Uudenmaan paikallisuutta ja kotiseutua tukien

Made in Uusimaa –kampanja tuo esiin
aidosti uusmaalaisia yrityksiä ja tuotteita!

Made in Uusimaa on monikanavainen markkinointikampanja Uudellamaalla toimivien yritysten hyväksi. Kampanjan tarkoituksena on korostaa Uudenmaan maakunnan asemaa, vahvistaa Uudenmaan maakuntaidentiteettiä ja tuoda esille uusmaalaisia yrityksiä, joiden tuotanto ja palvelut ovat täysin Uudellamaalla tuotettuja.

Tutustu uusmaalaisiin tuotteisiin ja palveluihin, tai ilmoita yrityksesi maksutta mukaan alla olevalla lomakkeella. Hanki palveluita läheltä ja osoita tukesi arjen valinnoillasi!

Kerro olevasi mukana kampanjassa tai jaa tukesi somessa hashtagilla #madeinuusimaa
>> Lataa kampanjan somekuva tästä! <<

 

Uudenmaan maakunta

Uusimaa on Suomen talouden ja kehityksen veturi. Uusimaa tuottaa 39 prosenttia Suomen bruttokansantuotteesta. Alueella sijaitsi ennen koronatilanteen tuomia muutoksia yli 800 000 työpaikkaa, mikä on kolmannes Suomen työpaikoista. Uudellamaalla asuu lähes 1,7 miljoonaa ihmistä eli noin 30 prosenttia Suomen väestöstä. Uuteenmaahan kuuluu 26 kuntaa, joiden pinta-ala kattaa kolme prosenttia koko Suomesta. Kuntien koko ja profiilit vaihtelevat pääkaupunkiseudun suurista kaupungeista pieniin, 2 000 asukkaan maaseutukuntiin. Uudellamaalla työskennellään muuta maata enemmän palvelualan yrityksissä. Siksi myös korona-kriisin lomautukset ja työttömyys osuvat pahiten Uudellemaalle. 60 prosenttia Suomen lomautetuista on Uudeltamaalta. Uudenmaan identiteetti on merkittävästi vahvistunut korona-kriisin ja sen aiheuttamien rajoitusten seurauksena. Paikalliset palvelut, työpaikat ja tuotteet ovat saaneet uuden merkityksen uusmaalaisten arjessa.

Uusimaa selviää kriisistä ja on Suomen kasvun veturi tulevaisuudessakin.

 

Tuottaako yrityksesi uusmaalaisia tuotteita tai palveluja?
Ilmoita yrityksesi maksutta mukaan alla olevalla lomakkeella 17.5. mennessä!

Kokoamme alla olevalle listalle uusmaalaisia yrityksiä, joiden tuotanto ja/tai palvelu on täysin Uudellamaalla tuotettua. Yrityksen liikevaihdon tulee olla alle kymmenen miljoonaa euroa.

Ilmoittautuminen kampanjaan on päättynyt.

 

Uudenmaan identiteettiä, huoltovarmuutta, taloutta, tiedonvälitystä ja yrittäjyyttä paikallisesti tukemassa:

                  

                        

Kampanjassa mukana olevat yritykset kunnittain:


ASKOLA

 


Askolan Kone Oy

Maatalous-, metsä- ja pienkonekorjaamo. Valtuutettu John Deere-huolto. Teemme myös maanrakennusurakointia sekä vaihtolavakuljetuksia.
askolankone.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


NS Schneider Oy

NS Schneider Oy tuottaa yksilölliset verkkosivut, graafisen suunnittelun sekä valokuvauspalveluita ja meillä on laaja valikoima painotuotteita verkkokaupassamme.
ns-schneider.fi

 


Oivallusvaara Oy

Tarjoamme työhyvinvointipalveluita metsäympäristöissä työyhteisön ennaltaehkäisevän hyvinvoinnin tueksi. Retkiämme ohjaavat lääkärit ja muut terveydenalan ammattilaiset.
oivallusvaara.com

 


OP Askola

Askolan Osuuspankki on itsenäinen ja palveleva OP Ryhmään kuuluva pankki. Pankki on Askolan kunnan alueen johtava rahalaitos. Lisäksi palvelemme tuhansia asiakkaita, jotka asuvat ympäri Suomea.
op.fi/askola

 


OP Koti Itä-Uusimaa Oy LKV

Seitsemän hengen LKV-tiimimme palvelee sinua kaikkiin kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Välitystoimeksiantojen lisäksi saat kauttamme arviointipalvelut ja kauppakirjat.
op-koti.fi

 

Tmi Kaija Toivonen
Nypläämällä valmistettuja käyttö- ja koriste-esineitä, reunapitsejä liinoihin ja verhoihin sekä erilaiset pitsit kansallispukuihin.
pitsikauppa.fi

 


Sanomalehti Uusimaa
Uusimaa on 125-vuotias Porvoossa ja Askolassa seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehti ilmestyy tilattuna ma-la ja sunnuntaina lehti jaetaan kaikkiin talouksiin.
uusimaa.fi

 

Valoisa Coaching & Services Oy
Valoisa Coachingista saat parempaa henkistä valmennusta, parisuhdevalmennusta ja työelämän valmennusta suurella sydämellä ja ihmistä todella kuunnellen. Valoisa, kun haluat onnistua.
valoisa.life


ESPOO

 


Actire Taloushallintopalvelut
Nykyään pilvessä palveluja tuottavan tilitoimiston perusti yli 15 vuotta sitten 3 koulukaveria. Autamme yrityksiä selviämään ja menestymään henkilökohtaisella palvelulla asiakkaan koosta riippumatta.
actire.fi

 

ATC-Ari Teräs Consulting Oy
Olemme erikoistuneet myyntitoimintojen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen osana M3groupin kokenutta verkostoa.
m3group.fi

 

Bellahaus LKV
Bellahaus LKV on kasvava yritys joka toimii Suomessa ja monessa muussa Euroopan maassa. Meiltä saat ystävällistä ammattitaitoista palvelua. Nettisivuillamme näet yhteystiedot. Soitellaan…
bellahaus.eu

 


Bravemotion
Luomme tervettä yrityskulttuuria, joka tukee strategisia tavoitteita ja on tuloksia aikaansaava. Lisäksi autamme yksilöitä, tiimejä ja yrityksiä menestymään ketterästi ja joustavasti muutoksissa.
bravemotion.fi

 


Cityvarasto Oyj

Laadukkaita kotimaisia pienvarastopalveluita Uudenmaan alueella. Pienvarastot, teräsverkkovarastot, kontit, pakkaustarvikkeet, postiosoitepalvelut, lähetys- ja vastaanottopalvelut sekä toimitilat.
cityvarasto.fi

 


Digioiva Oy

Olemme IT- ja kehitysprojektien ammattilaisia toimialasta ja teknologiasta riippumatta. Projektipäällikkömme toimivat aina asiakkaan edustajina ja ajavat sinun asiaasi.
digioiva.com

 


Emergy Oy

Emergy on työelämän tunnetaitoihin ja tunnejohtamiseen erikoistunut yritys. Hyvässä tunneilmastossa työntekijät voivat sitoutua ja innostua ja yrityksen luovuus ja tuottavuus kasvavat.
emergywork.com

 

Espoon Tilaustaxit
Tilataksi- ja invataksikuljetukset koko Uudenmaan alueella. Olemme aito Espoolainen yritys vuodesta 1982. Automme puhdistetaan joka ajon jälkeen, varsinkin korona aikaan. Kuulumme Lähitaksiin.
espoontilaustaxit.fi

 


Finnish Gas & Welding Equipment Oy

Valmistamme ja tuomme maahan teollisuus-, hitsaus- ja sairaalakaasujen turvalliseen ja kustannustehokkaaseen käsittelyyn tarvittavia laitteita ja tarvikkeita.
fgwe.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Hairlekiini

Hairlekiinista saat aina sinulle sopivinta parturi-kampaamopalvelua!
hairlekiini.fi

 

Hammaslääkäri Minna Merikallio
Ammattitaitoa 30v kokemuksella. Monipuolista ja esteetistä taitoa. Pidetään suusi hyvässä kunnossa niin terveytesi kiittää!

 

Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


HemiTeam Oy

Sähköasennuspalvelut Uudenmaan alueella kotitalouksille ja alihankintana. Pitkäaikaisten asiakkaiden positiiviset suositukset ovat paras mainos asiakastyytyväisyydestä!
hemiteam.fi

 

HS-Autopalvelu Oy
HS-Autopalvelu Oy on Espoossa ja Klaukkalassa toimiva AD-Autokorjaamo, joka huoltaa ja korjaa henkilö- ja pakettiautoja. Espoossa myös mopoautoja, sekä mönkijöitä.
hsautopalvelu.fi

 


Ilostu Oy

Ilostu Oy on uudenlainen seniorin kotiin tukipalveluja tuottava palveluyritys. Tuemme senioria itsenäisesti kotona asumisessa ja tuomme arkeen elämäniloa, säännöllisyyttä, turvaa ja sujuvuutta.
ilostu.fi

 


Indcare Oy

Indcare Oy tuottaa asumisen ja avohuollon tukipalveluita Uudellamaalla. Me tarjoamme inhimillisellä otteella kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä yksilöille että perheille.
indcare.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kotipalvelu Iloita Oy

Kotipalvelu Iloita Oy tuottaa ei-sairaanhoidollisia kotipalvelun tukipalveluja. Olemme myös kuntien sosiaalihuollon hyväksymä palveluntuottaja Vihdin, Karkkilan, Lohjan, Espoon ja Lohjan alueilla.
iloita.fi

 


Koti Puhtaaksi Oy

Olemme 2011 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut kotisiivoukseen. Meidät valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi 2019. Rakennamme onnellisempaa Suomea koti kerrallaan.
kotipuhtaaksi.fi

 


Lakiasiat Wehka-aho

Lakiasiat Wehka-ahon lakimiehet palvelevat Sinua mm. perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa ihmisläheisesti ja luotettavasti. Testamentti, perunkirjoitus, oikeudenkäynnit. Också på svenska.
wehka-aho.fi

 


Loistohoiva Uusimaa
Loistohoiva tarjoaa kotona asuville ikäihmisille laadukasta kiireetöntä hoivapalvelua mm. muistihoivaa, asiointiapua, kotiavustajapalvelua, tukea sairaalasta kotiutumiseen sekä ystäväpalvelua.
loistohoiva.fi

 


LSTV Design

Kotimaisesta koivusta valmistettuja koruja, koristeita ja sisustustuotteita.
olenloistava.fi

 


Länsiväylä – Espoon luetuin lehti
65-vuotias Länsiväylä on Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella kaksi kertaa viikossa ilmestyvä kaupunkilehti. Kokonaistavoittavuudeltaan Länsiväylä on Espoon luetuin lehti (Lähde: KMT 2019).
lansivayla.fi

 


MetsäPremium Oy

MetsäPremium Oy auttaa metsänomistajia omistusjärjestelyissä, kuten sukupolvenvaihdos, perinnönjako ja yhteismetsän muodostaminen. Myös kaupanvahvistus-, koulutus- ja asiakirjapalvelut.
metsapremium.fi

 


Oivallusvaara Oy

Tarjoamme työhyvinvointipalveluita metsäympäristöissä työyhteisön ennaltaehkäisevän hyvinvoinnin tueksi. Retkiämme ohjaavat lääkärit ja muut terveydenalan ammattilaiset.
oivallusvaara.com

 


PakuOvelle.com

Parasta kotimaista pakettiauton vuokrausta ympäri pääkaupunkiseutua. Nouda huoltoasemalta tai vuokraa suoraan netistä. Pakettiatuojen lisäksi muutot sekä muuttolaatikot kaupungin parhailla hinnoilla.
pakuovelle.com

 

Parkettiliike J & T Mustonen Oy
Parkettilattioiden asennus, hionta ja lakkaus,valkolakkaus ym. parkettityöt.
parkettihelsinki.fi

 


PolyQuality Oy

Nopea, notkea ja nöyrä viestinnän tekijä PolyQuality tuottaa tekstit ja toteuttaa tapahtumat. Sisältöä syntyy niin esitteeseen, lehtiartikkeliin kuin kokonaiseen kirjaankin.
polyquality.fi

 


Qreform Oy

Suomen johtava laatu- ja turvallisuuskriittisten osaamisen hallinnan ratkaisujen kumppani. Qreform Oy:n kehittämä Rego on kokonaisratkaisu laadun, riskien ja pätevyyksien hallintaan.
qreform.com

 

Reikihoitola Lumikallio
Rentoutumista, meditatiivisuutta ja askelia eteenpäin henkisen kehittymisen tiellä. Reiki-kursseja pienryhmille, energiahoitoa (Reiki, Access Bars), kirjallisia numerologisia tulkintoja, kuvataidetta.
lumikallio.fi

 


Salccu Oy

Tavoitteemme on vähentää ilmastokuormaa ja lisätä turvallisuutta. Tarjoamme ekologisia yrityslahjoja sekä tuotteita jokapäiväiseen suojautumiseen epidemioita ja verkkouhkia vastaan.
salccu.fi

 


Sisuste Siivonen Oy

Valikoimassa kestävät kaihtimet, markiisit, matot ja sisustustuotteet. Oma mattokutomo. Luotettava suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu tuotteisiimme. Meiltä myös uniikit kokonaisuudet.
sisuste-siivonen.fi

 

Senioritalkkarit
Seniorikansalaisten auttaminen lähes kaikessa, jossa apua tarvitaan. Näiden lisäksi remontit ja pihatyöt.
senioritalkkarit.fi

 


StepUp School

StepUp Schoolista löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa.
stepupschool.fi

 


Sweet Life Oy

Premium luokan jäätelöitä ravintoloille ja kahviloille vuodesta 2007 Espoossa suurella sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla. Lanseeraamme kuluttajille suunnatun ”a Sweet Story” tuotesarjan keväällä.
sweetlife.fi

 


Tekno-Rengas Oy

Olemme kotimainen rengasalan perheyritys ja olemme toimineet Suomenojalla yli 30 vuotta.
tekno-rengas.fi

 


Terveystalo Rela-hierojat

Rela-hierojat -ketju palvelee uusimaalaisia 21 vastaanotolla, joissa sinua hoitaa koulutetut hierojat klassisen ja urheiluhieronnan tarpeissa tavoitteellisesti kohti parempaa hyvinvointia.
relahierojat.fi

 

T:mi Harri Murtonen
Iloista ja laadukasta golfopetusta yli 20 vuoden kokemuksella, kaiken tasoisille golfareille Season golfissa Espoon Suomenojalla.
harrimurtonen.com

 


Valgieloitsu

Valgieloitsun korut, käsityöt ja tuotteet syntyvät luonnon ja perinteiden voimasta! Suunnittelen ja teen käsityönä tuotteet, jotka ovat monelle voimakoruja ja voiman lähteitä.
valgieloitsu.fi

 


Vestis

Vestis on kiertotalouteen ja second hand -muotiin erikoistunut yritys. Vestiksen myymälä sijaitsee Espoon Iso Omenassa ja verkkokauppa osoitteessa vestis.fi. Second Hand, First Choice!
vestis.fi

 


Oy Yleiskylmä-Findri Ltd

Findri on suomalainen kylmätekniikan ja ilmankäsittelyn asiantuntijayritys. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme korkealaatuiset ratkaisut jäähalleihin, teollisuuteen ja muihin kiinteistöihin.
findri.fi

 


Åbergin Linja Oy

Åbergin Linja on Espoossa ja Uudenmaan alueella liikennöivä linja-autoyritys. Vuodesta 1953 toiminut perheyritys tarjoaa tänäkin päivänä laadukkaita ja ystävällisiä kuljetuspalveluita.
bustravel.fi


HANKO

 


B&B Villa Garbo

Hangon monipuolisin majoitustarjonta: majatalo, huoneistohotelli, asuntoja, hirsimökki, upea Sea View Suite. Majoituitpa yksin, perheen kanssa tai ryhmässä, työssä tai vapaa-ajalla – ota yhteyttä!
villagarbo.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 

Hanko Guide T:mi
Tule kokemaan Hangon ainutlaatuinen merellinen tunnelma opastetulla kierroksella! Voidaan toteuttaa joko kävellen tai asiakkaan bussissa. Myös risteilyopastuksia lähisaaristossa. Även på svenska.
hangonoppaat.fi

 


JL-RakTek

Meillä on vuosien kokemus rakentamisesta. Yrityksestämme löytyy sertifioitu märkätila-asentaja, mikrosementtiasentaja, muurari, laatoittaja, maalari, kirvesmies ym. Rakennusalan ammattilaisia.
jl-raktek.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kuusenjuuri ekohoitola ja hieronta

Ekokauneus- ja hyvinvointihoitola Hangossa. Kasvohoidot suomalaisella luonnonkosmetiikalla, hieronnat, vartalohoidot, vyöhyketerapia sekä luonnonkosmetiikan verkkokauppa.
kuusenjuuri.fi

 


Peruna & Co. Oy/Skiffer-ravintolat

Skiffer -ravintolat (perustettu 2010) on 7 ravintolan ravintolaketju minkä päätuotteena on Liuska (Kuin gourmet pizza, mutta parempi). Skiffer on lähtöisin Liuskaluodolta Kaivopuiston edustalta.
skiffer.fi

 


Terveyshuoltamo IHANA ja RENTO

Ihanaa ja rentoa oloa Hangon Vuorikadulla. Palveluina hieronnan lisäksi DryNeedling (triggerpisteiden käsittelyä akuneuloilla), akupunktio, purentalihasten manuaalinen käsittely, faskiakäsittely.
ihanajarento.fi

 


Regatta SPA

Regatta SPA on ainutlaatuinen kylpylä, joka yhdistää Hangon satamakaupungin tunnelman ja ylellisen kylpylän monipuoliset palvelut elämykseksi, jolle ei löydy vertailukohtaa.
regattaspa.fi

 


Tammisaaren eläinlääkäri Tarja Lagström

Kokenut eläinlääkäri hoitaa kaikki eläinystäväsi hyvinvarustetulla vastaanotolla joka päivä. PÄIVYSTYS YMPÄRI VUOROKAUDEN. Myös tallikäynnit!
vetlag.business.site


HELSINKI

 


3Dent Oy

Suomen ensimmäinen täysin digitaalinen kotimainen hammaslaboratorio. Kattava CAD/CAM palvelu hammaslääkäreille.
3dent.fi

 

Aallon Auto Oy
Huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä henkilö- ja pakettiautoja. Meiltä onnistuu niin perushuollot kuin vaativatkin moottorinvaihdot ja autosähkötyöt. Meiltä saat myös renkaat ja niiden säilytyksen.
aallonauto.com

 


Aatto Creative Oy

Aatto Creative tukee yrityksiä ja järjestöjä toiminnan tehostamisessa ja kehittämisessä: koulutus, digitalisaatio, työhyvinvointi ja johtaminen sekä työnohjaus. Myös etäpalveluina.
aattocreative.fi

 


Absurdeco Oy

Absurdeco Oy maahantuo ja myy pinnotusaineita sekä kouluttaa niiden asentamista. Tuotteita ovat mm. mikrosementti, sementin värjäävät hapot ja efekti pinnoitteet.
absurdeco.fi

 


Actire Taloushallintopalvelut
Nykyään pilvessä palveluja tuottavan tilitoimiston perusti yli 15 vuotta sitten 3 koulukaveria. Autamme yrityksiä selviämään ja menestymään henkilökohtaisella palvelulla asiakkaan koosta riippumatta.
actire.fi

 

Agileo
Teemme tietojärjestelmiä pienille ja suurille asiakasyrityksille. Jos tarvitsette juuri teidän tarpeisiin tehdyn asiakkuudenhallinta- tai toiminnanohjausjärjestelmän niin meidän kautta saatte sen.
agileo.fi

 


Ahako Oy

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi toimistokalusteet, oli kyseessä sitten toimisto tai kotitoimisto. Jos juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita ei meinaa löytyä, ota yhteyttä. Me löydämme.
ahako.fi

 

Aii Energy Systems
Aii Energy Systems on Suomalainen korkealuokkainen kumppani ja avaimet käteen toimittaja laadukkaille aurinkosähköjärjestelmille.
aiienergysystems.fi

 

Airbag Oy
Olemme paras ajoneuvojen kolarivauriokorjaamo Suomessa. Meiltä huippulaatuiset vauriokorjaukset myös erikois- ja arvoautoihin. Toivottavasti emme koskaan törmää.
airbag.fi

 


Air0 Oy

Tarjoamme tehokasta sisäilman puhdistusta sekä jatkuvaa sisäilman monitorointia yritysasiakkaille. Suomessa kehitetyt ja valmistetut tuotteemme poistavat ilmasta myös virukset.
air0.fi

 


Aito Video Oy

Aito Video tekee modernia videotuotantoa ja videomarkkinointia yrityksille.
aito.video

 


Aktia Kiinteistönvälitys Oy

Välitämme tehokkaasti ja turvallisesti koko Uudellamaalla. Panosta sinäkin laatuun ja huippuluokan välittäjiin ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!
aktialkv.fi

 


Aleksi Litovaara Coaching (Laidback Productions Oy)

Autan ihmisiä onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteet! Tarjoan coachausta, työnohjausta, mindfulness-verkkokursseja sekä ratkaisukeskeisyyteen ja positiiviseen psykologiaan liittyviä kursseja.
aleksilitovaara.com

 


Allure Sailing

Kanssamme voit tutustua purjehdukseen rennosti iltapurjehduksilla ja purjehdusretkillä tai tavoitteellisemmin osaamista kehittäen purjehduskursseillamme.
alluresailing.fi

 


Alumasi Oy

Alumasi Oy valmistaa sekä asentaa Terassi- ja parvekelasituksia Uudenmaan alueella.
alumasi.fi

 


Amartmed Oy

Amartmed on suomalainen sairaalatarvikeyritys, joka aloitti toimintansa kesäkuussa 2018. Amartmed myy, markkinoi ja tuo maahan erikoisairaanhoidon tuotteita.
amartmed.fi

 


Amrea Oy / Clean World

CleanWorld/Amrea Oy on monipuolisia siivouspalveluja tarjoava perheyritys Helsingistä.
cleanworld.fi

 


Avain Terveyteen Oy

PNH-terapiasta yksilöllistä apua kroonisiin vaivoihin kuten fibromyalgia, neuropatiat, krooniset kivut, uni- ja palautumishäiriöt, hermopinteet, selkä- ja iskiasvaivat. Lähes 20-vuoden kokemuksella.
avainterveyteen.fi

 


ArcticMediaHouse Ltd.

AMH is a worldwide video production company for your needs. Our focus is finding ways to capture unforgettable moments with an innovative and fresh take.
arcticmediahouse.com

 


Artific Intelligence Oy

Artific Intelligence auttaa yrityksiä ja organisaatioita ottamaan tekoälyä käyttöön toiminnassaan tarjoamalla räätälöityjä koneoppimisen ja data-analytiikan ohjelmointi- ja konsultointipalveluja.
artific.ai

 


Asianajotoimisto Ferenda Helsinki Oy

Olemme luotettava kumppani sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Avustamme kokemuksella ja ammattitaidolla juridisissa ongelmatilanteissa ja elämän tärkeissä oikeustoimissa.
ferenda.fi

 


Aurora Residential Oy

Aurora Residential offers fully Managed Hosting Services, Cleaning, Key Exchange, Laundry & Linen Swap Out Services to airbnb, booking.com apartment hosting entrepreneurs and independent host.
auroraresidential.com

 


Autonhoito Jamine Oy

Olemme pieni Suomalainen perheyritys joka on tuottanut autojen puhdistuspalveluita sekä erilaisten lisävarusteiden asennuksia jo vuodesta 1995. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Suutarilassa.
autopesukeskus.fi

 


B2B trade payment services AB

B2B Pay is a Fintech company that provides Virtual banking services and online payment services to businesses globally.
b2bpay.co

 


Ba

Find the Joy of Life. Virtual Therapy and Coaching for Business People. Löydä elämänilosi. Etäterapiaa ja henkilökohtaista valmennusta työikäisille.
tuulasaarela.com

 


Baba Foods Oy

Baba on suomalainen perheyritys, jossa valmistetaan herkullisia Lähi-idän kasvisruokia, kuten hummusta, falaleja, erilaisia tahnoja ja salaatteja. Tuotteita on myynnissä vähittäiskaupoissa.
baba.fi

 


Base Catering Oy

Lounaskotiin.fi By Base Catering palvelu toimii nyt poikkeus aikana Itä-Helsingin alueella toimittaen arkisin lounasaikaan ruokaa kotiovelle / toimistolle. Etätyöntekijöille, vanhuksille, perheille.
lounaskotiin.fi

 


Balentor Oy

Muutoskumppani, joka luo yhdessä asiakkaidensa kanssa vaikuttavia tuloksia johtamisen, esimiestyön, strategian, liiketoiminnan, myynnin ja asiakaskokemuksen saralla liittäen mukaan tutkimuspalvelut.
balentor.fi

 

Beauty Steven Assa
Monipuolisia kampaamo- ja parturipalveluita vuosien ammattitaidolla.
hiusfashion.com/fi/kluuvinliiteri/

 


BES Wellness Oy

Terveysvaikutteisten tuotteiden tuotekehitys, maahantuonti ja markkinointi. Elektromagneettisia tuotteita, korvakynttilöitä, tukisukkia, etc.
bs-magneettituet.com

 


Bionordika Oy

BioNordika on kotimainen korkealaatuisten tutkimus- ja diagnostiikkareagenssien maahantuoja. Asiakaslähtöisyys, biotekniikan alan tuntemus, halu olla mukana alan kehityksessä ovat toimintamme runko.
bionordika.fi

 


Bitwards

Bitwards tuottaa matkapuhelimia avaimina hyödyntäviä kulun- ja pääsynhallintaratkaisuja. Bitwards palvelualusta tarjoaa kustannustehokkaan tavan hallita henkilöiden kulkuoikeuksia oviin ja tiloihin.
bitwards.fi

 


Blackout Lighting Finland Oy

Esitystekniset toteutukset, ääni -valo -ja kuvatoteutukset, rakenteet, kulissit ym oheispalvelut merkittävän tapahtuman toteuttamiseksi.
blackout.fi

 


Black Safir Oy

Yritys on valmistuttanut kotimaisten hierojien ja fysioterapeuttien kanssa yhteistyössä – magneettituet sekä muita magneettituotteita asiakkailleen.
bs-magneettituet.com

 


Blok

Blok on Pohjoismaiden suurin digitaalinen kiinteistönvälitystoimisto, jolla on ylivoimaisesti koko alan tyytyväisimmät asiakkaat. Automatisoimme työläät osat, palvelemme henkilökohtaisesti tärkeissä.
blok.ai

 


Boco IP

Boco IP on aineettoman omaisuuden toimeksiantoihin erikoistunut vuonna 1928 perustettu patenttitoimisto. Palvelemme joustavasti kaikissa IPR-asioissa patenteista tavaramerkkeihin.
bocoip.com

 


Bravemotion
Luomme tervettä yrityskulttuuria, joka tukee strategisia tavoitteita ja on tuloksia aikaansaava. Lisäksi autamme yksilöitä, tiimejä ja yrityksiä menestymään ketterästi ja joustavasti muutoksissa.
bravemotion.fi

 


Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV

Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV on vuodesta 2002 pääkaupunkiseudulla toiminut yksityinen kiinteistönvälitysalan yritys, jossa työskentelee ainoastaan kiinteistönvälityksen ja asuntokaupan ammattilaisia.
bulevardinkotimeklarit.fi

 


