A-P. Pietilä jää eläkkeelle

Etelä-Suomen Median toimitusjohtaja ja julkaisujohtaja A-P. Pietilä siirtyy sopimuksensa mukaisesti eläkkeelle 1.9.2017 lukien. Hän vastaan Etelä-Suomen Median toiminnasta, tuloksesta ja sisällöistä 30.6.2017 saakka.

– Mediatalo Keskisuomalainen siirtyy uuteen strategiakauteen ja uuteen johtamismalliin. Nyt on luonnollinen kohta siirtyä eläkkeelle, Pietilä toteaa.

Hän on toiminut 43 vuotta toimittajana, päätoimittajana ja mediajohtajana useissa eri julkaisuissa, sanomalehdissä, uutistoimistossa ja televisiossa.

– Etelä-Suomen Media on läpikäynyt toimikautenani mittavan strategisen ja toiminnallisen muutoksen. Yhtiö on nyt markkina-asemansa ja liiketoimintansa näkökulmasta hyvässä iskussa, Pietilä sanoo.

Pietilä kiittää Keskisuomalainen Oyj:n hallitusta siitä, että on saanut mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yli 60 sanomalehden mediataloa, jolla on Suomen laajin mediavalikoima.

Pietilä luopuu Keskisuomalainen Oyj:n konsernin johtoryhmän jäsenyydestä kesäkuun lopussa. – Eläke vapauttaa minut 24/7-velvollisuuksista, mutta jatkan omalla tahdillani konsultoinnin, koulutuksen ja kirjoittamisen parissa, Pietilä toteaa jatkosuunnitelmistaan.

Pietilä vastaa Etelä-Suomen Median toiminnasta, tuloksesta ja sisällöistä 30.6.2017 saakka.
Pietilän eläkkeelle jäännin johdosta tehdään seuraavat nimitykset:

Etelä-Suomen Median paikallisjohtajaksi on valittu 12.5.2017 alkaen KM Tiina Laisi-Puheloinen.

Laisi-Puheloinen vastaa paikallisjohtajana myös Etelä-Suomen mediamyynnistä. Hän siirtyy tehtävään asteittain niin, että 1.7.2017 lukien hän raportoi Etelän tuloksen osalta konsernin liiketoimintajohtaja Erkki Summaselle ja myynnin osalta konsernin kaupalliselle johtajalle Jaakko Lintuselle.

Etelä-Suomen Median sisältöjohtajaksi nimitetään julkaisupäällikkö Silja Tenhunen 1.7.2017 lukien. Hän raportoi hallinnollisten asioiden osalta paikallisjohtajalle.