavoittavuus ikäryhmittäin.

Monet mainostajat ovat pitkään painineet sen haasteen kanssa, että nuorten aikuisten tavoittaminen yksinkertaisella kanavaratkaisulla on ollut mahdotonta. Etelä-Suomen Median kanavat tuovat tähän ongelmaan nyt ratkaisun: laatukaupunkilehdet Helsingin Uutiset, Länsiväylä ja Vantaan Sanomat sekä Etelä-Suomen Median digitaalinen ulkomainonta tavoittavat peräti 91 % kaikista pääkaupunkiseudulla asuvista alle 30-vuotista (15-29-vuotiaat).

Kun haluat tavoittaa pääkaupunkiseudulla asuvat, olemme apunasi! Ota yhteyttä >> 

DOOH – tavoita siellä missä kohderyhmäsi liikkuu

Digitaalinen ulkomainonta sisältää liikenneasemanäyttöjen lisäksi vilkkaiden teiden varsille ja kaupunkien keskustoihin optimaalisesti sijoitetut, näyttävät Big One -mediat sekä matkustajat lähikontaktissa tavoittavat paikallisbussien ja Onnibussien pidempien pikavuorojen näytöt. Etelä-Suomen Media tarjoaa kattavan näyttöverkoston pääkaupunkiseudulla, ja oman yhteyshenkilösi kautta voi helposti laajentaa kampanjasi kattamaan vaikka koko Suomen.

Hyödyntämällä digitaalisen ulkomainonnan kanavia vahvistat kampanjaasi pääkaupunkiseudulla merkittävästi. Digitaalisen ulkomainoskampanjan voi räätälöidä esimerkiksi ajan, paikan tai sään mukaan. Älymainonnasta erinomaisia tuloksia on saatu paikannetulla mainonnalla, jossa hyödynnetään liikkuvan bussimedian mahdollisuutta mainonnan kohteen ja bussin sijainnin yhdistämiseen. Mainos tavoittaa kuluttajan optimaalisella hetkellä kohteen markkina-alueella. Kohdennettavuuden lisäksi digitaalisen ulkomainonnan kautta tavoitat tehokkaasti myös niitä ryhmiä, jotka jäävät perinteisten kanavien ulkopuolelle.

Etelä-Suomen Median printti & digi* +

  • BIG ONE 168.000 nettokontaktia lisää pääkaupunkiseudulla
  • Bussimedia 197.000 nettokontaktia lisää pääkaupunkiseudulla
  • Liikenneasemat 112.000 nettokontaktia lisää pääkaupunkiseudulla

*ESM:n printti 1 pv + digi 7pv pääkaupunkiseudulla

 

Kun haluat tavoittaa pääkaupunkiseudulla asuvat, autamme mielellämme!

Henkilökohtainen yhteyshenkilösi palvelee sinua tai ota meihin yhteyttä >>

Koko Etelä-Suomen Median painetut ja digitaaliset lehdet sekä digitaalinen ulkomainonta (DOOH) tavoittavat 1,5 miljoonaa suomalaista eli 82 prosenttia alueen väestöstä. Tämä tarkoittaa, että oman yhteyshenkilösi kautta saat tavoittavat ja kattavat mediaratkaisut Uudenmaan ja Pirkanmaan sekä Seinäjoen alueelle – yhden luukun periaatteella!