Branded Life Oy

Branded Life on kehittämisen ja johtamisen tutkiva kumppani. Löydämme ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin asiakkaittemme tarpeisiin räätälöidyillä tutkimuksilla; Asiakkuus-/tuote-/palvelukehitys.
brandedlife.fi

 

Casa Shop Oy
Digimarkkinointia tuottavasti yli 20 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä, kerron lisää!
digimarkkinointia.fi

 


Careerjoy Oy

Haluatko huoletonta hr:ää? Maksat vain ”tehotunneista”, kun voit ostaa joustavasti HR-palveluita tunti-, projekti-, tai kuukausiveloituksena. Olemme tukenasi rekrytoinneista, työsuhteen päättämiseen.
careerjoy.fi

 

CHOICE Finland
CHOICE Finland on Helsingissä valmistettu luonnonkosmetiikkasarja. Raaka-aineina käytämme suomen metsistä ja maatiloilta jalostettuja puhtaita luonnon raaka-aineita.
choicefinland.com

 


Cityklinikka

Cityklinikka on esteettisen lääketieteen uranuurtaja Suomessa – olemme toimineet vuodesta 1994 asti. Tarjoamme toimenpiteitä aina plastiikkakirurgiasta monipuolisiin laite- ja injektiohoitoihin.
cityklinikka.fi

 


Cityvarasto Oyj

Laadukkaita kotimaisia pienvarastopalveluita Uudenmaan alueella. Pienvarastot, teräsverkkovarastot, kontit, pakkaustarvikkeet, postiosoitepalvelut, lähetys- ja vastaanottopalvelut sekä toimitilat.
cityvarasto.fi

 


Classic bike

Pyöräkauppamme tuo maahan erittäin laadukkaita kaupunki-maasto- ja huipputeknisiä ja moderneja Eurooppalaisia sähköpyöriä sekä WOOM lasten pyöriä ja Christiania bikes laatikkopyöriä.
classicbike.fi

 


CleanPOMO Oy

CleanPOMO is a cleaning services company in Finland with a team of well trained, professional and courteous staff who aim to deliver the best of cleaning services in and around your home and office.
cleanpomo.fi

 


Cloudix Solutions Oy

Cloudix Solutions Oy on Microsoftin 365 ja Azure-pilvipalveluihin erikoistunut konsulttiyritys. Meiltä Office ja Azure lisenssit, koulutus, suunnittelu, käyttöönotot, tuki ja käytön tehostaminen.
cloudix.fi

 


Code Verde Oy

Code Verde Oy tarjoaa verkkopalvelukehitystä ja ketterää tiimien scrummarointia.
codeverde.com

 


ContractZen

ContractZenin pilvipalvelu yhdistää aiemmin erillään olleet palvelut yhteen: sopimusten- ja kokousten hallinta, sähköiset allekirjoitukset ja virtuaalinen datahuone (VDR).
contractzen.com

 


Comodo Asunnot Oy

Comodo Asunnot Oy tarjoaa lähes sata raikkaasti ja kotoisasti kalustettua asuntoa vuokralle pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.
comodo.fi

 


Cuutio

Autamme yrityksiä markkinointiteknologioiden ja dataohjautuvuuden valjastamisessa. Kumppaniemme kanssa julkaistu Cuutio MIX sisältää kaikki tärkeimmät digimarkkinoinnin sovellukset edulliseen hintaan.
cuutio.fi

 


Custom Sounds

Custom Sounds on vuodesta 1996 lähtien toiminut kitaratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa ja kivijalkakauppa, joka tunnetaan myös kitaristin karkkikauppana. Efektivalikoimamme on Suomen suurin.
customsounds.fi

 


Crescendo Consulting and Management Oy

Tarjoamme vuokra-HR-päällikkö ja -assistenttipalvelut joustavasti pk-yrityksille, työterveyshuollon kilpailutukset ja työhyvinvointia kehittävän yrityskulttuurin valmentaminen ovat ytimessä.
crescendo.fi

 


C-Trek Oy
C-Trek Oy (Sea-Trek) on merellisiä seikkailusafareja ja ohjelmapalveluja tuottava yritys. Pääkalustonamme on turvalliset RIB kumiveneet. Sightseeing-, sukellus-, hyljeretket ja paljon muuta!
c-trek.net

 


Cybershop Helsinki Oy

Cybershop on vuodesta 2003 toiminut kotimainen yritys, jolla on useita kivijalkamyymälöitä verkkokaupan lisäksi. Tarjoamme vaihtoehtomuotia ja elämäntyyliä ihmisille, jotka haluavat erottua joukosta.
cybershop.fi

 


Dear Lucy

Dear Lucy on moderniin B2B-myynnin johtamiseen ja johdon raportointiin erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Dear Lucy palvelee Pipedrive, HubSpot ja Salesforce yrityksiä yli 20 maassa. Katso ilmainen demo.
dearlucy.co

 


Deal Comp Oy

Tuotamme IT-teknologiaa kohteisiin joissa normaalit tuotteet eivät kestä. Kestävät IT-Tuotteet ja järjestelmät ajoneuvoihin, työkoneisiin, raideliikenteeseen, valvomoihin, työpajoihin, logistiikkaan.
dealcomp.fi

 


Decos Oy

Decos on 15 vuotta vanha perheyritys, joka maahantuo ja myy erilaisia sisustuspinnoitteita. Kattava valikoima sisustusmaaleja ja -laasteja sekä mikrosementti.
decos.fi

 


DiagFactor Oy

Teemme työtä jaksamisen, yleisen hyvinvoinnin ja terveiden elinvuosien lisäämiseksi. Tarjoamme e-oppaita, geenitestejä, geenineuvontaa, mielen taitoja ja hyvinvointivalmennuksia. Lisäksi luentoja.
diagfactor.com

 


Digioiva Oy

Olemme IT- ja kehitysprojektien ammattilaisia toimialasta ja teknologiasta riippumatta. Projektipäällikkömme toimivat aina asiakkaan edustajina ja ajavat sinun asiaasi.
digioiva.com

 

Dog District Oy
Helsingin Merihaassa toimiva uuden sukupolven koirahoitola. Tähtäämme kaikessa tekemisessämme helpottamaan sekä koirien että omistajien arkea.
dogdistrict.fi

 


Doorie Oy

Upeat keittiöt, vaatekaapit ja lipastot skandinaaviseen sisustukseen! Kotimaiset ovet ja peitelevyt on mitoitettu Ikean runkoihin.
doorie.fi

 


Dos Tecolotes Oy

Dos Tecolotes on ainoa Mexicolaisia elintarvikkeita myyvä liike suomessa. Valikoimistamme löydät aidot tortillat, kastikket, chilit ja kaikki muut Mexicolaisen keittiön herkut.
dos-tecolotes-oy.business.site

 

DP Recycling OY
DP Recycling on uudellamaalla toimiva metallin kierrätys yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia kierrätysratkaisuja luotettavasti ja vuosien kokemuksella.
dprecycling.fi

 


Edelstein Special Oy

Perheyritys joka luottaa laatuun. Jos on olemassa idea, joka edellyttää todella tarkkaa huomiota kivi, kvartsi, keraamikka tai terrazzo detaljien toteuttamiseen, niin olemme aina valmiit auttamaan.
edelstein.fi

 


Eevsku Oy / Eevsku Training

Eevsku Training tarjoaa hyvinvointivalmennuksia, tällä hetkellä ainoastaan netissä. Valmennukset keskittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja etenkin kehonpaino- ja taitoharjoitteluun.
eevsku.fi

 


ED-MARK Oy

ED-MARK Oy tarjoaa kuvauksen, kuvien, optisten välineiden, painotuotteiden ja laitteiden ympärillä laajan valikoiman, esim. painetut mukit, kehykset, taulut, kuvausvalot, kiikarit, tulostusmateriaalit.
ed-mark.fi

 


Eklöf Talous Oy

Eklöf Talous Oy on vuonna 2006 perustettu helsinkiläinen taloushallinnon asiantuntijapalveluja tuottava yritys. Asiakaspalvelu, 0401562637. Sähköposti: info@ekloftalous.fi
ekloftalous.fi

 


EtnoFitness International Oy

EtnoFitness on uniikki ja monipuolinen tanssi- ja liikuntastudio Helsingissä, Sörnäisissä. Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän tanssinopetusta ja treeniä: sekä paikanpäällä että online-kursseina!
etnofitness.com

 

Euroka Oy
Euroka Oy vuokraa pienteollisuustalojen toimitilojaan Lauttasaaressa Vattuniemenkatu 15 ja Veneentekijäntie 18.
euroka.fi

 


EWQ (Eurosec Oy)

EWQ on Suomen johtava vuoropalvelujärjestelmiä tarjoava, 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Meille on tärkeää tukea suomalaista työtä ja tuotteellemme on myönnetty Avainlippu.
ewq.zone

 


FEET2 Oy

FEET2 Oy suunnittelee ja valmistaa juoksujalkineita. FEET on innovatiivinen juoksujalkine, joka tukee luonnollista liikemekaniikkaa. Pohjarakenteen muodot myötäilevät jalkaterän anatomiaa.
feet.fi

 


Figulus Oy

Figulus myy käsityötarvikkeita, käsitöitä, leluja, sisustusta, koruja ja lahjatuotteita. Myymälämme sijaitsevat REDI:ssä ja Hakaniemen kauppahallissa. Tuotteita voi tilata myös nettikaupastamme.
crafts.figulus.fi

 


Finnish Metal Events Oy

Yhtiön tunnetuin brändi on Tuska festivaali. FME promotoi, tuottaa ja toteuttaa tapahtumia klubeilta areenoille. Yhtiö tarjoaa suunnittelupalveluita ja toteutuksia myös muille toimijoille.
fme.fi

 


Float | Kallio & Roba

Float Roba ja Float Kallio tarjoavat rentouttavan lepohetken kiireisessä arjessa.
wefloat.fi

 


Forever Myllypuro

Myllypuro Forever-kuntokeskuksessa on Itä-Helsingin suurin kuntosali. Myllypuron toimipisteestä löytyvät myös monipuoliset jumpat ja spinning -tunnit. Meillä treenaat juuri sinun tavoitteidesi mukaan.
foreverclub.fi

 


FotoFone

Olemme pk-yritys ja pulassa koronan kanssa. Tuotteisiimme kuuluu: Studiokuvaus, Passikuvat 15 €, Laturit, kuulokkeet, puhelinkaapelit. Näytönvaihto mm. Iphone, Samsung, Huawei, Nokia! Puhelinkorjaus.
fotofone.fi

 


Fotoliike.fi

Valokuvausmyymälämme sijaitsevat Pasilan aseman vieressä ja Tikkurilan asemalla Dixissä. Meille on helppo tulla niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin.
fotoliike.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Funkkis – Brändi & Markkinointi

Funkkiksen tehtävänä on tarjota myyntilähtöistä, sitoutunutta ja maan parasta kanavariippumatonta brändi- ja markkinointisuunnittelua suomalaisille yrityksille.
funkkis.fi

 

Go Happy Home Apartments Oy
Vuokraamme kalustettuja asuntoja lyhyt-ja pitkäaikaisiin vuokrasuhteisiin. Kaikki laadukkaat huoneistomme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.
gohappyhome.com

 


Growthroom

Tarjoamme valmennus- ja koulutuspalveluita yksilöille ja organisaatioille kansainvälisesti ajattelevien ammattilaisten ryhmän kautta. Missiomme on sytyttää kasvun kipinä asiakkaissamme.
growthroom.fi

 


Hairlekiini

Hairlekiinista saat aina sinulle sopivinta parturi-kampaamopalvelua!
hairlekiini.fi

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


Hedy Kapri Coaching

Autan asiakkaitani onnistumaan työhön ja uraan liittyvissä pohdinnoissa ja tavoitteissa. Tarjoan coachingia, valmennuksia ja koulutusta yksilöille, ryhmille ja tiimeille. Jotta onnistut.
hedykapri.fi

 


HemiTeam Oy

Sähköasennuspalvelut Uudenmaan alueella kotitalouksille ja alihankintana. Pitkäaikaisten asiakkaiden positiiviset suositukset ovat paras mainos asiakastyytyväisyydestä!
hemiteam.fi

 


Helsingin Autoextra Oy

Kotimainen autovarustelun erikoisliike asennuspalvelulla. Perheyritys joka on palvellut asiakkaita jo yli 30 vuotta.
Autosi varustelu yhdestä paikasta kerralla.
autoextra.fi

 


Helsingin Purjelaivakonttori

Purjehdi kanssamme! Aidot, puiset perinnepurjelaivamme Astrid ja Svanhild ovat tarjonneet yrityksille ja yksityishenkilöille unohtumattomia elämyksiä Helsingin upeassa saaristossa jo vuodesta 1969.
purjelaiva.fi

 


Helsingin Tapahtumatuotanto – Augmented Events

Helsingin Tapahtumatuotanto – Augmented Events suunnittelee ja toteuttaa kokemuksellisia tapahtumia, osastoja ja näyttelytiloja liiketoiminnan ja kulttuurin tarpeisiin.
tapahtumatuotanto.com

 


Helsingin Uutiset – Suomen luetuin kaupunkilehti
Helsingin Uutiset on Helsingissä kuutena aluepainoksena ilmestyvä kaupunkilehti, joka on kokonaistavoittavuudeltaan Suomen luetuin kaupunkilehti (Lähde: KMT 2019). Lehti ilmestyy printtiversiona kaksi kertaa viikossa.
helsinginuutiset.fi

 


Helsingin viihdepelit Oy

Vuokraamme aktiviteetteja ja pelejä yritysjuhliin, tapahtumiin, messuosastoille, pikkujouluihin sekä vastaaviin tilaisuuksiin, joihin kaivataan hauskaa yhdessä tekemistä. Yli 100 vuokralaitetta.
viihdepelit.fi

 


Helsingin Yrittäjät ry

Yrittäjien asialla Stadissa! Olemme Helsingissä toimivien pk-yritysten edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Liity yli 5000 yrittäjän joukkoon ja hyödynnä kattavat jäsenedut.
helsinginyrittajat.fi

 


HL-Property Oy

Hot Lips® on Rakkauden Tavaratalo on paras paikka tehdä laadukkaita ostoksia luotettavasti. Meillä on alalta yli 30:n vuoden kokemus ja ammattitaitomme huippuluokkaa! Lue myös arvostelut tuotteista.
hotlips.fi

 

HT-Kiinteistöpalvelu Oy
Kiinteistöhuolto-ja siivouspalvelut Helsingissä ja Vantaalla.
htkiinteistopalvelu.fi

 

HT-Remontit
Rakennus-ja saneeraustyöt Uudenmaan alueella.
ht-remontit.fi

 


Hydromarket Oy

Hydromarket Oy on hydrauliikan, pneumatiikan, teknisten letkujen ja komponenttien luotettava erikoisliike. Palvelemme Helsingin Suutarilassa ja Konalassa sekä Keravalla. 24H letkupäivystys 0400513600.
hydromarket.fi

 


Igglo

Igglosta löydät vuokra-asunnon tai vuokralaisen. Igglo Vuokravakuus auttaa hoitamaan vakuusasiat helposti ja nopeasti ilman isoa käteistalletusta. Pidä rahasi omassa käytössäsi!
igglo.fi

 


Ilostu Oy

Ilostu Oy on uudenlainen seniorin kotiin tukipalveluja tuottava palveluyritys. Tuemme senioria itsenäisesti kotona asumisessa ja tuomme arkeen elämäniloa, säännöllisyyttä, turvaa ja sujuvuutta.
ilostu.fi

 


Ilves-Interiööri Oy

Ilves-Interiööri Oy on kehystysliike ja kohopaino Helsingin Arabianrannassa. Teemme myös puun ja akryylin leikkaamista sekä kaivertamista Laser ja Cnc tekniikalla.
ilvesinterioori.fi

 


Infocrea

Seminaari- yms. -tapahtumat nettiin striimattuna ja/tai tallennettuna. Avaimet käteen ja edullisesti.
infocrea.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Jukka Rintala Oy

Jukka Rintala Oy on erikoistunut ja valmistaa naisten asuja arkeen ja juhlaan. Löydät myös meidän kautta kattaus tuotteet ja kodin tekstiilit. Jukka Rintalan originaali maalaukset vailla vertaa.
jukkarintala.fi

 


JTK-Sähkö Oy

Sähkötyöt onnistuvat asiantuntevalta henkilöstöltämme yli kymmenen vuoden kokemuksella. Palvelemme mm. yksityisistä, yrityksistä ja taloyhtiöistä koostuvaa asiakaskuntaamme Helsingin seudulla.
jtk-sahko.fi

 


Kaffa Roastery

Kaffa Roastery on Helsingin Punavuoressa toimiva pienpaahtimo ja kahvila. Kaffan visio on muuttaa kahvikulttuuria Suomessa ja kahvikauppaa maailmalla eettisempään ja kestävämpään suuntaan.
kaffaroastery.fi

 


Kahdeksas Aisti

Itsepalvelu kirpputori Kahdeksas Aisti, Siilitie 6 (n.200m Siilitien metroasemalta), Länsi Herttoniemessä on erikoistunut mm. Suomalaisin design tuotteisiin sekä 20-70 l pieniin design huonekaluihin.
kahdeksasaisti.fi

 


Kahvi Charlotta

Kahvi Charlottasta voit ostaa oman kahvipaahtimon vasta paahdettuja kahvipapuja sekä tuoreita leivoksia ja kahvijuomia.
kahvicharlotta.com

 


Kahvila-kampaamo Niitty Töölö
Kampaamosta: Meillä on tässä Mansku kolmeseiskassa kahvila-kampaamo. Kampaamon puolella meitä työskentelee kolme kampaajaa: minä Iida, Menna ja Raisa. Kotimaisuus on meille tärkeä arvo, meille on tärkeää että me omalla työllämme voimme tukea mahdollisimman montaa suomalaista yritystä ja pitää mahdollisimman monta työpaikkaa Suomen rajojen sisäpuolella, siksi myös shampoo- ja hoitoainevalikoimista löytyy kotimaisia vaihtoehtoja, kuten yhden naisen oululaisfirma BPhair. Kahvilasta: Kahvilaa pyörittelee pääosin mieheni Renne. Kahvit meille toimittaa Johan & Nyström. Leipomukset meidän kahvilan puolelle tulee Torkkelinmäeltä pienestä kotileipomosta, jota pitävät sisarukset, jotka ovat jatkeneet äitinsä elämäntyötä. Juustokakku, joka on todella rakastettu, on meidän itse leipoma. Raakakakkuja tilataan taas varmasti kesäksi. Nekin tehdään käsityönä Helsingissä.
niittytoolo.com

 

Kahvila Kampela
Merenrantakahvila Vuosaaren Aurinkolahdessa. Tarjolla legendaarista lohikeittoa ja pannaria.
kahvilakampela.fi

 


Kaikenkarvaiset Oy

Kaikenkarvaiset Oy:llä on lemmikkieläintuotteiden maahantuonti- ja tukkumyyntiä. Tuotteitamme mm. Trovet eläinlääkäriasemilta, OptimaNova, Exclusion, Monge erikoisliikkeistä ja osa tavarataloista.
kaikenkarvaiset.com

 


Kaizen Plaza

Yksilöllistä tila- ja sisustussuunnittelua koteihin ja julkisiin tiloihin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.
kaisakallatsa.fi

 


Karisma Konseptit

Yrityksille toiminnan kehittämiseen suunnittelusta analyysiin: muotoilupelit, koulutusta, valmennusta ja fasilitointia luovilla menetelmillä, jotka saavat osallistujat osallistumaan ja ajattelemaan.
karismakonseptit.fi

 

Karhunkorpi Oy
Karhunkorpi Oy on Uudellamaalla taksiliikennettä sekä netissä tapahtuvaa taidekauppaa harjoittava yhtiö.  Perustettu vuonna 2017. Nettikauppa avataan toukokuussa. Info@karhunkorpi.fi, puh. 041 318 5858.
karhunkorpi.fi

 


Kippari-Caravan Oy

Kippari-Caravan Oy on vuonna 1987 perustettu perheyritys ja helsinkiläisten oma, mutkaton matkailuvaunuliike. Tarjoamme laajan valikoiman matkailuvaunuja, telttoja, lisätarvikkeita ja nestekaasua.
kippari-caravan.fi

 


KORRES Finland

KORRES on kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja, jonka luonnollisiin ainesosiin perustuvat tuotteet hellivät ihoasi! Tutustu tuotteisiin KORRES Lasipalatsin myymälässä tai tilaa verkkokaupasta.
korres.fi

 


Koti Puhtaaksi Oy

Olemme 2011 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut kotisiivoukseen. Meidät valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi 2019. Rakennamme onnellisempaa Suomea koti kerrallaan.
kotipuhtaaksi.fi

 


Kylttikeskus.fi

Valmistamme Helsingin Konalassa kyltit ja opasteet sekä tarrat veneisiin, ajoneuvoihin, sisustukseen tai vaikka ikkunateippauksiin. Asennukset paikan päällä – myös tällä hetkellä.
kylttikeskus.fi

 

LabTex Oy
LabTex Oy on 2007 perustettu kotimainen perheyritys, joka sijaitsee Helsingissä. Asiakkaitamme ovat mm. apteekit ja terveydenhuollon sektori. Tuotteitamme voi tilata nettikaupastamme.
labtex.fi

 


La Baguette Coffee Shop Oy

La Baguette Coffee Shop Oy on vuodesta 2016 toiminut patonkien erikoiskahvila ja Takeaway. Yrityksen tuotevalikoima: Täytetyt patongit, Zapiekanka leivät, Smoothie ja Vietnamilaiset kesärullat.
labaguette.fi

 


Laventeli Ravintola

Laventeli Ravintola sijaitsee kauppakeskus Ristikossa Konalassa, suosittu buffet pöytämme on entistäkin monipuolisempi. Uusi päivitetty alacarte lista, eksoottisia välimeren annoksia.
facebook.com/Laveravintola

 


Leijona Security Oy

Leijona Security on helsinkiläinen yritys jonka intohimona on auttaa asiakkaitamme keskittymään ydinosaamiseensa tarjoamalla heille helppoja ja tehokkaita kyberturvapalveluita.
leijonasecurity.fi

 


Liff Oy

Suomen laajin valikoima kuivan yrtin vaporisaattoreita ja keräilysiemeniä. Verkkokaupan lisäksi koko valikoima on saatavilla myös Kalliossa sijaitsevasta kivijalkamyymälästämme – Viides Linja 1.
seedsoflove.fi

 


Lifeclass

Lifeclass tarjoaa psyykkisen hyvinvoinnin tukemiseen keskittyneitä verkkosisältöjä ja -palveluita, joiden ytimessä ovat todella laadukkaat, asiantuntijoiden luomat video-oppitunnit.
lifeclass.fi

 


Lipasu Oy

Herkullinen kasvipohjainen Härtelö on saatavissa kolmessa eri makuvaihtoehdossa: Suklaa, Minttu ja Lime-passion. Seitsemän opiskelijan kehittämä jäätelöuutuus löytyy pakastealtaista kautta maan.
hartelo.fi

 


Loistohoiva Uusimaa
Loistohoiva tarjoaa kotona asuville ikäihmisille laadukasta kiireetöntä hoivapalvelua mm. muistihoivaa, asiointiapua, kotiavustajapalvelua, tukea sairaalasta kotiutumiseen sekä ystäväpalvelua.
loistohoiva.fi

 


Lunamy Creations Oy

Lunamy Creations Oy tarjoaa kaikki äänituotannon ja tapahtumatekniikan palvelut saman katon alta!
#tapahtumat # äänitekniikka # tilausmusiikki #mainosmusiikki #speakerit #äänisuunnittelu
lunamy.fi

 


Luvi Vihersisustus
Luvi perustettiin vuonna 1991 tekemään harmaista toimistoista vihreitä ja viihtyisiä kasveilla. Kun ihmiset voivat hyvin, he luovat uutta ja synnyttävät menestystä.
kauppa.luvi.fi

 


Lähde Solutions Oy

Tuotamme selainpohjaista rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmää LÄHDE® toiminnanohjaus tuotenimellä.
lahdesolutions.com

 


Lämpöservice Suomi Oy

Olemme Etelä-Suomen alueella toimiva huoltoyritys. Huollamme ja asennamme uusia Nilan poistoilmalämpöpumppuja ja ilmastointilaitteita. Olemme keskittyneet Nilan laitteisiin, joten tunnemme tuotteemme.
lamposervice.fi

 


MAKER 3D

MAKER3D Oy on vuonna 2012 perustettu 3D-tulostukseen erikoistunut suomalainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen 3D-tulostuksen ratkaisuja. Päätoimipisteemme on Helsingin Hernesaaressa.
maker3d.fi

 


Maltilla Oy

Olutravintola Pikkulintu on vuonna 2000 perustettu oluiden ja mallasviskien erikoisravintolaketju. Hanoistamme löytyy aina myös pienten kotimaisten valmistajien tuotteita.
pikkulintu.fi

 


Mapita Oy

Mapita Oy on kehittänyt Maptionnaire-nimisen karttapohjaisen kyselytyökalun, jota käyttävät kaupungit ja yritykset ympäri maailman.
maptionnaire.com

 

Maunulan Terveet Jalat
Me olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevaa ja laadukasta terveydenhoidollista palvelua, sekä tukemaan jalkojen ja kehon hyvinvointia.
maunulanterveetjalat.com

 


Markkinointitoimisto FissioMedia Oy

WordPress-sivustojen ja WooCommerce-verkkokauppojen suunnittelu, toteutus ja ylläpito.
fissiomedia.fi

 


Max Joacim Cosmetics Oy

Yhtiö Helsingin Viikissä. Sielu, aivot ja nenä Suomen ainoa parfymööri Max Perttula. Kyky, intohimo, rohkeus, herkkyys, taiteellisuus; tuloksena maailmanluokan hajuvedet ja parfyymit.
maxjoacimcosmetics.com

 


Makery Oy

Makery Oy on elintarvikealan asiantuntijayritys, joka tuottaa kuluttaja- ja markkinaymmärrystä konsepti-, tuote- ja pakkauskehityksen tueksi. Autamme myös pakkausmerkintöjen laadinnassa.
makery.fi

 


Measur Oy

Measur tarjoaa laboratorioanalyysejä, materiaalien karakterisointia ja testauspalveluita. Julkisia asiakasreferenssejämme ovat mm. Kone, Fermion ja Borealis. Kaikki mittaukset samasta paikasta.
measur.fi

 


MEB

Printit nopeasti, helposti ja ammattimaisesti. MEB palvelee yrityksiä ja yksilöitä viikon jokaisena päivänä. Tule Kampin myymäläämme tai tilaa verkkokaupastamme. Laaja valikoima printtituotteita!
b2c.meb.fi

 


Mediator Europa

Mediator Europa auttaa asiakkaitaan profiloitumaan synnyttmällä uutisia ja nostamalla asiakkaalle tärkeitä aiheita TV:n, radion ja lehdistön uutisvirtaan.
mediatoreuropa.com

 


Medipulssi

Olemme kolmen lääkärin perustama kotimainen yritys, joka hoitaa teille lakisääteisen työterveydenhuollon nopeasti ja joustavasti.
medipulssi.fi

 


Medistep Oy

Medistep on erikoistunut jalkojen ja kehon terveydenhoitoa tukeviin palveluihin. Meiltä saa myös urheilu- ja klassista hierontaa sekä elämänhallintaa vahvistavia ohjauksia.
medistep.fi

 


Mikroaitta

Mikroaitta on Roihuvuoressa palveleva tietotekniikka-alan yritys. Mikroaitasta löydät tietokoneet, komponentit, oheislaitteet, palvelimet ja kodinelektroniikkaa. Huollamme myös tietokoneita.
mikroaitta.fi

