Etelä-Suomen Media yhteistyöhön Asuntomessujen kanssa

Etelä-Suomen Media ja Osuuskunta Suomen Asuntomessut ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka sisältää mahdollisen option tuleville vuosille.

Yhteistyö näkyy konkreettisimmin touko-kesäkuun vaihteessa, jolloin Etelä-Suomen Median kesälehtien mukana ilmestyy Tuusulan asuntomessujen messujulkaisu. Lisäksi varsinainen messulehti jaetaan messujen avausviikolla Keski-Uusimaa-lehden välissä kaikkiin seudun talouksiin. Messulehteä on myös jaossa messualueella koko asuntomessujen ajan. – Olemme hyvin iloisia yhteistyöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Meidän on mahdollista tehdä pidempiaikaista ja laajamittaista yhteistyötä, sanoo Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää lisäten, että asuntomessuorganisaatio on perinteisesti tehnyt yhteistyötä messujen lähialueella sijaitsevien medioiden ja kustantajien kanssa.

Sopimus on vuoden mittainen ja päätös jatkosta tehdään vuosittain erikseen. Etelä-Suomen Median alueella messuillaan Tuusulan jälkeen Lohjalla vuonna 2021, Naantalissa vuonna 2022, Loviisassa vuonna 2023 ja Keravalla vuonna 2024. –Tuusula, Lohja, Loviisa ja Kerava ovat Etelä-Suomen Median ydinaluetta. Uskon, että tulevan kesän yhteistyö Tuusulassa antaa hedelmällisen kasvualustan myös tulevien vuosien yhteistyölle, Etelä-Suomen Median paikallisjohtaja Karri Kannala iloitsee.

Kannalan mukaan Uudenmaan kehysvyöhykkeen väkirikkaus, ostovoima ja kasvu jäävät usein pääkaupunkiseudun varjoon: – Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa ja Loviisan Sanomat yhdessä muiden medioidemme kanssa tulevat voimakkaasti nostamaan oman alueensa ja kehysvyöhykkeen kasvua esiin, sanoo Kannala.

Myös lehtiryhmän johtaja Virpi Kokko iloitsee kahden vahvan brändin yhteistyösopimuksesta ja messuista, jotka ovat Tuusulalle ja lähialueille iso kaupallinenkin mahdollisuus. – Etelä-Suomen Median ja asuntomessujen yhteistyöllä on pitkät perinteet. Keski-Uusimaa ja asuntomessut tekivät tiivistä yhteistyötä Tuusulan vuoden 2000 messuissa ja viime vuosilta onnistuneita yhteishankkeita ovat olleet muun muassa Hyvinkään vuoden 2013 ja Vantaan vuoden 2015 asuntomessut, sanoo Kokko.

Asuntomessuilla on 50-vuotisjuhlavuosi. Ensimmäiset messut pidettiin Tuusulassa vuonna 1970. Tuusula oli isäntäkuntana myös vuonna 2000. Ensi kesän asuntomessualue sijaitsee Rykmentinpuiston alueella, jonne kasvaa noin 15 000 asukkaan asuinalue. Asuntomessualueelle rakentuu yhteensä 27 pientaloa, kaksi kerrostaloa ja kaksi townhousea. Messuille tulee puurunkoisia taloja, hirsitaloja ja kivitaloja, sekä yksi- että kaksikerroksisia ratkaisuja.

Asuntomessut pidetään Tuusulassa 10.7.–9.8.2020.

MAINOSRATKAISUT JA MEDIATIEDOT LÖYDÄT TÄÄLTÄ.


#etelasuomenmedia #asuntomessut #suomenasuntomessut #asuntomessuttuusula #asuntomessut2020