 


MySauna Oy

MySauna Oy tarjoaa saunallisia kokous- ja juhlatiloja pääkaupunkiseudulla sekä maukkaita catering-palveluita.
mysauna.fi

 


Nudge

Nudge suomalainen verkkokauppa ja vastuullisten valintojen lifestyle myymälä Helsingin keskustassa. Valikoimiin kuuluu naisten ja miesten vaatteet, kengät, lahjatavarat, korut ja kodin käyttöesineet.
nudge.fi

 


Oivallusvaara Oy

Tarjoamme työhyvinvointipalveluita metsäympäristöissä työyhteisön ennaltaehkäisevän hyvinvoinnin tueksi. Retkiämme ohjaavat lääkärit ja muut terveydenalan ammattilaiset.
oivallusvaara.com

 


ONNI erikoishammasteknikot Oy

Kokeneet erikoishammasteknikkomme palvelevat sinua kaikissa proteesiasioissa laadukkaasti ja vuosikymmenten ammattitaidolla. Ota yhteyttä: 0102715100.
erikoishammasteknikot.fi

 


Oy Jelou Ltd

Tilitoimisto yrittäjän tukena – mottona: Inhimillistä Talouspalvelua Ihmisille. Mielestämme kirjanpidon tulee tuottaa ensisijaisesti tietoa yrittäjälle, jotta talouden sudenkuopat tunnistetaan ajoissa.
jelou.fi

 


PakuOvelle.com

Parasta kotimaista pakettiauton vuokrausta ympäri pääkaupunkiseutua. Nouda huoltoasemalta tai vuokraa suoraan netistä. Pakettiatuojen lisäksi muutot sekä muuttolaatikot kaupungin parhailla hinnoilla.
pakuovelle.com

 

Parkettiliike J & T Mustonen Oy
Parkettilattioiden asennus, hionta ja lakkaus,valkolakkaus ym. parkettityöt.
parkettihelsinki.fi

 

Parturi-Kampaamo Finess
Kutsu parturi-kampaaja kotiin! Hiustenleikkaukset, permanentit & värjäykset. Teitä palvelee Krista puh. 050 9388 069.
parturi-kampaamo-finess.business.site

 


Party Bugs

Vahvasti maustettuja, premiumlaatuisia, syöntivalmiita bilenaksuja. Valmistettu paahdetuista kotisirkoista. Suurmenestys maailman suurimmilla naksumessuilla Saksassa (ISM Cologne 2020).
partybugs.com

 


Peruna & Co. Oy/Skiffer-ravintolat

Skiffer -ravintolat (perustettu 2010) on 7 ravintolan ravintolaketju minkä päätuotteena on Liuska (Kuin gourmet pizza, mutta parempi). Skiffer on lähtöisin Liuskaluodolta Kaivopuiston edustalta.
skiffer.fi

 


Pimp My Booty -rakkauslahjat

Rakkauslahjojen taika on henkilökohtaisen viestin ja laadukkaan käyttötuotteen yhdistelmässä. Sinä päätät viestin, me valmistamme siitä kotimaisen, eettisen lahjan. Fiksu lahja tulee käyttöön.
pimp-my-booty.com

 


PING Helsinki

PING Helsinki on vaikuttavan markkinoinnin ja strategisen vaikuttajayhteistyön edelläkävijä. Luomme ilmiöitä, osallistamme kohderyhmiä ja inhimillistämme viestintää somessa ja livenä.
pinghelsinki.fi

 


Plywood Print

Plywood Print on erikoistunut kuvien painamiseen kotimaiselle koivuvanerille. Teetä omista valokuvistasi ainutlaatuiset vaneritaulut tai valitse sisustukseesi sopiva printti valmiista kokoelmastamme.
plywoodprint.com

 


Printmax Oy

Olemme vuonna 2004 perustettu painotalojen kameleontti. Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja joustavasti kaikenlaisten painotuotteiden tarpeissa.
printmax.fi

 


Puupaja Helsinki

Teemme laadukasta puusepäntyötä hyvällä palvelulla ja suurella intohimolla. Meiltä hoituu esimerkiksi mittatilauskalusteet, myymäläkalusteet, liikelahjat, kunnostukset ja asennukset.
puupajahelsinki.fi

 


Rakennusyhtiö H. Kanto Oy

H. Kanto Oy on kotimainen 25-vuotias rakennusyritys, joka palvelee asiakkaita kaikissa rakentamiseen liittyvissä tarpeissa. Toimimme pääkaupunkiseudulla.
hkanto.fi

 


Ravintola LUMI

Ravintola Lumen omistaa suomalainen perheyritys. Ravintolassa on 50-paikkaa ja kesällä terassilla on hyviä Happy Hours -tarjouksia niin juomista kuin myös ruokatarjonnasta. Lisätietoja nettisivuilta.
ravintolalumi.fi

 


Ravintola Muru

Ravintola Muru on vuonna 2010 perustettu ravintola Fredrikinkatu 41:ssä Helsingissä. Omistaja Samuil Angelovin mukaan: Stadin paras ravintola!
murudining.fi

 


Ravintola Lumbini Munkkiniemi & Lauttasaari

Aitoja makuja Nepalista. Tervetuloa, nauttimaan parasta tandooriruokaa. Paljon liha- kala-,ja kasvis vaihtoehtoja.
ravintolalumbini.fi

 


Terveystalo Rela-hierojat

Rela-hierojat -ketju palvelee uusimaalaisia 21 vastaanotolla, joissa sinua hoitaa koulutetut hierojat klassisen ja urheiluhieronnan tarpeissa tavoitteellisesti kohti parempaa hyvinvointia.
relahierojat.fi

 


Riesa Consultative Oy
Olemme esteettömyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseen keskittyvä palvelumuotoiluyritys. Teemme esteettömyyssuunnitelmia ja -kartoituksia sekä koulutamme toimijoita esteettömään kohtaamiseen ja tätä kautta palveluidensa kehittämiseen ja parantamiseen. Nyt on erinomainen aika keskittyä innovointiin ja uuden kehittämiseen. Tämänhetkisessä tilanteessa toimitilojen esteettömyyskartoituksia voi tehdä erittäin hyvin, koska ihmisiä on vähemmän liikkeellä ja aikaa kehittämistoiminnalle on enemmän. Myös koulutuksia voidaan erinomaisesti toteuttaa sekä etäyhteyksien päästä että sopia jo syksylle.
riesa.io

 


Rivents Oy

Urheilu-, viihde- ja yritystapahtumien johtaminen, konsultointi, tuotanto, sisältötuotanto. Tapahtumien VIP-lippujen myynti ja paketointi, Tapahtumien ja organisaatioiden yhteistyökumppanihankinta.

 


Runner’s High Oy

Runner’s High Oy tarjoaa juoksuvalmennus- ja tapahtumanjärjestämispalveluita pääkaupunkiseudun alueella. Liikutamme vuosittain tuhansia uusimaalaisia meidän valmennus- ja tapahtumapalveluissamme.
runhigh.fi

 


Rusto-Osiris

IT-konsultaatiota yli 20 vuoden kokemuksella; järjestelmäarkkitehtuurit, määrittely, sovelluskehitys, projektinjohto. Tämän ohessa käsintehtyjen boutique-lyömäsoittimien maahantuontia ja myyntiä.
rusto-osiris.com

 


Oy RVS Technology Ltd

RVS Technology on Helsinkiläinen yhtiö joka valmistaa, kehittää ja markkinoi patentoitua ja sertifioitua, älykästä suomalaista RVS-teknologiaa mekanismien kitkapintojen suojaamiseen ja kunnostamiseen.
rvs.fi

 

Salainen Agentti Oy
Salainen Agentti Oy on Suomen vanhin armyhenkisen vaatetuksen ja varustuksen erikoisliike. Meiltä löytyy reisitaskuhousut- ja shortsit, maihinnousukengät, pilottitakit, useita erilaisia varustelaukkuja.
salainenagentti.fi

 


SalsaStudio Helsinki

Opi kuubalaista salsaa, sonia, bachataa, reggaetonia, kuubalaista rumbaa, afroa, Jamaican Dancehallia ym. ihania lattareita tanssikoulussamme! Meillä sekä kuntosi että suupielesi venyvät ylöspäin!
salsastudio.fi/helsinki

 


SHOOZ.fi

SHOOZ.fi on kotimainen verkkokauppa. Toimintaa ohjaa halu ilahduttaa asiakkaitamme ja tarjota heille löytöjä, joita ei joka paikassa tule vastaan ostosten teon ollessa samalla helppoa ja vaivatonta.
shooz.fi

 

Senioritalkkarit
Seniorikansalaisten auttaminen lähes kaikessa, jossa apua tarvitaan. Näiden lisäksi remontit ja pihatyöt.
senioritalkkarit.fi

 


Sisuste Siivonen Oy

Valikoimassa kestävät kaihtimet, markiisit, matot ja sisustustuotteet. Oma mattokutomo. Luotettava suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu tuotteisiimme. Meiltä myös uniikit kokonaisuudet.
sisuste-siivonen.fi

 


Spinea Oy

Spinealta saat ilmalämpöpumput, ilmavesilämpöpumput, sekä jäähdytyslaitteet kotiin ja toimistoon.
spinea.fi

 


StepUp School

StepUp Schoolista löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa.
stepupschool.fi

 


Studioplay

Olemme täyden palvelun kauneudenhoidon keskus Arabianrannan sydämessä. Me pidämme huolta sinusta sekä hiuksistasi ja sinä saat rentouttavan hetken kiireen keskellä viihtyisässä ympäristössä.
studioplay.fi

 

Stressinhallinta- ja Psykoterapiakeskus Toivo
Asiantuntijapalvelua stressinhallinnan ja unen laadun korjaamisessa kotimaisella teknologialla: Neurosonic vuokraus ja myynti. Neurosonic rentoutushoidot. Hyödynnämme Oura ja Firstbeat teknologiaa.
toivontilat.fi

 


SunLines

Toteutamme unohtumattomia illallis-, bile- ja tilausristeilyjä Helsingin saaristossa.
sunlines.fi

 


Suomen Hyvinvointiverkko Oy

Hyvinvointiverkko on suomalaisten hyvinvointialan asiantuntijoiden perustama palveluyritys. Palveluitamme ovat digitaaliset hyvinvointipalvelut, kuten verkkokurssit ja -valmennukset.
hyvinvointiverkko.fi

 


SuperApp

SuperApp on suomalainen mobiilisovelluskehitystalo, joka tarjoaa räätälöidyt mobiilisovellukset ilman etukäteismaksua.
superapp.fi

 


Taidetöölö

Taidetöölö on yksityinen musiikkikoulu Ullanlinnassa, joka tarjoaa laadukasta opetusta niin lapsille kuin aikuisillekin. Koulussamme voi opiskella viulua, pianoa, selloa, kitaraa ja laulua.
taidetoolo.fi

 


talouskuutio.fi

Suomen kattavin tilitoimistojen hakupalvelu. Palvelu vertailee maksutta yli 450 tilitoimistoa yrittäjän puolesta ja toimii verkossa ilman asennuksia.
talouskuutio.fi

 


Tanssikeidas

Tanssikeidas tarjoaa 25 vuoden kokemuksella itämaisen tanssin opetusta kaikilla tasoilla, pilatesohjausta ryhmä- ja yksityistunneilla (myös laitepilates), kehonhuoltoa ja tanssiliiketerapiaa.
tanssikeidas.fi

 


Tanssikoulu BailMás ay

Roly González tarjoilee ilopillereitä kuubalaisen salsan muodossa – sivuvaikutuksena hyvä kunto!
bailamas.fi

 


Tmi Alfa Ena

Välimerellisten tuotteiden verkkokauppa.
alfaena.fi

 


Traveller Oy

Traveller Oy on suomalainen alansa johtava ja ammattitaitoinen matkatoimisto. Olemme erikoistuneet tuottamaan yksilöllisiä, erilaisia ja niin sanottuja once in a lifetime-tyylisiä matkoja.
traveller.fi

 


Uudenmaan Peltityö Oy

Kattotöihin erikoistunut peltisepänliike – jo vuodesta 1987. Aidot konesaumakatot, Kattoremontit, Rakennuspeltityöt, Rännit, Kattoturvatuotteet, Tikastuotteet. Toimimme koko Uudenmaan alueella.
kattosi.fi

 


Urano Oy

Urano Oy on erikoistunut asiakkaidensa myynnin kasvattamiseen chat-palveluiden ja ChatBottien avulla.
Aloita henkilökohtainen, laadukas vuorovaikutus verkossa helposti, nopeasti ja edullisesti.
urano.fi

 


Varustamo J. L. Runeberg

m/s J.L. Runeberg on tunnelmallinen vuonna 1912 rakennettu vanha höyrylaiva, joka risteilee Helsingistä Porvooseen. Koko laiva sisustuksineen henkii ihanaa vanhan ajan höyrylaivatunnelmaa.
msjlruneberg.fi

 


Veg&Able

Veg&Ablen tyylikkäät ja laadukkaat kotimaiset kasvihuoneet kotiviljelijälle, puusepän valmistamina suomalaisesta puusta.
veg-et-able.fi

 


Vidrio Oy

Vidrio Oy on kehittänyt ja toteuttaa sekä toimittaa opetuksen ja oppimisen sähköisten materiaalien käyttöympäristöratkaisua nimeltä Pulpo.
pulpo.fi

 

Wellbiit Oy
NanoGo tuotteiden konsultointi ja myynti. Desinfiointiaine Bacoban pitkäaikaiseen desinfiointiin. NanoGo pinnoitteet ja täysin luonto ystävällinen Biosativa puhdistusainetiiviste.
wellbiit.com

 


Xifof Oy
Sinun liiketoiminta on se tärkein osa. Kun työprosessit sujuvat mutkattomasti ja oikein mitoitettu tekniikka pelaa, voit keskittyä olennaiseen. Olemme riittävän iso, mutta samalla riittävän pieni.
xifof.com

 


Zeropoint Finland Oy

Suomalainen Zeropoint perustettiin Jyväskylässä vuonna 2009. Teemme kompressiotuotteiita joista on hyötyä urheilusuorituksissa, palautumisessa ja inspiroivat tervettä ja liikunnallista elämää.
zpcompression.com

 


Oy Z-Trading Ltd

Meiltä logopainatukset melkeinpä mihin vaan tuotteeseen. Nyt saa käyttää värejä koska meillä on aina sama hinta, värien määrästä riippumatta. Nopeat toimitukset ja mukava meininki!
z-trading.fi/logopainatus


HYVINKÄÄ

 


Aarrehoiva Oy

Tuotamme koteihin laadukasta kotihoitoa mm. ruuanlaittoa, siivousta, kuljetusta, ulkoilua ja kauppa-apua.
Sairaanhoitopalveluitamme ovat mm. lääkehuolto, haavahoidot ja verinäytteiden otot.
aarrehoiva.fi

 


Sanomalehti Aamuposti ja kaupunkilehti Aamuposti Viikko

Aamuposti on Hyvinkäällä, Riihimäellä, Lopella ja Hausjärvellä seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehti ilmestyy tilattuna ma-la ja sunnuntaina lehti jaetaan kaikkiin talouksiin. Aamuposti Viikko on keskiviikkoisin kaikkiin talouksiin jaettava kaupunkilehti. Sekä Aamuposti että Aamuposti Viikko ilmestyvät omina painoksinaan Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Lehdet ovat alueensa luetuimpia medioita.
aamuposti.fi

 


AH-Hifisystems Oy / Hyvän Äänen Koti

Asiantuntevaa palvelua kodin äänentoistoasioissa jo 35 vuotta. Osamme yhtä lailla levysoittimet kuin striimauksen ja langattoman äänentoiston! Tervetuloa, kodinomaiset esittelytilamme ovat käytössäsi!
ah-hifisystems.fi

 


Autolasipalvelu Jukka Forsell

Vuodesta 1989 asti toiminut yritys korjaa ja vaihtaa ajoneuvolasitukset. Tuulilasit ja takalasit ym. Myös henkilö ja pakettiautojen käynnistysakkujen myynti, vaihto ja koodaus.
autolasiforsell.com

 


Autosuojaamo Herranen Ky

Teemme Autojen ruosteenestokäsittelyt, Keraamiset maalipinnan kestopinnoitteet, sekä äänieristykset yli kymmenen vuoden kokemuksella. Kuulumme valtakunnalliseen Finikor ketjuun.
autonruosteenesto.fi

 


Arkkitehtitoimisto Kekkonen & Vuorento Oy

Arkkitehtitoimisto Kekkonen & Vuorento Oy suunnittelee sekä uudis- että korjauskohteita pääosin Etelä-Suomen alueella.
kekkonenvuorento.fi

 


Asennus Koski & Saloranta Oy

Asennus Koski & Saloranta Oy on erikoistunut lämpöpumppujen ja vesikiertoisten lattialämmitysten asennuksiin sekä lämmitysjärjestelmien saneerauksiin ja päivityksiin.
koskisaloranta.fi

 


Asennus Toivonen Oy

Parveke ja terassilasien erikoisliike! IT-lasi ja kaihdin kaikki lasit + kaihtimet.
asennustoivonen.fi

 


Asianajotoimisto Tapio Kinanen

Vero- ja yhtiöasioihin erikoistunut asianajotoimisto. Tarjoamme myös pk- ja mikroyritysten neuvontapalvelua. Hoidamme oikeudenkäynnit, asunto- ja kiinteistöriidat sekä testamentti- ja perintöasiat.
tapiokinanen.com

 


Avanna Oy

Avanna on uuden ajan hoivapalveluita tuottava yritys, jonka perusajatuksena on tuottaa sellaisia hoivapalveluita, jotka vastaavat yhteiskunnan ja erityisesti ikääntyvän väestön muuttuvia tarpeita.
avanna.fi

 


AV-systems Oy

AV-laitteiden myynti ja vuokraus.
av-systems.fi

 


BestPark Oy

Matkaparkki konsepti joka rakennetaan valtakunnalliseksi 50 matkaparkin ketjuksi vuoteen 2024 mennessä. Parkki on turvallinen ja luvallinen paikka yöpyä paikallisten palveluiden ympäröimänä.
bestpark.fi

 


Bravemotion
Luomme tervettä yrityskulttuuria, joka tukee strategisia tavoitteita ja on tuloksia aikaansaava. Lisäksi autamme yksilöitä, tiimejä ja yrityksiä menestymään ketterästi ja joustavasti muutoksissa.
bravemotion.fi

 


Cityvarasto Oyj

Laadukkaita kotimaisia pienvarastopalveluita Uudenmaan alueella. Pienvarastot, teräsverkkovarastot, kontit, pakkaustarvikkeet, postiosoitepalvelut, lähetys- ja vastaanottopalvelut sekä toimitilat.
cityvarasto.fi

 


Eloxa Tekniikka Oy
Eloxa Tekniikka Oy – Täyden palvelun LVI-talo. Paikallinen LVI-alan yritys, joka palvelee koko Uudenmaan alueella. LVI-palvelut sekä maalämmön ja lämmitysjärjestelmien myynti-, asennus- ja huoltotyöt.
eloxa.fi

 


Euforian Oy

Energisoimme yrityksenne koko tiimin! Terveyskuntoanalyysit ja palautumismittaukset, käytännön liikunnanohjaus, hyvinvointiluennot ja -valmennukset! Kaikki palvelut helposti työpaikallanne.
euforian.fi

 


Eläinkauppa Salamanteri

Täydenpalvelun eläinkauppa Salamanterista löydät lemmikkejä (hamstereita, gerbiileitä, kaneja, lintuja, akvaariokaloja, matelijoita) sekä niiden ruokia ja tarvikkeita.
salamanteri.info

 


Fillari Center

Pyöräilyn asiantuntijasi Hyvinkäällä. Tarvitsitpa uutta fillaria, nykyisen huoltoa, varusteita tai vaikka neuvoja – me pidämme pyöräsi pyörimässä.
fillaricenter.fi

 


Fitness Body & Health HH Ky

FB3H tarjoaa klassista- ja urheiluhierontaa, valmennusta sekä lisäravinteita Hyvinkäällä.
Tervetuloa edistämään omaa hyvinvointiasi pitämällä huolta kehostasi!
fb3h.fi

 


Foto-Juhani Ky

Foto-Juhani on vanhin Hyvinkäällä toimiva valokuvausliike se on perustettu jo vuonna 1952. Palveluihimme kuuluu Passikuvaukset ja studiokuvaukset. valokuvienvalmistus, Suurennokset ja Canvastaulut.
foto-juhani.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Go On Uusimaa, Rekasal Oy

Go On Uusimaa on henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
go-on.fi

 


Hairlekiini

Hairlekiinista saat aina sinulle sopivinta parturi-kampaamopalvelua!
hairlekiini.fi

 


Hammaslääkäriasema Studiodent

Studiodent Hyvinkään keskustassa. Erityisosaamistamme ovat esteettinen hammashoito, näkymätön Invisalign oikomishoito, kokokeraamiset hampaat ja puuttuvien hampaiden korvaaminen implanteilla.
studiodent.fi

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


Heidin Verhoomoverstas

Verhoilupalvelut kotitalouksille ja yrityksille, Suurella Sydämellä ja Laadulla. Mm. huonekalujen uudelleenverhoilut ja pehmustuksen, irtopäälliset, verhoilutarvikkeita.
heidinverhoomoverstas.fi

 


Homemap Oy

Palvelemme ilmanvaihdon huolto-, puhdistus-, mittaus- ja saneerausasioissa niin yksityisiä omakotitalon omistajia, taloyhtiöitä kuin teollisuusasiakkaitamme.
homemap.fi

 


Huoneistokeskus

Turvallista ja luotettavaa asuntokauppaa rautaisten ammattilaisten avulla. Paikallinen aluetuntemus auttaa meitä löytämään jokaiselle unelmiensa asunnon etsijälle juuri oikean kodin!
huoneistokeskus.fi

 


Hyvinkään Automaalaamo Ky

Hyvinkäällä toimiva Automaalaamo yritys jo vuodesta 1973 joka tekee ammattitaidolla Vakuutusyhtiöiden kolarikorjaus työt.
hyvinkaanautomaalaamo.fi

 


Hyvinkään E-LVIS Oy

Palveleva sähkö- ja putkikauppa. Myymälässämme kattava valikoima LVI- ja sähkötarvikkeita, sisustusvalaisimia, lamppuja, antennitarvikkeita, yms. Meiltä myös sähköasennuspalvelut! Tervetuloa!
e-lvis.fi

 


Hyvinkään Kehäkukka

Täyden palvelun kukkakauppa Hyvinkäällä. Iloiset floristimme loihtivat sinulle lumoavia sidontatöitä niin arkeen kuin juhlaan. Valikoimistamme löydät laajan valikoiman leikko ja ruukkukukkia.
kehakukka.net

 


Hyvinkään Liikenne Oy

Meiltä löydät tilausajopalvelut kaikkiin tarpeisiin 9-60 -paikkaisilla busseilla luotettavan ammattikuljettajan kera. Kaikki bussimme kulkevat ympäristöystävällisesti 100% uusiutuvalla polttoaineella.
hyvinkaanliikenne.fi

 

Hyvin Pesu Oy
Pesulapalvelua yrityksille ja yksityisille jo vuodesta 1960.
hyvinpesu.fi

 


Hyvitera 

Vuodesta 1971 toiminut monipuolisia terveydenhuollon palveluita tuottava moniammatillinen tiimi palveluksessasi – hyvän olon puolesta. Palvelemme suurella sydämellä vauvasta vaariin.
hyvitera.fi

 


IT-Infotec Oy | Data Group

IT-Infotec on Hyvinkää-Riihimäki talousalueella toimiva IT palveluita tarjoava yritys. Meiltä saat laitteet, asennukset ja tukipalvelut 30 vuoden kokemuksella. Meille on myös helppoa tulla.
infotec.fi

 


Jalkahoitola TG

Terveydenhoitoa jaloillesi. Perushoidot, kynsien ohennukset, sisäänkasvavien kynsien oikausuhoidot, syylien hoidot, yksilöllisten varvasortoosien ja – tukipohjallisten valmistus.

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kahvila-Ravintola Hyyppärän Kartano (Tmi Tiina Berg)

Kahvila-Ravintola Hyyppärän Kartano sijaitsee Hyyppärän Hevosurheilualueella. Toimimme ympärivuotisesti lounasravintolana ja juhlatilana. Meiltä voi myös tilata ruuat ja tarjoilut asiakkaan tiloihin.
hyypparankartano.wixsite.com

 


Keskusoptiikka Hyvinkää Oy

Keskusoptiikka on paikallinen ja yksityinen optikkoliike, josta saat optikko-ja silmälääkäripalvelut. Valmistamme kaikki silmälasit ja linssien vaihdot omaan kehykseen hiomossamme Hyvinkäällä.
keskusoptiikka.net

 


Kiinteistömaailma | Hyvinkään Asuntokeskus Oy

Paikallisen asuntokaupan ammattilainen Hyvinkäällä! Koteja voi ostaa ja myydä nytkin, kysy meiltä, kuinka se käy.
kiinteistomaailma.fi/hyvinkaa

 


Kirjavantolpan Apteekki

Tarjoamme asiakaslähtöistä apteekkipalvelua Hyvinkäällä vuoden jokaisena päivänä!
kirjavantolpanapteekki.fi

 


Knehtilän Luomutuote Oy / Knehtilän Pieni Puro

Knehtilän Luomutuote Oy, yritys Knehtilän Pieni Puro tuotteiden takana, on perustettu, koska näemme maailmassa tarpeen muuttaa ruuantuotantoa vähemmän ympäristöä kuormittavaksi. Pelkkää Hyvää 2018.
pienipuro.fi

 


KoTo Rakenne Oy

KoTo Rakenne Oy on kosteuskartoituksiin- ja mittauksiin erikoistunut yritys.  Yritykseltä myös rakennusten tiiveysmittaukset sekä lämpökuvaukset. Tutkimukset sertifioitujen ammattilaisten toimesta.
kotorakenne.fi

 


KoTo Rental

KoTo Rental vuokraa nykyaikaisia, kattavasti varusteltuja 2018-2019 vuoden asuntoautoja ja vaunuja. Vuokrauspisteemme sijaitsee Hyvinkäällä hyvien liikenneyhteyksien varrella.
kotorental.fi

 


Laatulukko Oy

Lukitusalan erikoisliike. Asennukset, suunnittelu, huolto. Lukitus, kameravalvonta, kulunvalvonta, hälytyslaitteet.
laatulukko.fi

 


Lasipalvelu Lehtimäki Oy

Täyden palvelun lasiliike, mm. korjaus- ja sisustuslasitus sekä lasirakentaminen.
lasipalvelulehtimaki.fi

 


LVI Suotuola Oy

Tarjoamme kattavat putkimiespalvelut Hyvinkäällä ja naapurikunnissa. Palveluihimme kuuluu mm. LVI-urakointi, putkiremontit, maalämpö- ja ilmavesilämpöpumppu asennukset.
lvisuotula.fi

 


Maaritin hieronta ja hyvinvointi

Tervetuloa kivun hoitoon erikoistuneen koulututetun hierojan hoitoon ja aloita matka kohti kivuttomampaa huomista!
Päänsärky. Hiirikäsi. Niska- ja hartiakipu. Lonkkakipu. Purentavaivat.
maaritin.com

 


Miesten pukuhuone Oy

Palveleva miestenpukuliike. Valikoimasta löydät tarvitsemasi puvut ja asusteet niin juhla- ja työpukeutumiseen, kuin myös rentoihin smart casual-tilaisuuksiin.
miestenpukuhuone.fi

 


Saneerauspalvelu Mäenpää Oy

Saneerauspalvelu Mäenpää Oy toimii Hyvinkään alueella ja naapurikunnissa. Tarjoamme monipuolisesti erilaisia
remontti- ja saneerauspalveluita ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.
sp-maenpaa.fi

 


Ompelukonekeskus Hyvinkää

Ompelukonekeskuksessa voit korjauttaa ja huollattaa ompelukoneesi ja saumurisi, asiantuntevalla ja paikallisella työvoimalla.
ompelukonekeskus.fi

 

Osatuonti Felke
Koe jotain uutta, osta käytettyä! Käytetyt autojen varaosat 34v kokemuksella. Osatuonti Felke Oy ostaa kolari- ja vaurioajoneuvoja, sekä myy käytettyjä autojen varaosia.
felke.fi

 


Pevitext Oy

Yhden miehen viestintäyritys, joka tarjoaa laadukasta teksti- ja kuvajournalismia sekä kokonaisia julkaisuja elämän eri sektoreilta. Vuokrattavana myös 4×4-kokoisia juhlatelttoja.
facebook.com/pevitext

 


Polarwipe Oy
Kuitukangastuotteiden valmistus, mm. laadukkaat kertakäyttöliinat siivoukseen, puhdistukseen, kuivaamiseen, kiillottamiseen lähes kaikille toimialoille.
polarwipe.com

 


Promeklarit Oy
Promeklarit Oy:n henkilökunta palvelee asiakkaita liki 40 vuoden vakuutusalan monipuolisella kokemuksella. Vakuutusmeklaritoimistomme toiminta-alueena on koko Suomi. Toimistomme sijaitsee Hyvinkäällä.
promeklarit.fi

 


Terveystalo Rela-hierojat

Rela-hierojat -ketju palvelee uusimaalaisia 21 vastaanotolla, joissa sinua hoitaa koulutetut hierojat klassisen ja urheiluhieronnan tarpeissa tavoitteellisesti kohti parempaa hyvinvointia.
relahierojat.fi

 


Salonkiravintola Neilikka

Tunnelmalliset juhla- ja kokoustilat – yhdistämme uniikilla tavalla kauniin maalaisympäristön, huolella valitut laadukkaat raaka-aineet ja maailman mausteet. Kesäravintola ja kahvila.
ravintolaneilikka.fi

 


SeikkailuSveitsi Oy

SeikkailuSveitsi tarjoaa turvallisia seikkailuelämyksiä koko perheelle Hyvinkään Sveitsissä. Puiston erikoisuus on jääkautisen suppakuopan yli rakennettu vaijeriliukurata Mega ZipLine.
seikkailusveitsi.fi

 


Studio BG

Palvelumme: Ihonhoito, kauneus ja groomaus. Hoitolastamme laadukkaat tarkoin valitut kosmetiikkatuotteet sekä hoidot ihon hyvinvoinnin ylläpitoon, parranhoitoon sekä meikkaukseen.
studiobg.fi

 


SuperPark Sveitsi

SuperPark Sveitsi on kaiken ikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä.
superpark.fi

 


Syste Oy

Syste on teollisuuden sähköön, automaatioon ja kunnossapitoon erikoistunut palveluyritys. Luota tuotantolaitoksesi laiteasennukset sekä kunnossapito, valvonta ja huollot meidän osaajien käsiin.
syste.fi

 


TARJAK LKV

Turvallista asuntokauppaa kaikissa olosuhteissa. Soita ja varaa oma esittelyaikasi tai keskustele oman asuntosi myynnistä puh. 0505727553. ASUNTOKAUPAN AATELIA.
tarjalkv.fi

 


Tanssikeskus Element

Tanssikeskus Element on vuonna 2015 perustettu tanssikoulu, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista tanssinopetusta Hyvinkään sydämessä. Sijaitsemme Hyvinkäällä Kauppakeskus Willan 4.kerrossa.
tanssikeskuselement.fi

 


Terveyskauppa Baldrian Oy

Asiantuntijat palveluksessasi! Autamme löytämään sinulle sopivat terveystuotteet laadukkaasta ja monipuolisesta valikoimastamme.
baldrian.fi

 


Terveydelle Oy

Terveydelle Oy tuottaa laadukkaita & yksilöllisiä kotihoidon palveluja pääosin ikääntyville asiakkaille. Tuomme kotiin terveys- ja sosiaalipalvelut kiireettömästi. Meillä on myös oma seniorikerho.
terveydelle.fi

 


Toda Consulting Oy

Tarjoamme monipuolisia asiakaslähtöisiä taloushallinnon palveluja sähköisten ohjelmistojen avulla. Palvelemme myös yksityisyrittäjiä.
todacon.fi

 


Turvavyö Oy
Turvavyö Oy on perheyritys jo vuodesta 1971. Autojen turvavyöt, teollisuudenvyöt, terveydenhuollon vyöt ja muut turvavyöhihnasta valmistetut tuotteet. Korjaus ja huolto. Turvallisuutenne puolesta!!
turvavyo.fi

 


VideoPro-Kanto Oy

VideoPro-Kanto Oy , videotuotanto firma, toimenkuva kuvan ja äänen taltiointiin sekä editointi. Tuotan mm. mainokset, esittelyvideot, juhlatapahtumat, urheilutapahtumat.
videopro-kanto.com

 


Wanhan Villan Taide

Wanhan Villan Taide on täydenpalvelun kehystämö ja taidetarvikekauppa perinteikkäässä tehdasympäristössä vanhalla Villatehtaalla Hyvinkään keskustassa.
wanhanvillantaide.fi

 


Watch Service Finland Oy

Kellohuoltoihin erikoistunut yritys jolla kaksi toimipaikkaa. Korjataan suuria kelloja, Helsingin Rautatie-aseman kello on suurin. Yrityksen perustaja kolmannen polven kelloseppä.
watchservice.fi

 


YouMove Hyvinkää Oy

YouMove – luonnollisen liikunnan keskus opettaa suomalaisia liikkumaan oikein. Tarkoituksenamme on antaa liikunnan iloa ja tervetulleita ovat kaikki iästä tai taitotasosta riippumatta.
youmove.fi

 


INKOO


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Sanomalehti Länsi-Uusimaa
Länsi-Uusimaa on Lohjalla, Inkoossa, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä kuusi kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehti ilmestyy tilattuna ti-su ja keskiviikkona lehti jaetaan kaikkiin talouksiin.
lansi-uusimaa.fi

 


Sisuste Siivonen Oy

Valikoimassa kestävät kaihtimet, markiisit, matot ja sisustustuotteet. Oma mattokutomo. Luotettava suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu tuotteisiimme. Meiltä myös uniikit kokonaisuudet.
sisuste-siivonen.fi

 


Tammisaaren eläinlääkäri Tarja Lagström

Kokenut eläinlääkäri hoitaa kaikki eläinystäväsi hyvinvarustetulla vastaanotolla joka päivä. PÄIVYSTYS YMPÄRI VUOROKAUDEN. Myös tallikäynnit!
vetlag.business.site


JÄRVENPÄÄ

 


Ajan Näkö Oy

Ajan Näkö on luotto-optikkosi ja maailmassa ainoa laatuaan. Olemme yksityinen, Järvenpään keskustassa sijaitseva optikkoliike. Meiltä löydät ainutlaatuisen valikoiman ja parhaan palvelun.
ajannako.fi

 


Askartelutarvikeliike Taitaville Ky

Askartelu- ja taidetarvikkeiden erikoisliike, myös verkkokauppa. Ticketmasterin ja Tiketin lippujen myynti.
taitaville.fi

 


Astute Consulting Oy

Tarjoan pienyrityksille tukea ja neuvontaa talousasioiden suunnittelussa ja järjestelyissä. Laadin myös vastineita, hakemuksia ja muita liiketoiminnassa tarvittavia tekstejä.
astute-consulting.blogspot.com

 


AutoNikkari Oy

Autojen huoltoa ja korjausta. Huollamme kaikki merkit ja mallit. Joustavat aukioloajat. Sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin.
autonikkari.fi

 


Camera Shop Oy

Järvenpään Camera Shop on yli 30 vuotta toiminut täyden palvelun valokuvausliike, valokuvaamo, valokuvaustarvikkeiden vähittäismyyjä ja kuvanvalmistamo. Edustamme alan kaikkia suurimpia toimijoita.
camerashop.fi

 


Catyas Catering Oy

Yli 10-v yrityksemme on täyden palvelun laadukas, perinteinen pitopalvelu kotiseudullasi. Mottomme: Sinun Juhlasi on Minun Juhlani! kiteyttää toimintamme-teemme kaikki juhlat kuin ne olisivat omamme.
catyas.fi

 


Cityvarasto Oyj

Laadukkaita kotimaisia pienvarastopalveluita Uudenmaan alueella. Pienvarastot, teräsverkkovarastot, kontit, pakkaustarvikkeet, postiosoitepalvelut, lähetys- ja vastaanottopalvelut sekä toimitilat.
cityvarasto.fi

 


CrossFit Kulma Oy

CrossFit® Kulma on Järvenpäässä toimiva virallinen CrossFit® sali jossa yhteisö, hauskanpito ja hyvä treeni ovat salin kolme kantavaa pilaria. Tarjoamme tehokasta ja toimivaksi havaittua ohjelmointia!
crossfitkulma.com

 


DataSky Oy

Oletko yksin IT-haasteiden kanssa? Ei hätää, me autamme! Tietotekniikan asiantuntijalta saat apua nopeasti ja luotettavasti. Kaikki IT-palvelut samasta numerosta: 010 820 9920.
datasky.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Go On Uusimaa, Rekasal Oy

Go On Uusimaa on henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
go-on.fi

 


Graphic Room

Ulkoasuja myynnin ja positiivisen mielikuvan tueksi. Ketterää graafista suunnittelua kaikkiin markkinointikanaviin.
graphicroom.fi

 

Hammaslaboratorio Salonen & Kumpulainen Oy
Palvelemme lähes 40 vuoden kokemuksella hammasteknisissä asioissa.
Meidän kauttamme saatte kaikki hammastekniset palvelut hammaslääkäreille ja erikoishammasteknikon palvelut suoraan kuluttajille.
hammaslaboratorio.fi

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


Helios / Järvenpään Kuva Oy

Valokuvausliike kävelykadulla. Passikuvaus, kuvien valmistus, videosiirrot, työmaakortit.
heliosjarvenpaa.fi

 


HemiTeam Oy

Sähköasennuspalvelut Uudenmaan alueella kotitalouksille ja alihankintana. Pitkäaikaisten asiakkaiden positiiviset suositukset ovat paras mainos asiakastyytyväisyydestä!
hemiteam.fi

 

Intersport Järvenpää
Urheilutarvikkeiden vähittäiskauppa.

 


Into Health & Care Oy

INTO Health & Care Oy tarjoaa psyykkisen valmennuksen palveluita urheilu- ja yrityssektorille. Haasta mielesi – saavuta tavoitteesi!
intovalmennus.fi

 

Jalkahoito Haapakoski
Terveydenhoidolliset jalkahoidot, myös lahjakortit.
vello.fi/jalkahoitohaapakoski

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 

Järvenpään Fysikaalinen Hoitokeidas Oy
Hoitokeidas on jo yli 30 vuotta helpottanut Järvenpääläisten ja lähialueiden ihmisten oloa fysioterapian, osteopatian, yksilöllisten tukipohjallisten, personal trainer ja hieronnan keinoin.
hoitokeidas.fi

 


Järvenpään Pesupojat / Petteri Palvelu Oy

Loistavaa autonpesua, ammattitaidolla ja rakkaudella. Myös vahaukset, sisäputsaukset verhoilunpuhdistukset ja pinnoitukset!
jarvenpaanpesupojat.fi

 


Järvenpään Purku ja Saneeraus Oy

Timanttiporaukset ja sahaukset. Palvelemme asiakkaitamme, yksityisiä, yrityksiä ja julkista sektoria. Pääkaupunkiseutu ja Päijät-Hämeen alueella., Järvenpää, Tuusula.
jps1.fi

 


Järvenpään Taksit oy

Paikallisten taksiyrittäjien omistama yhtiö, joka tuottaa perinteistä ja luotettavaa taksipalvelua. Tarjoamme erityisesti sopimuskuljetuksia koulujen ja varhaiskasvatuksen tarpeisiin. (Keusote).
jarvenpaantaksit.fi

 


Kaisla-ekokampaamo

Kaisla-ekokampaamo tuottaa kampaamopalveluita ekologisesti kasviväreillä ja savivaalennuksella värjäten, merilevällä ja savella hoitaen. Liike sijaitsee historiallisessa Emalikukassa Järvenpäässä.
ekokampaamokaisla.fi

 


Kajo-Sähkö Oy

Sähköasennukset ja Ilmalämpöpumput meiltä edullisesti ja ammattitaidolla.
kajo-sahko.fi

 


Kari Nevalainen Oy

Tuotemerkinnän laitteet ja tarvikkeet 30 vuoden kokemuksella. Värietikettitulostimet, lämpösiirtotulostimet, mustesuihkutulostimet, hinnoittelukoneet, tarvikkeet.
karinevalainen.fi

 


Sanomalehti Keski-Uusimaa ja kaupunkilehti Keski-Uusimaa Viikko
Keski-Uusimaa on Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Keski-Uusimaa Viikko on keskiviikkoisin ja lauantaisin kaikkiin talouksiin jaettava kaupunkilehti.
keski-uusimaa.fi

 


Kirjavaari

Kivijalka-antikvariaatti Kirjavaari myy parasta ajanvietettä! Valikoimassa käytettyjen ja uusien kirjojen lisäksi mm. sarjakuvia, elokuvia, lehtiä, lautapelejä ja musiikkia.
facebook.com/kirjavaari

 


Kulman Terapiat Oy

Fysio-, jalka- ja lymfaterapia, hieronta, myös kotikäynteinä, allasterapia ja uintitekniikkaopetus. Tuotemyynnissä hyvinvointiin suomalaistuotteita, lahjakortit, räätälöityjä ratkaisuja yrityksille.
kulmanterapiat.fi

 


LaattaBest Oy

Kodin märkätilojen remontit. Saunat, kylpyhuone, WC ja kodinhoitohuone. Myymälä Järvenpäässä
Kattava laattavalikoima jne. 8 mallisaunaa esillä. Toiminta-alue pääkaupunkiseutu, uudenmaan alue.
laattabest.com

 


Lepotila

Koulutettuna hierojana teen pääasiassa klassista hierontaa, myös intialaista päähierontaa ja hermoratahierontaa. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä olosta, Lepotilasta!
lepotila.net

 


LVI-Insinööritoimisto Viippola Oy

Insinööritoimisto Viippola on talotekniikan konsulttitalo. Tarjoamme LVI-suunnittelua ja -konsultaatiota niin yrityksille kuin yksityisillekin. Palveluinamme myös työnjohtotehtävät pienasiakkaille.
lvi-viippola.fi

 


Me Kalustajat Oy

Me Kalustajat on laadukkaiden tuotteiden palveleva huonekalu- ja sisustusliike. Laajaan valikoimaamme voit tutustua Järvenpäässä sijaitsevassa 3000m2 liikkeessämme. Tule käymään tai osta verkosta.
mekalustajat.fi

 


Mäkelän Auto Oy

Täyden palvelun autoliike Järvenpäässä vuodesta 1947 – uudet autot, vaihtoautot, huolto, varaosat, vauriokorjaamo, automaalaamo, rengashotelli, Avis-autovuokraamo – p. 09 5495 2200.
makelan.fi

 


OKOMI Hyvinvointi

Shiatsu-hoitola Järvenpäässä. Shiatsussa hoidetaan tehokkaasti ja rauhoittavasti koko kehon akupisteitä. Kivut hellittävät ja mieli rauhoittuu.
okomi.fi

 


Ordera Oy

Kasvatamme myyntiä tuomalla verkkosivuillesi kiinnostuneita kävijöitä ja autamme muuttamaan heidät ostaviksi asiakkaiksi. Ordera Oy on ketterä ja tuloshakuinen digimarkkinointiyritys. SEO/SEM-palvelut.
ordera.fi

 


Pajun Puutarha

Monipuolinen valikoima kesäkukkia, erilaisia kukka-amppeleita ja yrttejä.
pajunpuutarha.fi

 

Palju Pasi
Vuokraamme paljuja ja saunapaljuja Uudenmaan alueelle, joko itse noudettuna tai sopimuksen mukaan paikan päälle kuljetettuna.
paljupasi.com

 


Pentisol Oy

Pentisol järvenpääläinen perheyritys toisessa polvessa pakkaa laadukkaita spraytuotteita teollisuuteen, autoiluun ja elintarvikkeeksi joko meidän tuotemerkeillä tai asiakkaan omalla merkillä.
pentisol.fi

 


Petax Taksit

Laadukasta taksipalvelua Järvenpäästä. Meiltä tavarakuljetukset, taksikuljetukset, invataksikuljetukset, tilausajot ja kaikkea muuta. Soita ja tilaa! 029 1700 247. Tai lataa Petax Taksit appi!
petax.fi

 


Pinkki Virtahepo

Pinkki Virtahepo on vuonna 2015 perustettu sisustustuotteiden ja lahjatavaroiden verkkokauppa. Nopeat toimitukset 1-3 päivässä, monipuoliset maksutavat ja yli 50€ tilaukset ILMAN toimituskuluja.
pinkkivirtahepo.fi

 


Poikien Äidit

Olemme lyhyesti kuvattuna äitien olohuone somessa, Olemme laajentaneet tapahtumatuotantoon ja myymme tälläkin hetkellä aktiivisesti kirjaa: Pojan käyttöopas äidille.
poikienaidit.fi

 

Rakennuspalvelu T. Tarvainen
2011 perustettu rakennus alan yritys. Asiakaskuntaa: isännöintitoimistot, rakennusliikkeet ja yksityiset.
rakennuspalveluttarvainen.fi

 


Suomen historiapelit

Teemme historiallusia lautapelejä, jotka tuotetaan ideasta ja suunnittelusta lähtien aina lopullisen pelin painatukseen Uudellamaalla.
historiapelit.fi

 


Terveystalo Rela-hierojat

Rela-hierojat -ketju palvelee uusimaalaisia 21 vastaanotolla, joissa sinua hoitaa koulutetut hierojat klassisen ja urheiluhieronnan tarpeissa tavoitteellisesti kohti parempaa hyvinvointia.
relahierojat.fi

 

Tmi Riitta Soinola
Toimistoriitta on yhden naisen toiminimiyritys, joka mahdollistaa Sinun keskittymisen yrityksesi kannalta olennaisiin asioihin ja hoitaa
taloushallintosi sekä johdon assistenttityöt ammattitaidolla.
toimistoriitta.fi

 


selevis

selevis on yhden naisen helmikuussa 2020 perustama yritys, joka tarjoaa ratkaisukeskeistä yksilövalmennusta ja lyhytterapiaa sekä kasvotusten että etänä.
selevis.fi

 


Starlex Oy

Laatutuoteiden kodintavara nettikauppa.Tuotteita harrastuksiin yms.kodin tarpeisiin. Tervetuloa hyville kaupoille!
starlex.net

 


Tmi Niina Strand

Helmi siisti ja suuri Kirpputori. Tarjontamme on monipuolista, josta löydät muodikkaita vaatteita, kodintavaraa, sisustustuotteita, astioita jne. Myös verkkokauppa. Tervetuloa ostamaan ja myymään.
kirpputorihelmi.fi

 


Tomasons Oy

Olemme tuottaneet laadukkaita verkkopalveluita jo 15 vuoden ajan. Kotisivujen suunnittelu, toteutus ja hakukoneoptimointi yli 400 sivuston kokemuksella. Korjaamme tai uusimme myös vanhat sivustot.
tomasons.fi

 


Top House
Paikallinen ja asiantunteva välittäjä. Haluatko tuoda asuntosi parhaalla mahdollisella tavalla myyntiin? Käytössämme on huippu valokuvaaja, sisustajat sekä nykypäivän markkinointikanavat.
tophouse.fi

 

Topin autohuolto/korjaamo Tmi
Topin autohuolto/korjaamo Tmi on tarjonnut ammattitaitoista autojen korjausta&huoltoa jo vuodesta 1997!
topinautohuolto.fi

 


Uudenmaan Konepalvelu Oy

Uudenmaan Konepalvelu Oy on trukkeihin erikoistunut yritys, joka on toiminut Järvenpäässä reilun 10 vuoden ajan. Yritys myy, ostaa, vuokraa ja huoltaa kaiken tyyppisiä trukkeja.
uudenmaankonepalvelu.fi

 


Uusin Tuulin Oy

”Päivitä pääsi Uusin Tuulin” – slogan pitää sisällään Tavoite-, Tyhypäivä- ja Tunnetaitokoulutukset. Ilme -Persoonallisuustestillä apu rekrytointiin, keshityskeskusteluihin ja itsensäkehittämiseen.
uusintuulin.fi

 


Uusperhe.fi / Taru Meritie

Tukea uusperheasioissa: Artikkeleja, tietoa, yksilö- ja pariterapiaa etänä ja kasvotusten. Uusperhe.fi on valtakunnallinen uusperheiden hyvinvointia edistävä asiantuntijayritys.
uusperhe.fi

 


Verhoomo Lupiini

Verhoomo Lupiini verhoilee ja kunnostaa nojatuolit, sohvat ja muut huonekalut, moottoripyörän satulat, veneen penkit ja patjat sekä ompelee sisustustekstiilit. Kotitalouksille ja yrityksille.
verhoomolupiini.fi

 


Volttitehdas

Liikuntapaikka kaikille temppuilua rakastaville. Vapaavuoroja ja ohjattuja tunteja. Trampat, ilmavolttirata, tankoja, esteitä, permanto ja muuta kivaa!
volttitehdas.fi


KARJAA

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


KARKKILA

 


Ajo-Opetus Taika Oy

Kuljettajaopetusta luokissa AM120 ja B-henkilöautokortti.
aotaika.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


HMM-Palvelut Oy

Saneeraus ja rakennusalan työt.
hmm-palvelut.fi

 


hööki-köökit by Audio-Kaluste Oy

Hööki-Köökit on kotimainen laadukkaiden kylpyhuone- ja keittiökalusteiden valmistaja. Teemme käsityönä mittatilauskalusteita kestävistä materiaaleista laatua arvostaviin koteihin.
hookikookit.fi

 


Isännöinti M. Ryyppö Ky

Isännöintipalveluiden lisäksi Näkinmäki bed&breakfast jossa juhlatila ja taidegalleria.
nakinmaki.com

 

JM Autolasi Oy
Me olemme autolasien erikoisliike ja suoritamme pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla tuulilasien vaihdot, ajoneuvojen sivu- ja takalasien vaihdot,tuulilasien korjaustyöt ja (ADAS) kameroiden kalibrointi.
jmautolasi.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 

Kiven Säästöpossu
Luomulihaa suoraan tilalta: perheyritys maatilalla, luomupossujen kasvatus, teurastus ja lihanleikkuu samalla tontilla, eläimet ja elintarvikkeet viranomaisten valvomaa luomua.
luomupossu.fi

 


Kotipalvelu Iloita Oy

Kotipalvelu Iloita Oy tuottaa ei-sairaanhoidollisia kotipalvelun tukipalveluja. Olemme myös kuntien sosiaalihuollon hyväksymä palveluntuottaja Vihdin, Karkkilan, Lohjan, Espoon ja Lohjan alueilla.
iloita.fi

 


Kustannusliike Robustos

Robustos on kotimaista kaunokirjallisuutta kaikenikäisille julkaiseva kirjankustantamo.
kirjakauppias.fi

 


SewArt Oy

Sisustustekstiilien valmistus. Kudottuja mattoja mittatilauksesta sekä sisustusompelua.
sewart.fi

 


Sisuste Siivonen Oy

Valikoimassa kestävät kaihtimet, markiisit, matot ja sisustustuotteet. Oma mattokutomo. Luotettava suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu tuotteisiimme. Meiltä myös uniikit kokonaisuudet.
sisuste-siivonen.fi

 


Studio Kuvaleipomo

Valokuvausalan palvelut yksityisille ja yrityksille.
kuvaleipomo.fi

 


Viestintäpalvelu Kahvimaa Oy

”Tehdään yhdessä tuumattua viestintää”. Monipuolisia yritysviestinnän palveluita (artikkeleita, tiedotteita, yritysesittelyitä) ja kotisivu- ja some-sisällöntuotantoa. Aloitetaan ”Tuumaustunnilla”.
kahvimaa.fi


KAUNIAINEN

 


Actire Taloushallintopalvelut
Nykyään pilvessä palveluja tuottavan tilitoimiston perusti yli 15 vuotta sitten 3 koulukaveria. Autamme yrityksiä selviämään ja menestymään henkilökohtaisella palvelulla asiakkaan koosta riippumatta.
actire.fi

 

DevResult Oy
Hallitus- sekä konsultointityöskentelyä. Yritysten arvon määrityksiä sekä strategia- ja kehittämissuunnittelua. Avustamme rahoitus- sekä yrityskauppaneuvotteluissa.

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


Ilostu Oy

Ilostu Oy on uudenlainen seniorin kotiin tukipalveluja tuottava palveluyritys. Tuemme senioria itsenäisesti kotona asumisessa ja tuomme arkeen elämäniloa, säännöllisyyttä, turvaa ja sujuvuutta.
ilostu.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kotipalvelu Iloita Oy

Kotipalvelu Iloita Oy tuottaa ei-sairaanhoidollisia kotipalvelun tukipalveluja. Olemme myös kuntien sosiaalihuollon hyväksymä palveluntuottaja Vihdin, Karkkilan, Lohjan, Espoon ja Lohjan alueilla.
iloita.fi

 


Länsiväylä – Espoon luetuin lehti
65-vuotias Länsiväylä on Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella kaksi kertaa viikossa ilmestyvä kaupunkilehti. Kokonaistavoittavuudeltaan Länsiväylä on Espoon luetuin lehti (Lähde: KMT 2019).
lansivayla.fi

 


PakuOvelle.com

Parasta kotimaista pakettiauton vuokrausta ympäri pääkaupunkiseutua. Nouda huoltoasemalta tai vuokraa suoraan netistä. Pakettiatuojen lisäksi muutot sekä muuttolaatikot kaupungin parhailla hinnoilla.
pakuovelle.com


KERAVA

 


Actire Taloushallintopalvelut
Nykyään pilvessä palveluja tuottavan tilitoimiston perusti yli 15 vuotta sitten 3 koulukaveria. Autamme yrityksiä selviämään ja menestymään henkilökohtaisella palvelulla asiakkaan koosta riippumatta.
actire.fi

 


Anatomiapiste / Tmi Tiia Seppälä

Anatomiapiste syntyi koronan saattelemana! Yritykseni sai uuden nimen ja lisäsi palveluita. Hierontapalveluiden lisäksi nyt myös yksilö- ryhmä ja hyvinvointivalmennus sekä luennot. IG: @anatomiapiste.
hierojatiiaseppala.fi

 


Anu Ek Design

Koruseppä Anu Ek valmistaa yksilölliset korut miehille ja naisille sekä persoonalliset yritysten liikelahjat suurella sydämellä – aina asiakasta kunnioittaen.
anuek.fi

 


Apropos lingua -käännöstoimisto

Henkilökohtaista käännös- ja tulkkauspalvelua mittatilaustyönä vuodesta 2009.
aproposlingua.fi

 


Asianajotoimisto Kalle Hytönen Oy

Oikeudelliset palvelut uusmaalaisille yksityishenkilöille ja yrityksille.
kallehytonen.fi

 


Asuntokerava Oy

Olemme paikallinen, lähellä asiakkaita toimiva Kiinteistövälitysliike. Hoidamme huoneistojen ja kiinteistöjen myyntejä ja arvointeja. Käytämme kaikkia uusimpia välineitä.
kiinteistomaailma.fi/kerava

 


Cityvarasto Oyj

Laadukkaita kotimaisia pienvarastopalveluita Uudenmaan alueella. Pienvarastot, teräsverkkovarastot, kontit, pakkaustarvikkeet, postiosoitepalvelut, lähetys- ja vastaanottopalvelut sekä toimitilat.
cityvarasto.fi

 


CK Beauty

CK Beauty on kauneushoitola, joka palvelee asiakkaitaan Keravan keskustassa ammattitaidolla niin perushoidoissa kuin erikoishoidoissakin sekä kouluttaa kauneudenhoidon ammattilaisia erikoishoitoihin.
ckbeauty.fi

 


DataSky Oy

Oletko yksin IT-haasteiden kanssa? Ei hätää, me autamme! Tietotekniikan asiantuntijalta saat apua nopeasti ja luotettavasti. Kaikki IT-palvelut samasta numerosta: 010 820 9920.
datasky.fi

 


Dustriatek Oy

Rakennusimurit- ja alipaineistajat rakennusteollisuuden pölynhallintaan ja rakennekuivaimet kosteuden hallintaan. Hälytysjärjestelmät, valvontakamerat, hälytyskeskuspalvelut ja vartiointi.
dustriatek.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Geosolver Oy

Tarvitsetko luotettavaa tietoa maaperästä? Geosolver Oy on geoteknisen ja pohjarakennesuunnittelun asiantuntijayritys. Teemme suunnittelua talonrakennus-, teollisuus- ja infrarakennuskohteisiin.
geosolver.fi

 


Go On Uusimaa, Rekasal Oy

Go On Uusimaa on henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
go-on.fi

 


Hammaslääkäriasema Omppu Oy

Hellävaraista ja ammattitaitoista hammashoitoa sekä ystävällistä palvelua nykyaikaisella, erittäin viihtyisällä ja tilavalla vastaanotolla. 100% kotimainen yritys, emme kuulu mihinkään ketjuun.
hammasomppu.com

 


Hairlekiini
Hairlekiinista saat aina sinulle sopivinta parturi-kampaamopalvelua!
hairlekiini.fi

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


Helsingin Puupakkaus Oy

Ostamme ja myymme käytettyjä puisia kuormalavoja. Valmistamme uusia lavoja ja puulaatikoita mittojen mukaan.
helsinginpuupakkaus.fi

 


HemiTeam Oy

Sähköasennuspalvelut Uudenmaan alueella kotitalouksille ja alihankintana. Pitkäaikaisten asiakkaiden positiiviset suositukset ovat paras mainos asiakastyytyväisyydestä!
hemiteam.fi

 


Hieronta ja Hyvinvointi KSH

Palveluihin kuuluvat klassinen hieronta kivun hoidolla sekä kuntosalisitoutumaton henkilökohtainen valmennus (Personal Training) sekä ravintovalmennus.
hyvinvointiksh.fi

 


Hinkka Oy

Vuodesta 1977, jo kolmannessa sukupolvessa. Hinkka Oy toimii uudenmaan alueella ja teemme luotettavasti ja ammattitaidolla esim. kiinteistökorjaukset, vesivahinkokorjaukset, märkätilasaneeraukset.
hinkkaoy.fi

 


Hydromarket Oy

Hydromarket Oy on hydrauliikan, pneumatiikan, teknisten letkujen ja komponenttien luotettava erikoisliike. Palvelemme Helsingin Suutarilassa ja Konalassa sekä Keravalla. 24H letkupäivystys 0400513600.
hydromarket.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset. Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kaiffari
Sukat millä vain nassulla! Vuoden 2020 hauskin lahja, Keravalta 🙂 Me kustomoimme takuuvarmasti uniikit ja ilahduttavat sukat käsityönä perheen voimin täällä Keravalla. Kaiffari on avattu vasta tammikuussa 2020 mutta toimittanut jo yli 200 paria uniikkeja sukkia kaikkialle Suomeen. Hyppää mukaan Kaiffarin matkaan! Toimintaperiaate on supersimppeli ja voit tehdä koko homman vaikka puhelimella osoitteessa kaiffari.com: 1) Valitse haluamasi sukat 2) Liitä tilaukseen haluamasi kuva 3) Me liitämme kuvastasi vain nassun sukkaan 4) Saat uniikit sukkasi kirjeenä 5-7 arkipäivässä.
kaiffari.com

 


Kammo Design

Tummanpuhuvien vaatteiden ja asusteiden nettikauppa. Olen yksinyrittäjä ja suunnittelen ja ompelen mallistoni vaatteet itse pellavasta ja luomupuuvillasta Keravalla.
kammodesign.fi

 


Keravan Kuvataidekoulu

Keravan kuvataidekoulu antaa kuvataiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan 5-20v oppilaille. Opetussuunnitelma perustuu Opetushallituksen vahvistamaan opetussuunnitelman perusteisiin.
keravankuvataidekoulu.fi

 


Sanomalehti Keski-Uusimaa ja kaupunkilehti Keski-Uusimaa Viikko
Keski-Uusimaa on Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Keski-Uusimaa Viikko on keskiviikkoisin ja lauantaisin kaikkiin talouksiin jaettava kaupunkilehti.
keski-uusimaa.fi

 


Kuva-Rane Oy

Täyden palvelun valokuvausliike. Passikuvat, digitointipalvelu (esim. videonauhat, valokuvat ja diat), kuvapalvelu ja valokuvaustarvikkeiden erikoisliike.
kuva-rane.webnode.fi

 


K-market Keravan Asema

Tervetuloa Oman Kylän Kauppaan, iloisen asiakaspalvelun korttelikauppa Keravan juna-aseman vieressä.
k-ruoka.fi

 


Makum – markkinoinnin kumppani

Makum on Keravalta lähtöisin oleva, monipuolinen myynnin ja markkinoinnin kumppanitoimisto kaiken kokoisille yrityksille.
makum.fi

 


Mediatassu

Mediatassulta NETTISIVUT, esitteet, mainoskampanjat, asiakascaset, somekanavat, PowerPointit, blogit, lehtijutut ja tiedotteet yrityksille pitkän linjan kokemuksella. Myyvällä tekstillä kauppa käy!
mediatassu.com

 


Midas ihonhoitokeskus

Ihonhoidon ammattilaisina olemme pitäneet Uusimaalaisten hyvinvoinnista huolta jo 30 vuoden ajan. Olemme täyden palvelun kauneus- ja ihonhoitokeskus.
midas.fi

 


Miili Consulting Oy

Miili Consulting Oy on asiakaslähtöistä ATK-ohjelmistokonsultointia tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin ammattitaitoisia ohjelmistoammattailisia nopealla aikataululla.
miiliconsulting.com

 


Miratio

Autamme yrityksiä ja yhteisöjä ymmärtämään asiakkaitaan ja markkinoimaan tehokkaammin. Tarjoamme tutkimuspalveluita, konsultointia ja koulutusta sekä tieteen popularisointipalveluita.
miratio.fi

 


Närhi Oy Sisustuspalvelu

Sisustus Närhi on Keravalla toimiva monipuolinen sisustussuunnittelutoimisto, laadukas kaihdin- ja aurinkosuojausalan erikoisliike ja persoonallinen sisustusmyymälä.
sisustusnarhi.com

 

Ompelimo Silkki-Nahka, Ylänkö Oy
Laaja-alainen korjauspalvelu ja mittatilaustyöt. Kaikkea kankaasta ja silkistä sekä nahasta.

 


PakuOvelle.com

Parasta kotimaista pakettiauton vuokrausta ympäri pääkaupunkiseutua. Nouda huoltoasemalta tai vuokraa suoraan netistä. Pakettiatuojen lisäksi muutot sekä muuttolaatikot kaupungin parhailla hinnoilla.
pakuovelle.com

 


PrimaClean Oy

Yrityssiivouksiin erikoistunut siivouspalveluliike, jonka toimialueena ovat Keski-Uusimaa, Vantaa ja Nurmijärvi.
primaclean.fi

 


Puhelinvastaus- ja sihteeripalvelu VT Oy

Yritys on joustava monitoimitalo; tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista toimisto-, puhelinvastaus-, sihteeri- ja kopiointipalvelua sekä kirjanpitoa. Toimistosi koti voi löytyä tästä osoitteesta.
hennax.fi

 


RespaSolutions Oy

Tuotamme laadukasta ja suomalaista vierailijoidenhallinnanpalvelua yrityksien tai toimitilahotellien aulatiloihin. Palvelumme helpottaa ja automatisoi aulahenkilöstön rutiineja.
respasolutions.fi

 


Ruusukuva Oy

Ruusukuva on Keravalla toimiva valokuvausliike. Meiltä saat monipuolista ja asiantuntevaa valokuvauspalvelua jo 40 vuoden kokemuksella.
ruusukuva.fi

 


Tapimer Oy

Tapimer Oy on vuotta vuonna 1985 perustettu dieselmoottoreihin ja niiden oheislaitteisiin erikoistunut maahantuonti- ja markkinointiyhtiö.
tapimer.fi

 


Työelämän sopimus- ja lakipalvelu SOPLA ky

Ratkaisuja työlainsäädäntöä, työehtosopimuksia ja työsopimuksia koskeviin pulmiin. Monipuolinen ja pitkä kokemus. Sopla ky on perustettu vuonna 2013. Vastuuhenkikllö on varatuomari Harri Hietala.
sopla.fi

 

Uudenmaan kiinteistösiivous Oy
Olemme 2014 perustettu siivousalan yritys, palvelut porrashuoneiden ja yleisten tilojen sekä toimisto ja toimitilojen siivouksiin.
uudenmaan.kiinteistosiivous@luukku.

 


Uudenmaan Peltityö Oy

Kattotöihin erikoistunut paikallinen peltisepänliike, perustettu 1987. Palvelemme koko Uudenmaan alueella.
Kattoremontit, rakennuspeltityöt, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet.
kattosi.fi

 


Sipulimedia Oy

Markkinointitoimisto erityisesti pienten yritysten tarpeisiin. Yrittäjän tukena kaikissa markkinoinnin toimenpiteissä. Verkkosivustot, verkkokaupat, visuaalisen ilmeen uudistukset, SoMe, digi jne.
sipulimedia.fi

 


Tähtiprojektit Oy

Rakennusten sähkötyöt ja tarvikkeet, radonkorjaus ja tarvikkeet.
tahtiprojektit.fi

 


Uudenmaan Ohutlevy Oy

Uudenmaan Ohutlevy on ohutlevyosien ja -kokoonpanojen sopimusvalmistaja, jolla on laaja menetelmä- ja konekanta ohutlevymekaniikan monipuoliseen valmistamiseen.
uudenmaanohutlevy.fi

 


Xifof Oy
Sinun liiketoiminta on se tärkein osa. Kun työprosessit sujuvat mutkattomasti ja oikein mitoitettu tekniikka pelaa, voit keskittyä olennaiseen. Olemme riittävän iso, mutta samalla riittävän pieni.
xifof.com


KIRKKONUMMI

 


APH Racing

APH Racing on lähes 20 vuotta toiminut autojen viritykseen ja optimoimiseen erikoistunut liike. Maahantuomme mm. Milltek Sportin pakoputkistoja ja TuningChip moottorioptimoinnit.
tuningchip.fi

 


Autopalvelu Höglund Oy

Autopalvelu Höglund Oy on täyden palvelun autokorjaamo joka on palvellut asiakkaita Kirkkonummella ja lähialueilla jo yli 15 vuotta. Meillä on myös sijaisauto ja pakettiauton vuokraus.
aphracing.com

 


Auts-Tuote Oy

Työpaikkojen ensiapukoulutukset. Järjestämme ammatillisesti kohdennettuja ja toiminnallisia ensiapukoulutuksia työpaikoille koko Uudenmaan alueella. Lisämausteena kursseilla virtuaaliteknologiaa!
auts.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Fun Raise

Fun Raise on liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi niin yksilö- kuin joukkuelajeihin sekä terveys-ja hyvinvointituotteita.
funraise.fi

 


Ihanathiukset.fi

Ihanathiukset.fi – verkkokauppa ja Parturi-Kampaamo Kirkkonummella, Masalassa on perustettu erityisesti ihmisille, jotka ovat sairautensa vuoksi menettäneet omat hiuksensa.
ihanathiukset.fi

 


In The Mill Oy

In The Mill Oy on tuotantoyhtiö, joka tarjoaa erilaisia media-alan palveluita kaikenkokoisille yrityksille ja muille yhteisöille. Laadukkaat livestream-tuotannot ovat erityisosaamistamme.
inthemill.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kirkkonummen Huolto Oy

Monipuoliset kiinteistöpalvelut vuodesta 1974. Isännöinti-, huolto-, siivous-, ympäristö-. puutarhurin-, remontti- ja saneeraus-, rakennus- ja maalauspalvelut ja tekniset palvelut kuten valvontatyöt.
kirkkonummenhuolto.fi

 


Kissahotelli Hyrinä

Kissahotelli Hyrinä on kissojen oma täyden palvelun lomakohde Kirkkonummen maaseudun rauhassa. Tarjoamme lemmikillesi luotettavan ja kodikkaan hoitopaikan niin lomien kuin työmatkojenkin ajaksi.
hyrina.fi

 


Krav Maga Kirkkonummi

Itsepuolustuskoulutusta aikuisille, lapsille ja nuorille ammattivalmentajien johdolla. Viikkotuntien lisäksi räätälöityjä koulutuspaketteja yrityksille sekä oheisharjoittelua urheiluseuroille.
kravmagakirkkonummi.fi

 


Lakiasiat Wehka-aho

Lakiasiat Wehka-ahon lakimiehet palvelevat Sinua mm. perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa ihmisläheisesti ja luotettavasti. Testamentti, perunkirjoitus, oikeudenkäynnit. Också på svenska.
wehka-aho.fi

 


Loistohoiva Uusimaa
Loistohoiva tarjoaa kotona asuville ikäihmisille laadukasta kiireetöntä hoivapalvelua mm. muistihoivaa, asiointiapua, kotiavustajapalvelua, tukea sairaalasta kotiutumiseen sekä ystäväpalvelua.
loistohoiva.fi

 


Länsiväylä – Espoon luetuin lehti
65-vuotias Länsiväylä on Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella kaksi kertaa viikossa ilmestyvä kaupunkilehti. Kokonaistavoittavuudeltaan Länsiväylä on Espoon luetuin lehti (Lähde: KMT 2019).
lansivayla.fi

 


NK Vakuutusmeklarit Oy

Viiden hengen tiimimme Kirkkonummella auttaa erikokoisia yrityksiä ja julkisyhteisöjä vakuutusturvan kilpailuttamisessa, ylläpidossa ja vahinkojen hoitamisessa.
nkpartners.fi

 


Oivallusvaara Oy

Tarjoamme työhyvinvointipalveluita metsäympäristöissä työyhteisön ennaltaehkäisevän hyvinvoinnin tueksi. Retkiämme ohjaavat lääkärit ja muut terveydenalan ammattilaiset.
oivallusvaara.com

 


PUUTUKKURI

PUUTUKKURI valmistaa omasta metsästä tuotettua polttopuuta, sekä myy ja toimittaa sitä asiakkaille kotiin. Lisäksi yritys valmistaa ja myy koneita ja laitteita, esim. klapikoneita ja muita laitteita.
puutukkuri.fi

 


Terveystalo Rela-hierojat

Rela-hierojat -ketju palvelee uusimaalaisia 21 vastaanotolla, joissa sinua hoitaa koulutetut hierojat klassisen ja urheiluhieronnan tarpeissa tavoitteellisesti kohti parempaa hyvinvointia.
relahierojat.fi

 


Sisuste Siivonen Oy

Valikoimassa kestävät kaihtimet, markiisit, matot ja sisustustuotteet. Oma mattokutomo. Luotettava suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu tuotteisiimme. Meiltä myös uniikit kokonaisuudet.
sisuste-siivonen.fi

 


Suomen Paineautot Oy

Suomen Paineautot Oy on vuonna 2001 perustettu viemäri- ja jätevesihuoltoalan yritys. Hoidamme viemäreiden avaukset, kuvaukset, kuntokartoitukset sekä kaivojen tyhjennykset koko uudenmaan alueella.
suomenpaineautot.fi


LAPINJÄRVI

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Internethelp

Kotisivut yritykselle. Uusien internetsivujen luominen ja vanhojen nettisivustojen piristäminen ja uudistaminen. Toteutus sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaan, jotta saat sellaiset sivut kuin haluat!
internethelp.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Paikallislehti Loviisan Sanomat
Loviisan Sanomat on Loviisassa, Lapinjärvellä ja Pyhtäällä ilmestyvä tilattava paikallislehti. Loviisan Sanomat ilmestyy tilattuna tiistaisin ja torstaisin, sunnuntaisin lehti jaetaan alueella kaikkiin talouksiin.
loviisansanomat.fi

 


OP Koti Itä-Uusimaa Oy LKV

Seitsemän hengen LKV-tiimimme palvelee sinua kaikkiin kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Välitystoimeksiantojen lisäksi saat kauttamme arviointipalvelut ja kauppakirjat.
op-koti.fi

 


Silfvastas Holiday Homes

Yrityksemme toimiala on matkailu- ja majoitus. Vuokraamme kahta vuokramökkiä ja yhtä huoneistoa. Olemme toimineet 5 vuotta. Olemme arvostettu alan yritys kotimaassa ja kansainvälisestikin.
silfvastasholidayhomes.fi

 

Taxi Fly Hi
Perustettu v. -15. Uudet autot; Farmarimallinen auto sekä iso Premium sedan.
Kelakyydit, sotekyydit, muut ajot kuten esim. lentokentälle ja laivasatamiin. Juhlakuljetukset. Taksiliiton jäsen.

 


LOHJA

 


123Tuulilasi.fi

123Tuulilasi.fi on nopeasti kehittyvä autolasiketju ja toimimme Automotive Glass Europen edustajina Suomessa. Meitä on jo1550 asennuskeskusta 20 maassa. Tervetuloa tutustumaan!
123tuulilasi.fi

 


Akix Mäntynummi Oy

Akix Mäntynummi Oy Mäntynummentie 46 08500 Lohja, 010 56710999. Akix Autonpesu,24/7, Akix Konemyynti, Koneet metsään ja puutarhaan, Kaffe ja Piffi Ravintola, hyvää suomalaista ruokaa.
akix.fi

 


Arkkitehtitoimisto Yrjö J. Warvas Oy

Uudisrakennussuunnittelu, Saneeraussuunnittelu, Asuntojen suunnittelu, Liiketilojen suunnittelu, Julkistentilojen suunnittelu, Hevostallit ja maneesit.
arkkitehtitoimistowarvas.fi

 

Asianajotoimisto Selin Oy
Yritysjuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Yli 20 vuoden kokemus yritysjuridiikasta ja yritysten taloushallinnosta.
selinlaw.fi/asianajotoimisto

 


Aurinkotuuli Oy

Aurinkotuuli tuo terveyttä, jaksamista ja hyvää oloa jokaiseen päivään! Saat apua unettomuuteen, stressinhallintaan ja palautumiseen. Myös Firstbeat Hyvinvointianalyyseja nykytilan kartoittamiseen.
aurinkotuuli.fi

 


D&E Bearings Oy

D&E Bearings Oy on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista liukulaakeri, nivellaakeri, kuulalaakeri ja rullalaakereiden toimittajista.
debearings.fi

 


Eezy VMP / Rimark Oy

Eezy tarjoaa kattavasti henkilöstöpalveluita myös koko läntisen Uudenmaan alueella. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut, muutosturvapalvelut sekä ura- ja koulutuspalvelut.
eezy.fi

 


EK Event

Lohjalainen EK Event tarjoaa matkailupalveluita Länsi-Uudenmaan alueella joko valmiiksi aikataulutetuilla,teemallisilla matkailupaketeilla tai sitten juuri Sinun ryhmällesi soviteltuna kokonaisuutena.
ekevent.fi

 


Evifin Oy

Tunnistuksen ja Tiedonkeruun ammattilainen. Tuotteita, ohjelmistoja sekä asiakaskohtaisia ratkaisuja perustuen viivakoodeihin, etätunnisteisiin (RFID, NFC) ja etäluettaviin antureihin.
evifin.fi

 


Fenno Optiikka Rosenström

Laadun, Muodin ja Palvelun Optikkoliike.
fennooptiikka.fi

 


Gasthaus Lohja

Gasthaus Lohja on Lohjalla toimiva perhehotelli jossa on myös tunnelmallinen a` la carte kellariravintola ja kesäisin iso terassi-alue.
gasthauslohja.fi

 


Go On Uusimaa, Rekasal Oy

Go On Uusimaa on henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
go-on.fi

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


Hautauspalvelu Ruusu Oy

Täyden palvelun hautaustoimisto Lohjan ja ympäristön alueella. Arkut, uurnat, kuljetukset, kukat, hautakivet asiakasystävällisin hinnoin. Surussa kunnioittaen lähellä.
hautauspalvelu-ruusu.fi

 


Hestia Koti (Karjalohja)

Luonnon tehoaineisiin perustuvia turvallisia kotimaisia kodin ekopesuaineita ja luonnonkosmetiikkaa kotiin ja yrityksille myy pieni ekopuoti HestiaKoti mummi ja tytär Karjalohjalla.
hestiakoti.fi

 


Höyry Löyly Oy

Höyry Löyly Oy aloitti toimintansa 2016 ideoimansa keksinnön Löylynsielun valmistamiseen ja myyntiin.Olemme pieni Lohjalainen yritys, olemme avanneet saunatarvikemyymälän Lohjan asemalle saunatuote.fi.
saunatuote.fi

 


Isännöinti M. Ryyppö Ky

Isännöintipalveluiden lisäksi Näkinmäki bed&breakfast jossa juhlatila ja taidegalleria.
nakinmaki.com

 


JJ Rent

Pakettiauton vuokrausta Uudenmaan alueella jo vuodesta 2007.
jjrent.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kahvila-Ravintola Haukanpesä

Haukanpesä on E18 Helsinki-Turku moottoritien varressa sijaitseva taukopaikka, joka tarjoaa laajan valikoiman tuoreita sämpylöitä sekä maittavia alá-carte annoksia herkullista lounasta unohtamatta.
haukanpesa.net

 


Kauneushuone Pioni

Kauneushoitola Lohjalla ja Nummelassa, joka on erikoistunut ripsienpidennyksiin.
kauneushuonepioni.fi

 


Kauppapuutarha Sohlman

Olemme 1954 perustettu palveleva puutarha-alan perheyritys kolmannessa sukupolvessa. Laadukasta & monipuolista lähituotantoa suoraan puutarhalta ympäri vuoden! Kasvatus ja myynti samassa osoitteessa.
kptsohlman.fi

 


Karas-Sana Oy, Vivamon loma- ja kurssikeskus

Lohjanjärven rannalla sijaitseva loma- ja kurssikeskus, Vivamo tarjoaa tapahtumia, leirejä. Meillä on mahdollisuus perhejuhliin, tyhy-päiviin ja kokouksiin. Yksilöllinen tarjous tarpeiden mukaan.
vivamo.fi

 


Koirahoitola Tarmonpesä

Pienten koirien Koirahoitola Tarmonpesä sijaitsee Lohjalla maaseutumaisessa ympäristössä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Koiria hoitaa ammattitutkinnon suorittanut eläintenhoitaja.
tarmonpesa.com

 

Koneurakointi Erik Friberg
Kuorma-auto kuljetukset. Kaivinkone, traktoriurakointi. Kappaletavaranostot, maanrakennus, lumenauraus. Pihapuukaadot. Pihatyöt. Erik 0400-471770, Miikael 040-7466227, Jan-Erik 0400-485839.

 


Kotipalvelu Iloita Oy

Kotipalvelu Iloita Oy tuottaa ei-sairaanhoidollisia kotipalvelun tukipalveluja. Olemme myös kuntien sosiaalihuollon hyväksymä palveluntuottaja Vihdin, Karkkilan, Lohjan, Espoon ja Lohjan alueilla.
iloita.fi

 

Kurtin ATK-Huolto
Kurtin ATK-Huolto tarjoaa tietotekniikan tuki-, huolto-, myynti- ja ylläpitopalveluja kotitalouksille, pienyrityksille ja yhdistyksille. Palvelemme myös etäyhteydellä.
kurtinatk-huolto.fi

 


LeasIT Oy

Teemme IT-järjestelmien ylläpitoa ja kehitystä, sekä IT-laitteiden myyntiä ja ylläpitoa yrityksille. Lisäksi meillä on vahva verkkokauppaosaaminen ja meidän avulla saat verkkokaupan pystyyn!
leasit.fi

 

Lohjan Hierontakeskus
Lihas-ja nivelkäsittelyt ammattitaidolla lähes 40v.
lohjanhierontakeskus.fi

 


Lohjan Juhlaserviisi

Tuotamme ruokapalveluita ammattitaidolla; tuotteissamme käytetään laadukkaita lähi-alueen tuottajien raaka-aineita lisättynä ripauksellisella luovuutta sekä lorauksellisella rakkautta, juuri Sinulle!
juhlaserviisi.fi

 


LT-Tuote

LT-Tuote on uima- ja porealtaiden erikoisliike Uudellamaalla, vuodesta 1989 asti. Palvelemme kattavasti yksityisallasasiakkaita, sekä julkisenpuolen uima-halleja ja muita alan ammattilaisia.
lt-tuote.fi

 


Sanomalehti Länsi-Uusimaa
Länsi-Uusimaa on Lohjalla, Inkoossa, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä kuusi kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehti ilmestyy tilattuna ti-su ja keskiviikkona lehti jaetaan kaikkiin talouksiin.
lansi-uusimaa.fi

 


Majatalo Laiskanlinna (Karjalohja)

Laiskanlinna on pienimuotoinen, rauhallinen ja laadukas vapaa-ajanvietto- ja kokouspaikka, joka tarjoaa korkeatasoiset ja huolettomat asumis- ja kokoustilat keskellä upeaa uusmaalaista luontoa.
laiskanlinna.fi

 


MH-Control Oy

MH-Control Oy huoltaa, kunnossapitää ja tarvittaessa myös saneeraa rakennusautomaatiojärjestelmäsi. Palvelun laadun ja ripeyden takaa osaava ja sitoutunut henkilökuntamme.
mh-control.fi

 


MiljART Oy

Luova toimisto MiljART tarjoaa mainontaa, valokuvauspalveluja, kuvituksia & taidetta – luovuudella sekä rautaisella ammattitaidolla. Monipuolista osaamista ja näyttäviä toteutuksia yritystäsi varten.
miljart.fi

 


Ninka Oy

Ninka Oy valmistaa kotimaisia uniikkeja koruja, erityisesti hää- ja juhlakoruja sekä hiuskoruja.
Tuotamme myös laadukkaita valokuvauspalveluita sekä meikkaus- ja kampauspalveluja.
ninka.fi

 


Novillo Oy

Valmistamme Lohjalla keittiökalusteita, komeroita, liukuovikaapistoja, WC ja kylpyhuone kalusteita, ”Kalusteet kaikkiin tiloihin!”
novillo.fi

 

Ompelimo Tiinamaarit
Teen korjaus ompelutöitä. Tällä hetkellä myös kangasmaskeja.

 


Opti-Mikko Oy

Opti-Mikko on luotettava, laadukas ja persoonallinen optikkoliike. Toimintamme perustana on tarjota asiakkaille näöntutkimukset ammattiaidolla, parasta palvelua ja tunnetuimmat merkkituotteet.
opti-mikko.fi

 

Pitopalvelu Auringonpaiste
Luotettavaa pitopalvelua Lohjalla jo yli 20 vuoden ajan. Järjestämme perhejuhlat ja yritysten tilaisuudet toivedesi mukaan. Puh. 044 3747 900. anne.laurentz1@luukku.com

 

Pohjolantuvat
Pohjolantuvat vuokraa lomamökkejä sekä sauna- ja terassitiloja kauniissa ympäristössä Lohjanjärven rannalla.Pohjolantuvat sopivat mainiosti lomien, perhejuhlien ja kokouksien pitoon.
pohjolantuvat.fi

 

Profilex Oy
Yli 20 vuotta toiminut tilitoimisto, erikoistunut sähköiseen Procountor taloushallintoon.
profilex.fi

 


RE/MAX Via Oy Delavia Ab
Tarjoamme kaikki kiinteistönvälitysalan palvelut ja näin korona-aikana ehdottomasti myös virtuaaliset esittelyt ja kotikäynnit sekä livenä edelleen kaiken tarvittavan hygieniasta huolehtien. RE/MAXVia.
remax.fi

 


RK-Vuokraus

RK-Vuokraus on Lohjalla toimiva konevuokraamo. Vuokraamme mm. 15 m korkeuteen yltävää henkilönostinta, Bürstner Aviano asuntoautoa, maantiivistäjää, raivaussahaa ja muita pienkoneinta.
rk-vuokraus.fi

 


Runaway Plan

Suunnittelemme ja tuotamme pakohuoneita sekä liikkuvia pakopelejä Uudenmaan alueella. Pakopeli on mahtava tapa edistää ryhmädynamiikkaa ja tiimityötaitoja. Pakopeli sopii hyvin erilaisiin tapahtumiin.
runawayplan.fi

 


Sinetti Yrityspalvelut Oy

Sinetti Yrityspalvelut on täyden palvelun tilitoimisto Lohjalla ja Espoossa. Tarjoamme asiantuntijapalveluja yrityksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.
sinetti.net

 


Sisuste Siivonen Oy

Valikoimassa kestävät kaihtimet, markiisit, matot ja sisustustuotteet. Oma mattokutomo. Luotettava suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu tuotteisiimme. Meiltä myös uniikit kokonaisuudet.
sisuste-siivonen.fi

 


St. Laurence Golf

Lohjan St. Laurence Golf on suosittu golfkenttä Uudellamaalla, mistä löytyy kaksi tasokasta 18-reikäistä kenttää sekä Par3-kenttä.
stlg.fi

 


Sähköapu Pulkkinen

Toteutamme ammattitaidolla asuinkiinteistöjen ja loma-asuntojen sähköurakointia. Myymme ja asennamme myös aurinkosähköjärjestelmiä sekä sähköautojen latausasemia.
sahkoapupulkkinen.fi

 


Taksi Karhu Lohja

Taksipalvelut lohjalaisille henkilö- ja yritysasiakkaille joustavasti, luotettavasti ja ammattitaidolla.
taxikarhu.com

 


Tilitoimisto Hellén

Tilitoimistopalvelut, palkanlaskenta, toiminnantarkastukset.
tilitoimisto.hellen.fi

 


Verhoilija Eemeli

Verhoilupalvelua Lohjalla vuodesta 1994. Verhoilemme ammattitaidolla kodin ja julkisten tilojen kalusteet, myös ajoneuvo -ja veneverhoilu kuuluu toimenkuvaamme. Verhoilutarvikkeiden myynti.
verhoilijaeemeli.fi

 


Viestintäpalvelu Kahvimaa Oy

”Tehdään yhdessä tuumattua viestintää”. Monipuolisia yritysviestinnän palveluita (artikkeleita, tiedotteita, yritysesittelyitä) ja kotisivu- ja some-sisällöntuotantoa. Aloitetaan ”Tuumaustunnilla”.
kahvimaa.fi

 


Virkkalan Kukkapuoti

Floristiikan erikoisliike Lohjan Virkkalassa, palvelee asiakkaitaan yli 20 vuoden kokemuksella elämän joka vaiheessa. Virkkalantie 18, 08700 Lohja / 019-341118 / anja@virkkalankukkapuoti.fi
virkkalankukkapuoti.fi

 


Virve Haahti the Guide

Virve Haahti the Guide tarjoaa elämyksellisiä opaspalveluja Lohjalla, Länsi-Uusimaalla ja historiallisella Kuninkaantiellä. Opastukset varattavissa yksityisasiakkaille ja ryhmille ympäri vuoden.
virvehaahti.com


LOVIISA

 


Alutrailer Oy

Alutrailer Oy valmistaa alumiinista venetrailereita ja perävaunuja mittatilaustyönä. Jos et löydä sopivaa vaunua muualta, ota meihin yhteyttä niin valmistetaan sellainen vaunu kuin sinä haluat.
alutrailer.fi

 


Augur Kalastuspalvelu

Augur Kalastuspalvelu järjestää opastettuja kalastusretkiä yrityksille ja muille ryhmille 20 vuoden kokemuksella, sekä huvilamajoitusta meren rannalla Loviisassa. Lisäksi saatavilla sauna ja palju!
kalastus.fi

 


Charter Nyholm

Tilausajoa linja-autoilla, kalustona 16-paikkainen ja 50-paikkainen linja-auto.
charternyholm.fi

 


Eija’s Garden / Pihalla Oy

Puutarhasuunnittelu Pihalla Oy 1998-, puutarhamatkailukohde yleisölle avoin 1,5 ha käsittävä Eija’s Gardenin puutarhamyymälöineen. Koulutus-, luennot-, puutarhaterapia- ja Green coach-palvelut.
eijasgarden.fi

 


Fixora Oy

Ketjuun kuulumaton, paikallinen pienyritys palvelemassa Itä-Uusimaalaisia asiakkaita jo yli 10 vuoden kokemuksella.
fixora.fi

 


Fixu Keittiöt

Toimitamme uuden keittiönne! Vi levererar ditt nya kök! -Keittiöt -Kylpyhuonekalusteet -Liukuovet ja kaapistot -Kodinhoitohuoneet Pyydä tarjous ! Myös asennus!
fixukeittiot.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Hilding Invest Oy

Hilding Invest Oy on sijoitus- ja kehittämisyhtiö joka ostaa, kehittää ja vuokraa kiinteistöjä yrityksille Loviisassa sekä Porvoossa. Etsitkö uusia toimitiloja? Entäs varastotilaa tai myymälätilaa.
hilding.fi

 


Il Duo Oy

Il Duo Oy tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuista käsintehtyä italialaista artesaanijäätelöä, joka täyttää suomalaisten makuja. Meidän tuotteitamme ovat itsevalmistettuja laboratoriossamme.
ilduo.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kulta-Ajan Kodit

Kulta-Ajan Kodit tuottavat kotimaisia, luotettavia hoitokotipalveluita, kuten palveluasumista, tehostettua palveluasumista sekä tukiasumista ja päivätoimintaa, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.
kultaajankoti.fi

 


Kuormalavakeskus

Kuormalavakeskus – sujuvaa materiaalivirtaa jo vuodesta 1983. Kuormalavakeskus tarjoaa pakkaustarvikeratkaisuja, kuormalavoja ja kuormalavojen kierrätyspalvelua niin yrityksille kuin yksityisille.
kuormalavakeskus.fi

 


Loviisan Eläinklinikka LOVET Oy

LOVET on pieneläinklinikka Loviisassa. Tarjoamme laajan valikoiman terveyspalveluita pieneläimille. Eläimet ovat sydäntämme lähellä, hoidamme potilaitamme lämmöllä ja välittäen.
lovet.fi

 


Loviisan Jalkaterapia

Jalkaterien iho- ja kynsimuutokset, varpaiden ja jalkaterien asentovirheet, alaraajojen faskiakäsittelyt, teippaukset, lääkinnälliset hoitosukat.
loviisanjalkaterapia.fi

 


Paikallislehti Loviisan Sanomat
Loviisan Sanomat on Loviisassa, Lapinjärvellä ja Pyhtäällä ilmestyvä tilattava paikallislehti. Loviisan Sanomat ilmestyy tilattuna tiistaisin ja torstaisin, sunnuntaisin lehti jaetaan alueella kaikkiin talouksiin.
loviisansanomat.fi

 


Loviisan Suurkirppis

Tarjolla monipuoliset palvelut kirpparitoiminnan lisäksi. Avain – ja passikuvapalvelut. perävaunu-
ja trailerivuokraus. Matkahuolto. Uutta ja vanhaa. Avoinna ma-pe 10-18, la-su 10-16.
suurkirppis.fi

 


OP Koti Itä-Uusimaa Oy LKV

Seitsemän hengen LKV-tiimimme palvelee sinua kaikkiin kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Välitystoimeksiantojen lisäksi saat kauttamme arviointipalvelut ja kauppakirjat.
op-koti.fi

 


Porvoon Mustepalvelu

Porvoon Mustepalvelu on perheyritys jo vuodesta 2009. Meiltä saat henkilökohtaista & osaavaa palvelua sekä kotiin että toimistoon. Uudet ja täytetyt kasetit erilaisiin tulostimiin; aina edullisesti.
porvoonmustepalvelu.fi

 


Rakennuspalvelu Strömberg Oy

Rakennuspalvelu Strömberg on Loviisalainen rakennusalan yritys. Palveluihimme kuuluvat monipuolinen korjausrakentaminen, uudisrakentaminen ja erikoisrakentaminen. Toimimme itä-uudenmaan alueella.
rakennuspalvelustromberg.com

 


Sea Golf Rönnäs

Sea Golf Rönnäs sijaitsee Pernajanlahden rannalla Porvoon itäpuolella, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Rönnäsin monipuoliset kentät (27r) tarjoavat vaihtelevuutta kierroksiin.
seagolf.fi

 


Strömfors Bed & Bistro

Strömfors Bed & Bistro tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveluja 1800-luvun kartanossa viehättävässä Strömforsin ruukkimiljöössä. Hotelli on auki ympäri vuoden, lähiruokaan keskittyvä ravintola kesäisin.
bedandbistro.fi

 

Taxi Fly Hi
Perustettu v. -15. Uudet autot; Farmarimallinen auto sekä iso Premium sedan.
Kelakyydit, sotekyydit, muut ajot kuten esim. lentokentälle ja laivasatamiin. Juhlakuljetukset. Taksiliiton jäsen.

 

Taxi Thomas Bruhn
Henkilöiden ja tavaroiden kuljetuspalvelua 1+4 paikkaisella farmariautolla. Luotettava kumppani. Kielitaito: suomi, svenska, english. Hinnoittelu: Sopimuksen mukaan. Kyselyt: +358 400 179 579.

 


Tiinaliisa Oy / EEZY VMP

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys,
joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Porvoon toimisto sijaitsee osoitteessa Lundinkatu 18.
eezy.fi

 


Vulko Oy

Vulko Oy / Euromaster Loviisa tarjoaa autohuollot ja renkaat näppärästi saman katon alta. Paikallinen tuntemus, osaava henkilökunta luo puitteet mukavaan asiointiin. Tervetuloa käymään!
vulko.fi

 


Wärkstan

Wärkstan tarjoaa valokuvaus- ja taidekehystyspalvelua.
lindavaroma.com

 


Xifof Oy
Sinun liiketoiminta on se tärkein osa. Kun työprosessit sujuvat mutkattomasti ja oikein mitoitettu tekniikka pelaa, voit keskittyä olennaiseen. Olemme riittävän iso, mutta samalla riittävän pieni.
xifof.com


MYRSKYLÄ

 

Erja Räty Ky/TALLA
Erja Räty Ky valmistaa käsityöna TALLA- puukenkiä lähimetsistä kaadetuista koivuista.
talla.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 

Koukjärven höyläämö
Puutavaraliike: sahattua, höylättyä ja kyllästettyä puutavaraa, siperian lehtikuusta, paneeleita, listoja ja kutteripurua. Rahtihöyläystä.
koukjarvenhoylaamo.fi

 


Myrskylän Apteekki Mörskom Apotek

Myrskylän apteekki palvelee asiakkaitaan Myrskylän keskustassa samassa kiinteistössä terveysaseman, neuvolan ja hammaslääkäreiden kanssa.
myrskylanapteekki.fi

 


NS Schneider Oy

NS Schneider Oy tuottaa yksilölliset verkkosivut, graafisen suunnittelun sekä valokuvauspalveluita ja meillä on laaja valikoima painotuotteita verkkokaupassamme.
ns-schneider.fi


MÄNTSÄLÄ

 

A E Kuljetus Oy
Kuljetusliike josta saa kuljetukset paketti ja kuorma-autoilla sekä puoliperävaunu yhdistelmillä. Meidän kyydissä kulkee niin paketit kuin maa-ainekset molempiin suuntiin. Ja tietysti myös muutot.
aekuljetus.fi

 


Avetak Oy

Suunnittelu-, moduulituotanto-, ja metallin valmistuspalvelut teollisuuden toimialalla. TI-FA tuotanto kuluttajille ja teollisuuden tarpeisiin. Kokonaisvaltainen palvelu suunnittelusta toteutukseen.
avetak.fi

 

Arsell Oy
Maahantuontia ja -vientiä sekä asiantuntijapalveluja yrityksellesi.
arsell.fi

 


Capacitas Familia

Organisaatioiden kehittämispalveluja: työyhteisövalmennuksia, yksilöiden ja tiimien työnohjauksia, yksilöcoachingia ja pidempiä kehittämishankkeita. Korona-aikana tukea muutoksiin ja työhyvinvointiin.
sannamakipaa.fi

 


Eriksdahl Oy

Rennot kokoukset, tyhy-päivät, synttärit, polttarit majoituksineen viiden tähden rantahuvilassa. Hyvinvointia metsästä, tiimiaktiviteetit (mm. Forest Escape), elämykselliset oheisohjelmat.
eriksdahl.fi

 


ESKO Finland Oy

ESKO Finland Oy on Mäntsälässä toimiva konepajayritys. Tuotevalikoimaamme kuuluvat korkealaatuiset ESKO -tuotteet (betonimyllyt, kottikärryt yms,) lisäksi teemme tilauksesta myös sopimusvalmistusta.
eskofinland.fi

 


Eximas Oy KLV

Nykyaikainen täydenpalvelun kiinteistönvälitysliike RE/MAX Eximas, toimipaikkana Mäntsälä ja toiminta-alueena koko Etelä-Suomi. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Mäntsälän keskustassa.
remax-eximas.fi

 


Fenno Optiikka Mäntsälä

Pieni, paikallinen ja palveleva optisen alan yritys. Palveluina optikon ja silmälääkärin vastaanotot. Silmä- ja aurinkolasikehyksiä, Piilolinssi- että työnäköpalvelut sekä suojalasit.
facebook.com/fennooptiikkamantsala

 

Fishing lady tmi
Meritorpan huvilat ja kylpytynnyri, sauna merenlahden rannalla Rönnäsissä, Loviisassa, golf-kentän kupeessa. Oma laituri. 2-15 hengen majoituskapasiteetti.
kalastus.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Gero Solutions Oy

Esteettömien kylpyhuoneiden tukituotteiden suunnittelu, valmistus ja asennus laadukkaasti, joustavasti ja uusimaalaisella ammattitaidolla.
gero.fi

 


Heikki Nuutinen Design

Brändien, markkinointiviestinnän suunnittelua ja tutkimusta. Asiakkaina pieniä ja suuria yrityksiä sekä kuntia ja julkishallinnon organisaatioita. Palveleva ja innostunut asenne!
hnd.fi

 


HemiTeam Oy

Sähköasennuspalvelut Uudenmaan alueella kotitalouksille ja alihankintana. Pitkäaikaisten asiakkaiden positiiviset suositukset ovat paras mainos asiakastyytyväisyydestä!
hemiteam.fi

 


Hybrid Energia Oy

Uusiutuvien energiamuotojen edistäjä, valmistaja ja jälleenmyyjä. Hybrid Energia myy, asentaa, valmistaa ja huoltaa uusiutuvan energia laitteistoja aurinkoenergiasta tuulivoimaloihin.
hybridenergia.fi

 


Iivana Music Oy

Yhtiön toimialana on musiikin ja muun audiovisuaalien materiaalin tuottaminen, äänittäminen, säveltäminen, sovittaminen, esittäminen, markkinointi ja levitys, levyjen tuottaminen ja jakelu.
mikkoiivanainen.com

 


Jalopelti Oy

Olemme peltisepänliike joka tekee aidot konesaumakatot ja vaativimmatkin peltityöt aina vahvalla ammattitaidolla.
jalopelti.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


JS-Mekatronic
JS-Mekatronic tarjoaa osaamista vankalla kokemuksella, teollisuuden automaatioon ja kunnossapitoon Siemens – PLC/HMI- ohjelmoinnin, asennusten, vianhaun, ja tuotannon/toiminnan tehostuksen merkeissä.
jsmekatronic.fi

 


Kalevalainen Jäsenkorjaus, luontaishoidot

Jäsenkorjauksella avataan kehon nestekiertoa lempeästi liikkeen avulla. Apua tuki- ja liikuntaelin sairauksien kipuihin; hartiakivut, selkä-, polvi- käsiongelmat, turvotus, migreenit ja päänsäryt.
hoitopeukalo.fi

 


Kartanomatkat

Kartanomatkat tuottaa ryhmille yksilöllisesti ja ammattitaidolla suunniteltuja päiväretkiä tilauksesta. Uusimaa tarjoaa matkailijoille ainutlaatuisia elämyksiä. Käytä asiantuntijan palveluita.
kartanomatkat.fi

 

Kaukoluotain Ky
Valo- ja videokuvauspalveluita.
kaukokuvat.fi

 


Kerawatti Oy

Sähköurakointia uudenmaan alueella. Myös ilmalämpöpumppujen asennus.
kerawatti.fi

 


Kivaa Juhliisi

Juhlatarvike ja – vuokrauskauppa. Juhlateltat, kalusteet, hodari -, poppari – ja hattarakärryt ja paljon muuta.
kivaajuhliisi.fi

 

Kivapiha Tuotteet Oy
Kiinteistöhuollon, ympäristöpalveluiden ja tarvikkeiden, pihakivien, maa-aineiden, kesäkukkien, hyötykasvien, ym. erikoisliike.
kivapiha.com

 

Kivimyynti Ollila
Kivimyynti Ollila toimittaa mm. Loimaan kiven hautakiviä ym. kivituotteita, sekä louhosalueelta kiviaitatarpeita.
kivimyyntiollila.fi

 

Kukkatalo & Hautaustoimisto Helmililja
Kivat kimput, ruukkukukat ja kesäkukat mennen tullen mukaasi Mäntsälästä! Hautaustoimistomme palvelee luottamuksella toiveenne huomioon ottaen. Kukkalähetykset helmililja.ekukka.fi
helmililja.com

 

Kuntosaha
Monipuolisten liikuntapalvelujen Kuntosaha! Salillamme on perinteisen kuntosalin lisäksi 600m2 kokoinen, toiminnalliseen harjoitteluun soveltuva ulkoalue- LandeCamp. Tervetuloa!
kuntosaha.fi

 


Lemmikkihotelli Rubiinitassut

Koirien, kissojen ja jyrsijöiden hoito. Koirien pesu ja hieronta.
rubiinitassut.fi

 


Leveltec Oy

Leveltec Oy on vuonna 1986 perustettu televiestinnän ammattilainen. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme Uudellamaalla. Uusin kuluttajatuotteemme on ProMod Lite II Kuivanapitolämmitysohjain.
leveltec.fi

 


Liikenne Seppälä Oy

Linja-autoliikennettä. Tilausajot sekä linjaliikenne.
liikenneseppala.fi

 


MH-Trukkipalvelut Oy

Trukki ja konehuollot ammattitaidolla. Henkilönostotrukkien ja korien määräaikaistarkastukset.
mh-trukkipalvelut.fi

 


Mäntsälän Carpojat Oy

Carpojat on täyden palvelun autokorjaamo ja rengasliike. Huollamme kaiken merkkiset autot, jotta sinä pysyisit liikkeellä. Tervetuloa!
carpojat.fi

 


Mäntsälän Puutarhakone

Palveleva ja perinteikäs pienkoneliike jo 29 vuotta. Olemme tunnettu laadukkaista merkeistä sekä luotettavasta pienkonehuollosta. Tervetuloa!
puutarhakone.fi

 


Kaupunkilehti Mäntsälän Uutiset
Mäntsälän Uutiset on Mäntsälässä, Pukkilassa ja Pornaisissa keskiviikkoisin ilmestyvä kaupunkilehti.
mantsalanuutiset.fi

 


Ovaskan Harjula

Valmistamme, myymme ja toimitamme polttopuita lähialueilta hankituista raaka-aineista. Tuotamme omilla pelloillamme hevosheinää asiakkaidemme tarpeisiin. Suoritamme myös maatalouden koneurakointia.
facebook.com/ovaskanharjula

 

Oy Bluebird LLC
Hakukoneoptimointi ja SEO konsultointi.
mikaeljukarainen.com

 


Panimo Kiiski

Panimo Kiiski Mäntsälästä valmistaa korkealaatuisia käsityöläisoluita sekä aitoa omenasiideriä. Valmistamme oluemme maltaisuutta korostaen ja kunnioitamme oluen alkuperää.
panimokiiski.fi

 


PenkkiPepe Oy

Valmistamme istuinsuojia ajoneuvoihin sekä työkoneisiin. Meiltä saatavilla myös harrasteajoneuvojen verhoilut ja penkinpäälliset.
penkkipepe.fi

 


Perhejuristit Kokko & Kuusiluoma Oy

Olemme perhe- ja perintöoikeuden asiantuntijoita ja autamme elämäsi tärkeimpien asiakirjojen laatimisessa. Avioehtosopimus, testamentti, edunvalvontavaltakirja ja hoitotahto tulevaisuutesi turvaksi.
perhejuristit.fi

 


Plus Rakentajat

Plus Rakentajat toimialueena Uusimaa ja koko Suomi. Palveluitamme ovat: katon korjaus, kattoremontti, katon uusiminen, kattohuolto, talon maalaus, remonttityöt, rakennustyöt. Pyydä tarjous työstäsi.
plusrakentajat.fi

 


Rekola Oy Trolley Systems

Yrityksellä on vuosikymmenien historia ammattisiivousvälineiden valmistajana. Yrityksen päätuotteina on siivousvaunut, mutta myös muita siivoustuotteita on kehitetty vaunujen lisävarusteiksi.
rekola.com

 

Remonttinopea
Rakentaminen ja remontit. Laatoitus, maalaus, lattiat, keittiöt,tasoitetyöt, rappaus. P. 0445608258.
remonttinopea.fi

 


RetroAalto

Aallon /Artek tuolien vöiden uusiminen ja puuosien entisöinti. Anna Aallollesi uusi elämä!
retroaalto.fi

 


Saunaykköset Oy

Saunaykköset – KEHITYKSEN KÄRJESSÄ! Valmistamme alumiinirunkoisia siivousta helpottavia Hilima saunanlauteita, pesu- ja pukuhuonepenkkejä sekä pöytiä.
saunaykkoset.fi

 


Sahlman Makeiset Oy

Yrityksemme valmistaa tuoreita ja pehmeitä toffeepatukoita yli 30 vuoden kokemuksella. Makuvaihtoehtoja on 15 erilaista, joten jokaiselle löytyy oma suosikkimakunsa.
sahlmanmakeiset.fi

 

Salmi Systems Oy
Salmi Systems toteuttaa markkinatutkimuksia yritysten päätöksenteon tueksi.
salmisystems.fi

 


Stara MakeUp & Adorable Wellness

Aikuisennaisen meikkikurssit työpaikoilla, illanvietoissa, syntymäpäivillä, polttareissa – missä vaan.
adorable.fi

 


Seppälän Hunaja

Meiltä Mäntsälässä tuotettu hunaja niin kotiin kuin kauppaankin. Jo monen kymmenen vuoden kokemuksella. Soita ja kysy 0405447876.

 

Siisti idea
Siisti idea helpottaa arkeasi järjestämällä, siivoamalla ja sisustamalla kotisi. Käytössä on ekologiset, ympäristöä säästävät siivousvälineet ja -aineet. Palvelua 20 – vuoden kokemuksella.
siistiidea.fi

 


Talousmuija.fi

Taloushallinto, kirjanpito ja tilinpäätökset pienille osakeyhtiöille.
talousmuija.fi

 

Terveyskoodi
Koulutetun hierojan palvelut. Personal trainer palvelut. Valmennus / Sparrauspalvelut. Hyvinvointiluennot. Hierontaa, hyvinvointia, valmennusta jo vuodesta 2007.
terveyskoodi.fi

 

Tilipalvelu Jalava
Kattavaa tilitoimistopalvelua ammattitaitoisesti.
tilipalvelu.jalava.fi

 


Uudenmaan Yritystilipalvelu Oy

Taloushallinnon ammattilaiset palveluksessasi.
yritystp.fi

 


VALOLKV

Kiinteistönvälitysliike VALOLKV tarjoaa kaikki kiinteistönvälitysalan palvelut ilolla ja rautaisella ammattitaidolla. Toimistomme sijaitsee Mäntsälässä. Numero 0405515855.
valolkv.fi

 


Viiva & Vinkkeli

AutoCad-piirustukset. Rakennus- ja asemapiirustukset ym suunnitelmat. Vanhojen paperipiirustusten digitointi. Ym asiaan liittyvät.
viivavinkkeli.fi

 


W-bike Oy

Käytettyjen moottoripyörien myynti. Moottoripyörien, mopojen ja mönkijöiden huolto.
wbike.fi

 


X-Print Oy

X-Print on painamiseen sekä suurkuvatulostamiseen erikoistunut painotalo, jolla on takanaan yli 30 vuoden kokemus painoalalta. Palvelemme asiakkaitamme Mäntsälästä käsin.
x-print.fi


NURMIJÄRVI

 


A-Robot Service Oy

Teollisuusrobottien määräaikaishuollot, kunnossapito ja koulutukset yli 30 vuoden kokemuksella.
arobot.fi

 


BFG Service Oy

BFG Service Oy on 2009 perustettu perheyritys. BFG Service Oy palvelee kaikissa muuttamiseen liittyvissä asioissa: Koti- ja yritysmuutot, muuuttolaatikoiden toimitukset sekä muut kuljetuspalvelut.
bfgservice.fi

 


Café Muru Oy

Café Muru on lounas-kahvila. Saliimme mahtuu 50 henkilöä viettämään vaikka synttäreitä. Järjestämme pitopalvelua myös asiakkaan tiloissa. Katso koti- ja Facebook sivumme ja pyydä tarjous. Tervetuloa!
cafemuru.fi

 


Callankukka- ja hautauspalvelu Oy

Callankukka- ja hautauspalvelu Oy tarjoaa kattavat hautauspalvelut, kukkapalvelut sekä erilaiset palvelut häiden ja muiden juhlien järjestämiseen Nurmijärvellä.
callankukka.fi

 

Cössin Autopeltikorjaamo Oy
Cössin Autopeltikorjaamo on Nurmijärvellä toimiva täyden palvelun autokorjaamo. Palveluihimme kuuluvat autojen huollot ja muut korjaukset, korikorjaukset sekä autolasityöt ja autolasien myynti.
cossi.fi

 


Ekalux Oy

Ekalux Oy on pieni sähköalan yritys. Yritys on perustettu 2018 loppuvuodesta. Asennamme aurinkopaneeleita omakotitaloihin ja pientaloihin. Yrityksessä on kolme työntekijää.
ekalux.fi

 


Esko Valtee Oy

Esko Valtee Oy tarjoaa asiakkailleen mm. vaihtolava palveluita, teräs-ja tarvikemyyntiä sekä metalli-jasähköelektroniikkaromun kierrätystä.
valtee.fi

 


Etelä-Suomen Trukkipalvelu Oy

Trukkien myynti, vuokraus, huolto ja varaosamyynti.
trukkipalvelu.com

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 

Hammashoito Annette Ahola Oy
Olemme pieni yksityinen hammaslääkäriasema Nurmijärven Rajamäellä. Meiltä saat nopeasti tuttua ja turvallista hammashoitoa. Osoite : Kiljavantie 3 05200 Rajamäki. Ajanvaraus p. 09-5414961.
rajamaenhammaslaakarit.fi

 


Huoltopulssi Oy

Nopea ja edullinen älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden korjausliike. Korjaamme kattavasti eri merkkejä ja malleja.
huoltopulssi.fi

 

HS Autopalvelu Oy
HS Autopalvelu Oy on Klaukkalassa ja Espoossa toimiva henkilö- ja pakettiautojen huoltoihin ja korjauksiin erikoistunut
AD-Autokorjaamo. Espoossa myös Mopo-autojen ja mönkijöiden korjausta.
hsautopalvelu.fi

 


Jalkine Differt

Jalkine Differt on palveleva kivijalkaliike Nurmijärvellä. Monipuoliseen ja värikkääseen valikoimaan kuuluvat naisten ja miesten kengät, naisten vaatteet sekä laukut, tervetuloa.
jalkinediffert.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Katariina Home Oy

Sisustus ja lifestyle liike Klaukkalassa. Jo 15-vuoden ajan olemme saaneet palvella asiakkaitamme Klaukkalassa Meiltä löydät tekstiilit, matot, pienhuonekaluja, valaisimia sekä vaatteita.
pussukka.fi

 


Kauneushoitola Lumous

Kauneushoitola Lumouksesta saat tuloksellista ihonhoitoa laadukkailla ihonhoitosarjoilla, vankalla ammattitaidolla sekä suurella sydämellä höystettynä. Tervetuloa!
hoitolalumous.fi

 


Kino Juha

Kino Juha on valtakunnan symppiksin, rokkaavin ja romanttisin leffateatteri. Vuonna 1958 perustetussa maaseututeatterissa yhdistyvät 50-luvun tunnelma ja nykyaikainen esitys- ja äänitekniikka.
kinojuha.fi

 

Klaukkalan Ajoneuvokatsastus Oy
Olemme kotimainen, paikallinen 2009 perustettu katsastusasema jossa teemme ammattitaidolla ja ystävällisesti ajoneuvojen määräaikais-ja rekisteröintikatsastukset . Tervetuloa!
klaukkalanajoneuvokatsastus.fi

 


Klaukkalan Fysioterapia Oy

Klaukkalan fysioterapia tarjoaa monipuolista hyvinvointia arkeen! Panostamme erityisesti vankkaan fysioterapeuttiseen ammattitaitoon ja yksilölliseen lämminhenkiseen palveluun. Tervetuloa!
klafy.fi

 


Klaukkalan Optiikka

Olemme yksityinen ja kotimainen perheyritys, joka on satsannut ammattitaitoon ja laadukkaisiin tuotteisiin. Oma hiomomme takaa nopeat toimitukset. Tervetuloa aidosti palvelevaan optikkoliikkeeseen.
kvoptiikka.fi

 


Klaukkalan Pörssi Oy

Helppo asiointi puhelimitse 09-2902010 tai paikanpäällä myymälässä. Asiakaslähtöisesti ja palvelu edellä. Kodinkoneet, viihde-elektroniikka, puhelimet, liittymät ja paljon erilaisia palveluita.
klaukkalanporssi.fi

 


K-supermarket Lähde Rajamäki

K-Supermarket Lähde on vuonna 2018 avattu tavallista parempi ruokakauppa, joka toimii Rajamäellä kauppakeskus Lähteessä. Palvelemme ma-la klo 7-22 ja su 9-22 osoitteessa Kiljavantie 5, Rajamäki.
facebook.com/ksmlahde

 


Kerapuu Oy

Kerapuu Oy:ltä saat mittatilauskalusteet toiveidesi mukaan. Tuotannostamme mm. keittiökalusteet, kaapit ja komerot, myyntitiskit, neuvottelupöydät. Myös kalusteovien maalaus. Pyydä tarjous!
kerapuu.fi

 


Krannin tila Oy

Krannin tila tarjoaa ilmastoystävällisiä, Uudellamaalla Nurmijärvellä kasvaneita viljatuotteita – jauhoja, hiutaleita, leseitä ja suurimoita sekä erikoisviljatuotteita yksityis- ja yritysasiakkaille.
krannintila.fi

 


Laatulukko Oy

Lukitusalan erikoisliike. Asennukset, suunnittelu, huolto. Lukitus, kameravalvonta, kulunvalvonta, hälytyslaitteet.
laatulukko.fi

 

Lakiasiaintoimisto Mahlamäki Oy
Autan sekä yksityisiä henkilöitä että pk-yrityksiä kaikissa juridisissa kysymyksissä. Hoidan asiaasi pitkällä kokemuksella ja tiukalla ammattitaidolla, silti ihmisenä ihmiselle.
mahlamaki.fi

 


LeanValmennus

Lean ja Lean Six Sigma koulutuksia sekä konsultointia.  Nyt myös verkkokurssit!
leanvalmennus.fi

 


Lehto Invoicing Oy

Lehto Invoicing Oy tarjoaa laadukasta laskutuspalvelua ja asiantuntijapalvelua mm. sisäisten toiminnallisuuksien parantamiseen kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatiolle.
lehtoinvoicing.fi

 


Leka Service Oy

Sähkö- ja automaatioasennukset, suunnittelu, toteutus ja konsultointi. Tarjoamme alan palveluita yli 20 vuoden ammatillisella kokemuksella niin kotitalouksille, yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin.
lekaservice.fi

 


Lemmikkihoitola Perttulan koti

Yksilöllistä lyhyt- ja pitkäaikaishoitoa koirille kodinomaisessa hoitolassa maaseudun rauhassa.
perttulankoti.fi

 


Living 24/7

Asuntojen myyntistailauspalvelu ja skandinaavisten sisustustuotteiden verkkokauppa.
living247.fi 

 


Lounas- ja tilausravintola MakuPata

Lounaalla tarjolla rakkaudella tehtyä, suomalaista rehellistä kotiruokaa. Ravintolaamme voi varata myös yksityiskäyttöön esim. kokouksiin, juhliin, muistotilaisuuksiin. Lämpimästi tervetuloa!
makupata.fi

 


Mekkoateljee Finland Oy

Mekkoateljee Finland Oy suunnittelee, valmistaa ja valmistuttaa laadukkaita, kauniita mekkoja ja takkeja. Tuotteita myydään Klaukkalan showroomissa sekä verkkokaupassa. Tervetuloa ostoksille.
mekkoateljee.com

 


M-Crea Oy

Luotettavaa graafisen alan palvelua laadukkaasti – vahvalla ammattitaidolla, digitaalista maailmaa unohtamatta.
m-crea.fi

 


Nisa-Tuote Oy

Valmistamme laadukkaat yritysvaatteet, mainostekstiilit ja liikelahjat tekstiilipainossamme. Palvelemme yritysasiakkaita, joille yritysilme on tärkeää ja autamme brändinäkyvyydessä. Vuodesta 1982.
nisa.fi

 

Nordcontact Oy
Käännöstoimisto: työkielet suomi, ruotsi, englanti, venäjä, auktorisoidut käännökset suomi-venäjä-suomi ja ruotsi-venäjä.

 


Nurmijärven Fysioterapia Oy/KuntoCenter

Nurmijärven Fysioterapia Oy on palvellut Nurmijärveläisiä kirkonkylällä 25-vuotta. Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa,hierontaa, osteopatiaa, urheilufysioterapiaa, akupunktiota ja kuntosalipalveluita.
nurfy.fi

 


Nurmijärvi Golf

Nurmijärvi Golfista löytyy 27-reikäinen kenttäyhdistelmä sekä Suomen parhaimpiin luettava, kaikille avoin, 9-reikäinen Par-3 -harjoitusrata. Tällä radalla voi pelata myös frisbee- ja futisgolfia.
nurmijarvi-golf.fi

 


Nurmijärven Linja Oy

Nurmijärven Linja Oy:ltä voit tilata tilausajot linja-autoilla, pikkubusseilla ja tila-autoilla. Yksittäisille asiakkaille ja ryhmille tarjoamme elämysmatkoja mielenkiintoisiin kohteisiin.
korsisaari.fi/tilausajot

 


Kaupunkilehti Nurmijärven Uutiset
Nurmijärven Uutiset on Nurmijärvellä kaksi kertaa viikossa ilmestyvä kaupunkilehti.
nurmijarvenuutiset.fi

 


Otium Clinic Oy

Otium Clinic Oy tarjoaa Akupunktio ja Anti-age -hoitoja (Kosmeettinen akupunktio, Mikroneulaus, RF-hoidot, Timanttihionta ja Ultraäänikavitaatio). Ajanvaraus netissä. Hyvinvoi kauniisti!
otiumclinic.com

 


Pakkauspojat Oy

Olemme kotimainen perheyritys. Valmistamme tuotepakkaukset, myyntitelineet ja pahvilaatikot, myös täysin räätälöitynä täysi asiakkaan toiveiden mukaisesti.
pakkauspojat.fi

 

Pesupysäkki / Kimmon pesula Oy
PesuPysäkki on palveleva pesula aivan Klaukkalan sydämessä. Meillä voit pestä pyykit niin itsepalveluna kuin palvelupesunakin.
pesupysakki.fi

 


Piharatamo Oy

Vaihtolava- ja nostopalvelut joustavasti, nopeasti ja ammattitaidolla. Meiltä siistit Lilat Lavat siivoustalkoisiin ja rakennustyömaille, sekä kuljetuspalvelut.
piharatamo.fi

 

Pitopalvelu Sirpa Karjalainen
Yli 20 vuotta toiminut Pitopalvelu Nurmijärvellä. Järjestämme kaikenlaisia perhejuhlia sekä yritystilaisuuksia.
pitopalvelu.info

 


Pirjon Pakari Nurmijärvi Oy

Pirjon Pakarin toiminnan kulmakivi on tuotteiden tuoreus ja lisäaineettomuus. Leivomme herkullista lähileipää Uudenmaan alueen kauppoihin. Oma kahvila-myymälämme palvelee Nurmijärven kirkonkylällä.
pirjonpakari.fi

 


Päämies

Meiltä parturi-kampaamo palvelut vahvalla ammattitaidolla. Päämiehestä löytyy huippu henkilökunta, taitoa ja sekä hyvä fiilis välittyy sinullekin tullessasi meille. Varaa aikasi ja nauti. Tervetuloa!
paamies.fi

 


Rakennusliike Lambardos Oy

Rakennusliike Lambardos Oy on erityisesti kiintokalusteasennuksiin uja keittiöremontteihin erikoistunut yritys.
lambardos.fi

 


Rakennuspalvelu Linna Oy

Rakennuspalvelu Linna Oy suorittaa viemäreiden saneerauksia sukittamalla ja viemäreiden kuvauksia koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä.
rplinna.fi

 


Rapiditaxi Oy

Rapiditaxi Oy tarjoaa taksipalveluita Uudellamaalla. Meiltä voit tilata luotettavan taksikuljetuksen pikkutaksilla tai tilataksilla, esteettömän kuljetuksen ja erityisen hygieenisen taksipalvelun.
korsisaari.fi

 


Salhydro

Salhydro tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuuletkuja, liittimiä, venttiileitä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta. Valmistamme myös letkuasennelmat ripeästi.
salhydro.fi

 


Satuarkku

Henkilökohtaisia satukirjoja, joissa lapsi seikkailee sadun päähenkilönä omalla nimellään.
satuarkku.fi

 


Saviharju & Kääriäinen Oy LKV

Olemme pieni ja pippurinen, yksityinen kiinteistönvälitystoimisto. Paikallistuntemus on meille sydämen asia. Tervetuloa asiakkaaksemme!
sklkv.fi

 


Studio Mitteli
PASSIKUVASTUDIO! Rauhallinen, passikuvastudio kivijalassa. Ajanvaraus p. 0400 427046.  Tekstiviestillä voit jättää ajanvaraustoiveen milloin vain! Varaus on voimassa kun saat vahvistuksen.
passikuvia.fi

 


Sähkösoppi

Palvelua ledien, lamppujen ja valaisimien hyödyistä ja sopivuudesta. Nostetaan esiin valon ja valaisimien tärkein tehtävä: Viihtyisyyttä koteihin sekä yrityksiin lisää asiakkaita ja myyntiä!
valaisinnetti/sahkosoppi.fi

 


Tasemylly Oy

Tilitoimisto Tasemylly on perhevetoinen tilitoimisto Klaukkalassa. Ideologianamme on tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista ja joustavaa palvelua nykyaisia työkaluja hyödyntäen.
tasemylly.fi

 


Terveystalo Rela-hierojat

Rela-hierojat -ketju palvelee uusimaalaisia 21 vastaanotolla, joissa sinua hoitaa koulutetut hierojat klassisen ja urheiluhieronnan tarpeissa tavoitteellisesti kohti parempaa hyvinvointia.
relahierojat.fi

 

Tmi Markku Haaparanta
Laadukas kotimainen puutuote Iida-leikkimökki. Tyylikäs vanhanajan leikkimökki. Myydään koottuna ja asennettuna. Jos haluat leikkimökkitoimituksen kesään, on hyvä toimia ajoissa.
leikkimokit.fi

 

T:mi Mahkosen Puutarha
Kukkien kasvatusta ja myyntiä.
mahkosenpuutarha.fi

 

Tilitoimisto Ariluoma Oy
Kaikki taloushallinnon palvelut yli 40 vuoden kokemuksella.
ariluoma.fi

 


TurkkiTaikuri

Ammattitutkinnon suorittanut trimmaaja tarjoaa kaikki koirasi turkinhoidon palvelut.
turkkitaikuri.fi

 


Uudenmaan Tilimix Oy

Uudenmaan Tilimix Oy tarjoaa laadukasta tilitoimistopalvelua Klaukkalassa. Tarjoamme eri yritysmuodoille kokonaisvaltaista talous- ja palkkahallinto palveluista.
tilimix.fi

 


Varavoimala

Varavoimala toimii yrityksen varavoimana henkilöstön tukemisessa mm. työhyvinvoinnissa, muutoksen hallinnassa, työssä uudistumisessa. Työnohjaus, valmennus ja mindfulnessohjaus. Ota yhteyttä!
varavoimala.fi

 


Vartti Katsastus

Vartti Katsastus on yksityinen hyvän palvelun katsastusasema. Katsastamme kaikenkokoiset ja -näköiset ajoneuvot. Lisäksi teemme muutos- ja rekisteröintikatsastuksia sekä yksittäishyväksyntöjä.
varttikatsastus.fi

 


Vauhtifarmi

Vauhtifarmilta saat perheille yhteistä tekemistä elämysten myötä. Meillä voit järjestää myös häät, polttarit sekä synttärit. Yrityksille tarjoamme elämykselliset kokouspaketit ja juhlatilat.
vauhtifarmi.fi

 


Viirin Kirppis Oy

Iso ja avara itsepalvelukirpputori, jossa yli 200 perinteistä kirppispöytää sekä huonekaluja, käsityötarvikkeita, rautakauppaosasto ja antiikkia. Tiloissa myös Matkahuolto, Käsityöpuoti sekä kahvio.
viirinkirppis.fi

 


Welhonpesä Oy

Welhonpesä oy on Suomen vanhin melonta-alan yritys ja täyden palvelun melontakauppa. 46. vuosi melontavälineitä. Valikoimastamme löydät mm. kanootit, kajakit, SUPit, polkuveneet, kalastuskajakit, ym.
welhonpesa.fi


PORNAINEN

 


HemiTeam Oy

Sähköasennuspalvelut Uudenmaan alueella kotitalouksille ja alihankintana. Pitkäaikaisten asiakkaiden positiiviset suositukset ovat paras mainos asiakastyytyväisyydestä!
hemiteam.fi

 

Jalkahoito Haapakoski
Terveydenhoidolliset jalkahoidot, myös lahjakortit.
vello.fi/jalkahoitohaapakoski

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 

Luontotarhurin Hunaja
Paikallista hunajaa ja nahkarasvaa itsepalvelusuoramyynnistä Monninkyläntie 75, Pornainen.
facebook.com/Luontotarhurinhunaja

 

Metsä-HovinTila
Maatilamajoitus. Majoitusta ja saunan vuokrausta ryhmille 2007 alkaen.
Kokoustila max. 15 hlö:n ryhmälle. Hyvä paikka max. 30:n henkilön ryhmälle viikonlopun tapahtumapaikaksi -täysihoidolla. metsahovintila.fi

 


Kaupunkilehti Mäntsälän Uutiset
Mäntsälän Uutiset on Mäntsälässä, Pukkilassa ja Pornaisissa keskiviikkoisin ilmestyvä kaupunkilehti.
mantsalanuutiset.fi

 


Nasunpaja Avoin Yhtiö

Verhoilemme ammattitaidolla kaikki ajoneuvot. Meillä onnistuu myös tummennus ja teippaus työt. Tekstiilit työhön ja vapaa aikaan painettuna, sekä sadat sublimaatio tuotteet.
nasunpaja.fi

 


OP Koti Itä-Uusimaa Oy LKV

Seitsemän hengen LKV-tiimimme palvelee sinua kaikkiin kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Välitystoimeksiantojen lisäksi saat kauttamme arviointipalvelut ja kauppakirjat.
op-koti.fi

 


Xenia Tours Oy

Tilaa omasta valokuvastasi ammattilaisen tekemä öljyväri- tai akvarellimaalaus. Hinta alkaen 349 €. Mikä on se ikimuistoinen kuva kuva, jonka haluaisit ripustaa seinällesi tai antaa lahjaksi?
ikimuistoinen.fi


PORVOO

 


Apupalvelut Jaana Peltonen

Laadukas ja luotettava siivouspalvelu kotitalouksille ja yrityksille Porvoon ja Sipoon alueella.
apupalvelutjaanapeltonen.fi

 


Asianajotoimisto Reijonen Oy

Asianajajan palvelut yksityis- ja pienyrityksille riita- ja rikosasioissa. Apua oikeudellisiin ongelmiin. Ota yhteyttä.
reijonenlaw.fi

 


ATS-ammattityökalut Oy

Atex Workwear (ATS–ammattityökalut Oy) on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut työvaatteiden valmistukseen ja myyntiin, sekä turvakenkien, suojainten ja ammattityökalujen myynti.
atex-ammattiasut.fi

 


Avena Design

Avena Design on graafista suunittelua ja mainosvalmistusta tarjoava porvoolainen yritys. Kaikenlaisten mainosmateriaalien suunnittelu hoituu näppärästi ja luovasti.
avenadesign.fi

 


BoingBoing- sisäleikkipaikka

BoingBoing on iloinen, liikunnallinen sisäleikkipaikka Kuninkaanportissa!
boingboing.fi

 


Bosgård

Bosgård Porvoolainen on luomutila, joka tuottaa Charolaisrotuista pihvilihaa. Kartanolla on tilakauppa, ravintola sekä kolme luontopolkua jonka varrella voi omatoimisesti tutustua Bosgårdin toimintaan.
bosgard.com

 


City Hairteam Porvoo

City Hairteam on tyylikäs ja muodikas loistavan palvelun parturi-kampaamo Porvoon ydinkeskustassa Lundinkadulla. Meidän verkkokaupasta, voit hankkia mm. lahjakortteja ja ghd suoristusrautoja.
cityhairteam.net

 


ComWall Oy

Digitaalisten näyttötuotteiden maahantuonti ja myynti. Tarjontaan sisältyvät mm. suurkuvanäytöt, mainosnäytöt, porrasnäytöt, infonäytöt, ikkunanäytöt sekä niiden julkaisujärjestelmä ja palvelu.
comwall.fi

 


Design Deli
Suomalaisen muotoilun herkkukauppa toimii kivijalassa Vanhassa Porvoossa ja verkkokauppana. Suomessa valmistettuja kodin käyttöesineitä ja kodintekstiilejä, koruja ja laukkuja, julisteita ja kortteja.
designdeli.fi

 


Divitia

Divitia on perustettu vuonna 2011. Valikoimistamme löydät naisten vaatteita ja asusteita sekä piensisustustuotteita. Upeat brändit kuten Summum Woman ja PREPAIR. Mottomme on ”Life is Beautiful”!
divitia.neb.fi

 


E18 kollektiivi

E18 kollektiivi on markkinoinnin, viestinnän ja digitaalisten palveluiden tuottaja. Hoidamme kaikki toimeksiannot ripeästi tyylillä ja taidolla.
e18.fi

 


EEZY VMP / Tiinaliisa Oy 

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys,
joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Porvoon toimisto sijaitsee osoitteessa Lundinkatu 18.
eezy.fi

 

Eli-marketing
Markkinamahdollisuusanalyysit, asiakas- ja partnerihaku, myynti- ja projektityöt, jotka liittyvät Suomeen, Venäjään ja muihin venäjänkielisiin maihin, venäjänkielisten tekstinkäsittely, ja käännökset.
eli-marketing.fi

 


EnePro Oy

EnePro Oy on Porvoon ja Itä-Uudenmaan alueella toimiva yritys. Päätoimialamme on ilmalämpöpumppujen ja aurinkosähköjärjestelmien myynti, asennus ja suunnittelu.
enepro.fi

 


Etola Shops Oy

Etolan laajasta tuotevalikoimasta laadukkaat ja tyylikkäät kalusteet pihalle, parvekkeelle ja terassille. Meiltä myös mökinvarusteet, kuten saavit, ämpärit ja pelastusliivit.
etola.net

 

E.U Pintamestarit Oy
Olemme toteuttanut erilaisia maalaus/remonttiurakoita jo vuodesta 2011. 2011-2018 E.U Maalaus & Tasoitus Tmi -ja toukokuusta 2018 alkaen E.U Pintamestarit Oy.
eupintamestarit.fi

 

Fma Roger Andergård
Fysioterapia palvelut. MBT ja Ergo tuotteiden myynti.
rogerandergard.fi

 


Fixora Oy

Ketjuun kuulumaton, paikallinen pienyritys palvelemassa Itä-Uusimaalaisia asiakkaita jo yli 10 vuoden kokemuksella.
fixora.fi

 


Fish Creek – TWW Ltd

Suomalainen, Porvoossa sijaitseva Fish Creek TWW – Ltd, on yli 10 vuotta järjestänyt kalastus ja luonto matkoja Alaskaan. ”Elämäsi Paras Kalastus Kokemus, Alaskassa”!
facebook.com/fishcreek.alaska

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Gradient Labs Oy

Vuonna 1984 perustettu Gradient on suomalainen perheyritys, joka on tunnettu korkealuokkaisista kaiuttimista maailmanlaajuisesti. Valmistamme kaikki tuotteemme käsityönä Suomessa.
gradient.fi

 

Green Machine Infra Oy 
Green Machine Infra on porvoolainen yritys, jonka päätoimialana on maanrakennusta.
gmi.fi 

 


H&A Collection

Valmistan piensarjatuotantona ja uniikkina veistoksellisia hopeakoruja. Koruni kestävät aikaa, muotokieli on ajatonta ja materiaali 90% kierrätettyä. Toimin Aurumin verstaassa Vanhassa Porvoossa.
hetasilverdesign.net

 


Hairlekiini

Hairlekiinista saat aina sinulle sopivinta parturi-kampaamopalvelua!
hairlekiini.fi

 


Hattulan Puu Oy

Hattulan Puu on vuonna 1995 perustettu puutavaran ja rakennustarvikkeiden yksityinen vähittäis- ja tukkumyyntiliike.
hattulanpuu.fi

 


Hautaustoimisto P. Borg & Co Oy

Autamme kaikissa hautajaisiin liityvissä asioissa. Arkut, uurnat, kuljetukset, catering , kukkasidonnat, hautakivet ja hautakivien kunnostukset, perunkirjoitukset, hautausluvat, yhteydet seurakuntiin.
hautaustoimistoporvoo.fi

 


Herkkules Grilliravintola

Herkkules tarjoaa herkkuja kahvin ja ruoan merkeissä Porvoon moottoritien varrella kahdessa eri toimipisteessä. Tuotteet sopivat hyvin mukaan otettavaksi autoon, kotiin, mökille tai töihin.
herkkules.com

 


Hommanäs Gård Oy

Herkkumme ovat käsin tehtyjä, suurimmaksi osaksi lisä- ja säilöntäaineettomia sekä usean makutestin voittaneita. Perinteiseen tapaan valmistettujen hillojemme marjapitoisuus on 80%!
hommanas.com

 


Huom! Uudenmaan Laatuvälitys Oy 

Modernin asuntokaupan ammattilaiset! Toimimme Sipoon ja Porvoon lisäksi koko pääkaupunkiseudulla. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri sinun kodillesi paras. Ei kuluja ilman kauppaa!
huom.fi

 


Itä-Uudenmaan Sammutinhuolto

Olemme palveleva ja opastava paloturvallisuus-alan erikoisliike Itä-Uudellamaalla. Huollamme ja tarkistamme teollisuuden-, kiinteistöjen-, liikkuvan kaluston sekä yksityishenkilöiden palokaluston.
iusjh.fi

 


Itäväylä

Itäväylästä löydät ilmaiseksi itäisen Uudenmaan yritysten kuluttajatuotteet, tarjoukset ja ostopaikat. Keskiviikkoisin printtinä, päivittäin verkossa.
itavayla.fi

 


J&K Heinänen Oy / K-Supermarket Tarmola

K-Supermarket Tarmola on päivittäistavarakauppa, jonka toiminnasta vastaa yrittäjä, K-kauppias. Maksamme yhteisöveromme Porvooseen ja työllistämme suoraan yli 70 henkeä.
k-supermarket.fi/Tarmola

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kaismanteri

Kokemusasiantuntijapalveluita, energiahoitoja, sisällöntuotantoa ja viestinnän konsultointia.
kaismanteri.fi 

 


Kar-Foto

Kar-Foto on vuonna 1974 perustettu valokuvausalan yritys. Meiltä saat kaikki valokuvaukseen liittyvät laitteet, tarvikkeet ja palvelut 45 vuoden kokemuksella. Sähköiset passikuvat meiltä heti.
karfoto.fi

 


Konstruo Oy

Uusi tai vanha, oma koti on elämän keskipiste, paikka jossa on hyvä olla ja helppo hengittää. KONSTRUO palvelee sinua kaikessa kodin kunnostamisessa ja remontoinnissa, sekä uuden rakentamisessa.
konstruo.fi

 


KooKenkä

Parhaat merkit, laaja valikoima naisten, miesten, lasten ja vapaa-ajan jalkineita. Hyvän palvelun kenkäkauppa Porvoon keskustassa!
kookenka.fi

 


Kotisiivooja.com

Yksilölliset, luotettavat ja laadukkaat siivouspalvelut Sinun tarpeisiisi. Porvoo ja lähialueet. Ota yhteyttä porvoo@kotisiivooja.com tai 0449764442.
kotisiivooja.com

 


KukkaHelmi / Pihlajamäen Kukka Ky

Myymme itse kasvatettuja kesäkukkia yli 70 vuotiaalla puutarhalla, pidämme verkkokauppaa, järjestämme kukkakursseja ja teemme tilaustöitä ympäri vuoden. Teemme myös pihasuunnittelua.
kukkahelmi.com

 


Kunto-Werner Ky

Tuotamme fysioterapia ja kuntoutuspalveluita sekä kuntosalitoimintaa.
kuntowerner.fi

 


K-Rauta Porvoo / T&J Holopainen Oy

Yrityksemme tarjoaa laajoja rautakaupan palveluita ja tuotteita Porvoossa.

 


Lindos Oy

Lindos Elementit on porvoolainen perheyritys joka valmistaa tilauksesta laadukkaita piharakennuksia, piha-aitoja ja pihatuotteita mittatilaustyönä 20 vuoden kokemuksella.
lindoselementit.fi

 


Mainostoimisto Pisara Oy

Nopea, näppärä, joustava, raikas, hyvän palvelun ja laadun mainostoimisto.
mainostoimistopisara.fi

 


M-L Lehto ky

Olemme kampaamoalan yritys jonka Äitini on perustannut 1955. Olemme aina toimineet Porvoossa.

 


Muovi-Simola Oy

Olemme lasikuituosaamisen ammattilaisia. Valmistamme kaikki tuotteemme laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Kuluttajatuotteistamme Helmi uima-allasmallistomme on suurin ylpeytemme.
muovi-simola.fi

 


Niin Mua Second Hand & Vintage

Niin Mua Second Hand & Vintage on erikoistunut kotimaisiin ja korkealaatuisiin Second Hand & Vintage -vaatteisiin ja asusteisiin. Jopa 75% valikoimamme tuotteista on Suomessa valmistettuja!
niinmua.com

 


Niko Laurila Photography

Valokuvaus -ja videokuvauspalvelut maalla, merellä ja ilmassa. Yrityksille ja yksityisille. Tarinat kuviksi ja videoiksi vuodesta 2015 alkaen.
nikolaurila.fi

 


Nukketeatteri Ofelia

Nukketeatteri Ofelia on kiertävä teatteri, jonka esityksiä voi tilata päiväkoteihin, kouluihin, palvelutaloihin, kulttuuritaloihin, kirjastoihin sekä erilaisiin koko perheen tapahtumiin.
nukketeatteriofelia.fi

 


OP Koti Itä-Uusimaa Oy LKV

Seitsemän hengen LKV-tiimimme palvelee sinua kaikkiin kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Välitystoimeksiantojen lisäksi saat kauttamme arviointipalvelut ja kauppakirjat.
op-koti.fi

 


Oy Stefan Forsberg Ab

Yritys harjoittaa monipuolisesti henkilöliikennettä Itä-Uudellamaalla henkilöautotakseilla, tilatakseilla, invatakseilla sekä pienoislinja-autoilla.
taxiforsberg.fi

 


Peltogrilli

Peltogrilliltä, osoite Laversintie 1 Kulloo, maistuvat grilliruuat ja lähialueen tuottajien parhaat herkut mukaan!
apupalvelutjaanapeltonen.fi/grilli-kulloossa/

 

Porvoon Autokiilto Oy
Kahvila, autonvuokraus ja autonpikapesu.
st1eestinmaki.fi

 


Porvoon Autopiste Oy

Henkilö- sekä pakettiautojen huollot sekä korjaukset merkistä riippumatta.
porvoonautopiste.fi

 


Porvoo City Apartments

Viihtyisät yksiö ALEXIS ja kaksio ADELE omatoimiseen majoitukseen: Porvoon keskustassa, kävelymatka vanhaan kaupunkiin, kauppoihin, ravintoloihin ja palveluihin. varaukset@porvoocityapartments.fi
porvoocityapartments.fi

 


Porvoon Citymarket

Porvoolainen Päivittäistavarakauppa keskustan sydämessä!

 


Porvoon Kalatalo

Porvoon Kalatalo on kaloihin ja äyriäisiin erikoistunut liike lähellä Porvoon keskustaa. Tarjoamme laajaa valikoimaa ja hyvää palvelua rakkaudesta ruoanlaittoon ja kalaruokiin.
porvoonkalatalo.fi

 

Porvoon MakuAsia
Porvoon MakuAsia ,uusmaalaisia makuja vuodesta 2001. Toimipaikkana Uusimaan hienoin uimahalli, pidämme lounaskahvilaa Porvoon uimhallin yhteydessä, cateringtoimintaa löytyy myös repertuaarista.
porvoon-makuasia.fi

 


Porvoon Mikrokulma Oy

Porvoon Mikrokulma Oy on Porvoon suurin yksityisomisteinen tavaratalo, meidän myymälästä löydät varmasti jokaiselle jotakin. Talo on täynnä huippubrändejä sekä erikoistarjouksia!
mikrokulma.fi

 


Porvoon Mustepalvelu

Porvoon Mustepalvelu on perheyritys jo vuodesta 2009. Meiltä saat henkilökohtaista & osaavaa palvelua sekä kotiin että toimistoon. Uudet ja täytetyt kasetit erilaisiin tulostimiin; aina edullisesti.
porvoonmustepalvelu.fi

 


Porvoon Nappi ja Lanka Oy, Nappi-Aitta

Nappi-Aitta on Porvoossa jo vuodesta 1959 lähtien toiminut ompelutarvikkeiden erikoismyymälä. Teemme lisäksi korjausompelua ja meillä on myös verkkokauppa osoitteessa nappiaitta.fi/kauppa
nappiaitta.fi

 


Porvoon Offsetpaino Oy

Porvoon Offsetpaino Oy on jo 30-vuotta laadukkaita painotuotteita asiakkailleen valmistava täydenpalvelun painotalo Porvoossa.
Voit kääntyä puoleemme niin penissä kuin suuremmissa painotarpeissa.
porvoonoffsetpaino.fi

 


Porvoon Ompelukonepalvelu Oy

Myymme Husqvarna Viking, Elna, Pfaff, Baby Lock ja Singer ompelukoneita sekä huollamme kaiken merkkiset koneet. Valikoimassa myös ompelutarvikkeet, neulelangat ja neulekonetarvikkeet.
porvoon-ompelukonepalvelu.com

 


Porvoon suomalainen seurakunta

Porvoon suomalainen seurakunta on lähelläsi niin ilossa kuin surussa. Ota yhteyttä, kun haluat jakaa mieltäsi askarruttavia asioita, puhuminen helpottaa. Lisätietoja ja yhteystiedot kotisivuillamme.
porvoonseurakunta.fi

 

Sign Up Print Oy
Olemme Porvoossa toimiva mainosalan yritys. Meiltä onnistuu niin mainosteippaukset kun tekstiilit omalla painatuksella. Suunnittelemme yhdessä sinun kanssasi teille sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä!
supp.fi

 


Simolin Oy

Simolin on perinteinen ja perinteisesti palveleva rautakauppa. Meiltä saat rakennustarvikkeet ja puutavarat rakentamiseen ja remontointiin.
simolin.fi

 


Tanssikoulu BailMás ay

Roly González tarjoilee ilopillereitä kuubalaisen salsan muodossa – sivuvaikutuksena hyvä kunto!
bailamas.fi

 

Taxi Fly Hi
Perustettu v. -15. Uudet autot; Farmarimallinen auto sekä iso Premium sedan.
Kelakyydit, sotekyydit, muut ajot kuten esim. lentokentälle ja laivasatamiin. Juhlakuljetukset. Taksiliiton jäsen.

 

Taxi Thomas Bruhn
Henkilöiden ja tavaroiden kuljetuspalvelua 1+4 paikkaisella farmariautolla. Luotettava kumppani. Kielitaito: suomi, svenska, english. Hinnoittelu: Sopimuksen mukaan. Kyselyt: +358 400 179 579.

 


Teatteri Soittorasia

Lasten, Nuorten ja Koko Perheen Teatteri Itä- Uudellamaalla. Tarjonnastamme löydät esitykset, tapahtumat, ohjelmapalvelut tilaisuuksiin, teemasynttärit, juhla- ja kokouspalvelut sekä harrastustoiminta.
teatterisoittorasia.com

 


Tmi Irkun Homekoirat
Tmi Irkun Homekoirat on sisäilmatutkimuksia homekoirilla tekevä, yhden ihmisen yritys. Toimimme Porvoosta käsin koko Uudenmaan alueella.
irkunhomekoirat.fi

 


TRYcamps Kielikoulu Oy

TRYcamps kielikoulu järjestää 9 -19v & aikuisten kielikursseja (UK, IRL, Gibraltar, USA ja Suomi), verkko- ja tukiopetusta, lukiolaisten esseenkirjoitustukea sekä opettajien täydennyskoulutusta.
trycamps.fi

 


Sanomalehti Uusimaa
Uusimaa on 125-vuotias Porvoossa ja Askolassa seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehti ilmestyy tilattuna ma-la ja sunnuntaina lehti jaetaan kaikkiin talouksiin.
uusimaa.fi

 


Salpapesu

Autojen käsin- ja konepesut, sisäpuhdistukset, kestovahaukset ja vanteiden happopesut. Toimimme Porvoossa Autosalvan tiloissa, soita, varaa aika ja saamme autosi näyttämään taas uudelta. Puh. 050 2725.

 


Sopari Oy

Tilausajokuljetukset: yrityksille, seuroille, yhdistyksille, yksityisille, satama- ja lentokenttäkuljetukset, kulttuurimatkat, vapaa-ajanmatkat, polttarit, hääkuljetukset, päiväkoti- ja koulukuljetukset.
pikkubussiporvoo.fi

 

Valkoinen Kreivitär
Juhlapukuliike ja miesten pukuvuokraamo. Upeita häämekkoja, iltapukuja ja asusteita. Myös erilaiset ompelupalvelut, korjausompelu ja tilaustyöt.
valkoinenkreivitar.fi

 


Viivin Kosmetiikkapuoti

Kotimaisen kosmetiikan koti vanhan kaupungin sydämmessä. Meiltä löydät laadukkaat, luonnolliset ja ekologiset kosmetiikka- ja hyvinvointituotteet sekä ihastuttavia lahjaideoita.
finnaturecosmetics.com

 


Xifof Oy
Sinun liiketoiminta on se tärkein osa. Kun työprosessit sujuvat mutkattomasti ja oikein mitoitettu tekniikka pelaa, voit keskittyä olennaiseen. Olemme riittävän iso, mutta samalla riittävän pieni.
xifof.com

 

Yritysviestintä INFORM
Yritys- ja yleisötapahtumien tuottaminen, viestinnän sisältöpalvelut ja henkilöstökoulutusten ohjelmasuunnittelu.
inform.fi

 


Zum Beispiel

Zum Beispiel on ravintola Porvoon vanhassa kaupungissa. Keittiön kulmakiviä ovat tuoreet raaka-aineet, kasvikset ja puhtaat maut. Keittiössä lämpenee hiiliuuni. Leivät ja pasta tehdään hapanjuureen.
zum.fi


PUKKILA

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Myllylän Betoni Oy

Myllylän Betoni Oy on Pukkilalainen kohta jo 70-vuotias perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat niin valmisbetoni kuin erilaiset betonituotteetkin.
mybe.fi

Kaupunkilehti Mäntsälän Uutiset
Mäntsälän Uutiset on Mäntsälässä, Pukkilassa ja Pornaisissa keskiviikkoisin ilmestyvä kaupunkilehti.
mantsalanuutiset.fi


RAASEPORI

 


Clean Spirit Oy

Ekologinen siivouspalvelu, joka tarjoaa sekä koti- että toimitilasiivousta kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.
cleanspirit.fi

 

Elmer Ab
Sähköasennuspalvelut Länsi-Uusimaalla. Ammattitaidolla toteutetaan turvalliset sähköasennukset teidän toiveiden mukaan.

 


Firma Helena Takolander

Akupunktio ja vyöhyketerapia hoitoja kaikenmoisiin vaivoihin -migreeni,stressi,vatsavaivat,vauvojen koliikki raskauden/imetyksen aikaiset vaivat ym. Olen kätilö/sairaanhoitaja koulutukseltani.
facebook.com/firmahelenatakolander

 


Fiskarsin Panimo

Käsityöläisoluita suurella sydämellä pienestä ja upeasta Fiskarsin ruukkikylästä.
fiskarsinpanimo.fi

 

Forestal Oy Ab
Luomu- ja FSC-sertifioituja joulukuusia, metsäkonsultointia ja metsänhoitopalveluja. Joulukuuset myydään tukkuerissä jälleenmyyjille ja nettikaupassa kotiintoimituksena.
forestal.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


JCO Digital

JCO Digital on digitaalinen mainostoimisto Raaseporissa. Verkkosivut, verkkokaupat, sovellukset, graafinen suunnittelu, mainosmateriaalit sekä AR/VR-ratkaisut.
jco.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kaisa Ylimys Fysio

KY Fysio on yhden naisen yritys joka on perustettu vuonna 2000. Toimialana on fysioterapia ja tomialueena Länsi-Uusimaa.
kaisaylimys.kotisivukone.com

 

 


Karis Karjaa Kassa&PC

Karjaan Kassa & PC myy maksupääteitä , kassoja sekä korttitilityspalveluita. Uusin tuote on MINIKASSA maksupääte mitä tarkoittaa kassatoiminnat maksupäätteessä.
kassapc.fi

 


LIIA Design

LIIA Jewellery suomalainen korubrändi ja korumuotoilustudio Raaseporissa. LIIAn mallisto valmistuu käsityönä muotoilufilosofialla: ajatonta muotoilua, vastuullisia valintoja & käsintehtyä luksusta.
liia.fi

 


Sanomalehti Länsi-Uusimaa
Länsi-Uusimaa on Lohjalla, Inkoossa, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä kuusi kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehti ilmestyy tilattuna ti-su ja keskiviikkona lehti jaetaan kaikkiin talouksiin.
lansi-uusimaa.fi

 


Matkaikkuna Oy

Olemme Karjaalla toimiva täyden palvelun matkatoimisto. Meiltä saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua kaikissa matkaan ja matkailuun liittyvissa asioissa.
karjaa.matkahaukka.com

 


Mariens Oy

Korkealuokkaista ja yksilöllistä ensiapukoulutusta, kouluttajana Spr:n ETK-kouluttaja Mari Pylväläinen, Kela-tuki mahdollista yrityksille. Suomi, ruotsi, englanti 040-5256366, info@mariens.fi.
mariens.fi

 


Noita Winery

Suomen ensimmäinen alkuviinejä valmistava viinimö.
noitawinery.fi

 


OmpeluStudio hennas / Tmi Henna Ljung

OmpeluStudio hennas toteuttaa sinun puku-unelmasi hääpuvusta muihin juhlavaatteisiin. Ainutlaatuisia mittatilauksesta ommeltuja juhlavaatteita.
raasepori.place2go.fi

 


Paritilit – Raasepori

Tarjoamme yrityksille kustannustehokasta sekä nykyaikaista kirjanpito- sekä palkanlaskentapalvelua.
Käytämme nykyaikaisia työvälineitä ja ohjelmistoja, jotka tehostavat asiakkaidemme arkea.
mettomaki.fi

 


Pohjan Fysioterapia Oy – Pojo Fysioterapi Ab

Pohjan Fysioterapia Oy tuottaa laadukkaita fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja. Erityisosaamista löytyy monenlaista, tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta neurologiseen ja OMT-terapiaan.
pohjanfysioterapia.fi

 


Sisuste Siivonen Oy

Valikoimassa kestävät kaihtimet, markiisit, matot ja sisustustuotteet. Oma mattokutomo. Luotettava suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu tuotteisiimme. Meiltä myös uniikit kokonaisuudet.
sisuste-siivonen.fi

 


Sonjan herkku

Olemme pieni artesaaniherkkukauppa Tammisaaressa. Valikoimassamme on pääasiallisesti paikallisten pientuottajien tuotteita. mm. liha, myös riista, marja, panimo ja maitotuotteita.
sonjanherkku.fi

 


Suutari Eki

Monipuoliset suutarinpalvelut Tammisaaren keskustassa. Nahkaa tai kangasta, lähes kaiken voi korjata, usein myös ne ”mahdottomat”. Venepressujen huolto: Ikkunat ,vetoketjut, saumat.

 


SydWeb

Tarjoamme web-pohjaisia kokonaisratkaisuja niin pienille kuin isoillekin yrityksille. Tarjontaamme kuuluu
websivustot, verkkokaupat, webhotellit, verkkotunnukset, sähköpostipalvelut ja paljon muuta.
sydweb.fi

 


Tammisaaren eläinlääkäri Tarja Lagström

Kokenut eläinlääkäri hoitaa kaikki eläinystäväsi hyvinvarustetulla vastaanotolla joka päivä. PÄIVYSTYS YMPÄRI VUOROKAUDEN. Myös tallikäynnit!
vetlag.business.site


SIPOO

 


Actire Taloushallintopalvelut
Pilvessä toimivan tilitoimiston perusti yli 15 v. sitten 3 kaveria Sibbo Gymnasiumin ajoilta. Autamme yrityksiä selviämään ja menestymään henkilökohtaisella palvelulla asiakkaan koosta riippumatta.
actire.fi

 


Ahlbergin puutarha – Ahlbergs trädgård

Hieno valikoima luomuyrttien, kukkien ja vihannesten taimia sekä tarvikkeita pihoille ja puutarhaan. Ruokapöydän salaatit, yrtit, vihannekset ja syötävät kukat. Verkkokauppa ja suoramyynti.
yrttiahlberg.fi

 


Apupalvelut Jaana Peltonen

Laadukas ja luotettava siivouspalvelu kotitalouksille ja yrityksille Porvoon ja Sipoon alueella.
apupalvelutjaanapeltonen.fi

 


Art Annanolli Oy
Taidetta, elämyksellisiä taidekursseja ja luovaa otetta bisnekseen.
annanolli.com

 


At-Lines

Tilausliikenne: ilmastoidut turistiluokan bussit, 57 paikkainen ja 51 paikkaine, VIP tasoinen minibussi 16 paikkainen. Taxiliikenne: 6 paikkainen MB musta Vito.
atlines.fi

 

Bergström Puutarha
Puutarha yritys joka viljelee kesäkukkia, amppeleita, vihannestentaimia, yrttejä ja kaikenlaista muuta. Myynti tapahtuu suoraan kasvihuoneelta.

 


Bluenote Software Oy

Tietokoneiden ja oheislaitteiden myynti ja huolto. Valvontakameroiden myynti ja asennukset. Yritys toiminut vuodesta 1992.
bluenote.fi

 


Café & Villa Sibbe

Nobelisti A.I. Virtasen kotitilalla Söderkullassa toimiva rantakahvila Café Sibbe sekä tunnelmallinen pieni hotelli Villa Sibbe jonka juhlavassa Nobel-salissa järjestetään menestyksekkäitä kohtaamisia.
sibbe.fi

 


Tiinaliisa Oy / EEZY VMP

Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys,
joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Porvoon toimisto sijaitsee osoitteessa Lundinkatu 18.
eezy.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Game Monkey

Pelaamisen iloa, tietotekniikkaa ja viihde-elektroniikkaa tunnettujen valmistajien tuotteilla ja ratkaisuilla – Tehokkaat paikan päällä rakennetut Game Monkey Customs käyttövalmiit pelitietokoneet.
gamemonkey.fi

 


Hairlekiini

Hairlekiinista saat aina sinulle sopivinta parturi-kampaamopalvelua!
hairlekiini.fi

 


Huom! Uudenmaan Laatuvälitys Oy 

Modernin asuntokaupan ammattilaiset! Toimimme Sipoon ja Porvoon lisäksi koko pääkaupunkiseudulla. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri sinun kodillesi paras. Ei kuluja ilman kauppaa!
huom.fi

 

Jaana Ween Kehonhuolto
Hierontapalvelut ja jalkojenhoito.
jaanaweenkehonhuolto.fi

 


Jalkahoitola Auringonkukka

Jalkahoitomme perustuu jalkojenterveyden ylläpitämiseen. Olemme saaneet koulutuksen esim.diabeetikon,artroosi, reumaatikon ym. jalkojenhoitoon.
jalkahoitola-auringonkukka.fi

 


Jokipuiston Hierontapalvelu

Ammattitaidolla tehokasta apua tuki- ja liikuntaelin ongelmiin niin urheilijoille kuin vähemmän liikkuville.
jokipuistonhierontapalvelu.fi

 


Juhlamenot Oy

Juhlamenot Oy tarjoaa korkealuokkaista majoitusta ja juhlapalveluita ympäri vuoden kotoisissa mökeissä ja huoneistoissa keskellä kaunista luontoa Etelä-Sipoossa. Yritys on toiminut vuodesta 1989.
juhlamenot.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kananlento

Kananlennossa myydään eläinaiheisia tuotteita, joita ei ihan joka marketissa tule vastaan. Aidon eläimen näköiset pehmoeläimet, eläinaiheiset keittiöpyyhkeet, sukat ja astiat. Kurkkaa valikoima!
kananlento.com

 


Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy

On kyse sitten asunnon ostamisesta tai myymisestä, tavoitteenamme on aina löytää asiakkaillemme markkinoiden paras ratkaisu. Yhdessä teemme kaikkemme, että tämä toteutuisi.
silfvenius.fi

 

Kotikylän Unelma
Mehiläistarhausta, hunajaa ja mehiläistarhaajan omilla resepteillä valmistettua luonnonkosmetiikkaa (esim. palasaippuat, shampoot, voiteet). Meiltä myös propolista ja siitepölyä.
KotikylanUnelma.fi

 


Kotipalvelu Männynhavu Oy

Kotipalvelu Männynhavu tarjoaa erillaisia koti- ja siivouspalveluita yksityisille ja yrityksille. Siivouspalvelut, hoivapalvelut, asiointiapu/henkilökohtainen avustus, pihatyöt.
kotipalvelumannynhavu.fi

 


Kukka-ja Hautauspalvelu P.Borg & Co

Hautauspalvelumme auttaa teitä kaikissa hautauksiin liittyvissä asioissa: Esim. yhteydet seurakuntiin tunnuksettomat hautaukset hautausluvat vainajan kuljetukset sekä arkkut ja uurnat ym.ym.
borg.fi

 


Leipomokahvila N’avetta Oy

LeipomoKahvila N´avetta Sipoon Västerskogissa on aito perheyritys, jossa valmistamme ympäri vuoden omassa leipomossamme loihdittuja makeita ja suolaisia herkkuja.
leipomokahvilanavetta.fi

 


Lähimaalaus Oy – Närmåleri Ab 

Ulko- ja sisämaalaukset sekä kaikki kodin remontit, pelti- ja tiilikaton maalaus, liike- ja toimitilaremontti, asuntoremontti, kaikki katon ja julkisivun pesut ja suojaukset.
beijar.fi

 


Martinkylän Autopesu Oy

Uudenmaan parasta autonhoitoa jo vuodesta 2013. Meiltä saat ajoneuvollesi kaikki pesu- ja puhdistuspalvelut tehokkaalla ja ystävällisellä palvelulla.
mk-autopesu.fi

 


Oivallusvaara Oy

Tarjoamme työhyvinvointipalveluita metsäympäristöissä työyhteisön ennaltaehkäisevän hyvinvoinnin tueksi. Retkiämme ohjaavat lääkärit ja muut terveydenalan ammattilaiset.
oivallusvaara.com

 


OP Koti Itä-Uusimaa Oy LKV

Seitsemän hengen LKV-tiimimme palvelee sinua kaikkiin kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Välitystoimeksiantojen lisäksi saat kauttamme arviointipalvelut ja kauppakirjat.
op-koti.fi

 

Parturi-kampaamo Lafayette
Parturi-kampaamon palvelut 30 vuotta: Päivi Palviainen puh. 040 5688 985
Laaksosuontie 53, 04130 Sipoo

 


Rasol Oy

Rasol Oy tarjoaa markkinoiden kustannustehokkaimmat avaimet käteen – aurinkopaneelijärjestelmät yksityishenkilöille, yrityksille ja maatiloille.
rasol.fi

 

Ravintola Veljekset
Olemme neljän veljeksen perheyritys Sipoosta. Juuremme ovat sekä uudellamaalla että Turkissa, josta tulee vivahteita ruokakulttuuriimme.
ravintolaveljekset.fi

 


Ritan hieronta / Tmi Rita Manninen

Hyvinvointia jokaiseen päivään! Olen Sipoolainen purentalihashierontaan erikoistunut hieroja ja toki luokseni ovat tervetulleita kaikki hieronnan tarpeessa olevat. Hierontapalvelua suurella sydämellä.
ritanhieronta.com

 


Sipoon Kodinkonekeskus Oy/Euronics Sipoo

Kodinkonemyymälä, jossa haluamme tarjota parasta paikallista palvelua. Meiltä löytyy kodinkoneet, viihde-elektroniikka ja tietotekniikan tuotteet ja tietokonehuolto. Nopeat toimitusajat kotiin asti!
euronics.fi

 


Söderkullan apteekki

Söderkullan apteekki palvelee asiakkaitaan Sipoossa Söderkullan keskustassa sekä verkossa osoitteessa sipoonverkkoapteekki.fi. Apteekin yhteydessä sinua palvelee myös oma sairaanhoitajamme.
soderkullanapteekki.fi

 


Paikallislehti Sipoon Sanomat
Sipoon Sanomat on Sipoossa torstaisin ilmestyvä tilattava paikallislehti.
sipoonsanomat.fi

 


Xifof Oy
Sinun liiketoiminta on se tärkein osa. Kun työprosessit sujuvat mutkattomasti ja oikein mitoitettu tekniikka pelaa, voit keskittyä olennaiseen. Olemme riittävän iso, mutta samalla riittävän pieni.
xifof.com

 


Zenpuu Oy

Zenpuu valmistaa pihkasalvoja ihmisille ja lemmikeille. Tuotteet valmistetaan suomalaisista raaka-aineista ilman petrokemian tuotteita. Pihkasalva on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.
zenpuu.fi


SIUNTIO

 


Apple Tree Ranch

Työnohjausta, jonka tavoitteena on työhyvinvoinnin paranemisen lisäksi syventynyt itsetuntemus ja entistä paremmat tunnetyökalut. Työpareina toimivat myös toimintatapaan koulutetut hevoset.
appletreeranch.com

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Four Seasons Fish Ay

Savukalaa ja paikallisia herkkutuotteita vuodesta 2001. Aito suomalainen perheyritys.
fsfish.fi

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 

Jouni Harinen tmi
Tämän hetkinen päätuote on ehdottomasti keppihevos-esteet, mutta teen myös muita tuotteita puusta. Kaikki tuotteet ovat laadukkaasti käsin tehdyt… suurella sydämellä.

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Hanneliner

Visuaalisia ja viestinnällisiä sisällöntuotannon palveluja ketterästi painotuotteisiin, nettisivustoille sekä SoMe-palveluihin mm. julkaisuja, yritysilmeitä, markkinointimateriaaleja ja kuvituksia.
hanneliner.fi

 


Sanomalehti Länsi-Uusimaa
Länsi-Uusimaa on Lohjalla, Inkoossa, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä kuusi kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehti ilmestyy tilattuna ti-su ja keskiviikkona lehti jaetaan kaikkiin talouksiin.
lansi-uusimaa.fi

 


PUUTUKKURI

PUUTUKKURI valmistaa omasta metsästä tuotettua polttopuuta, sekä myy ja toimittaa sitä asiakkaille kotiin. Lisäksi yritys valmistaa ja myy koneita ja laitteita, esim. klapikoneita ja muita laitteita.
puutukkuri.fi

 


Sisuste Siivonen Oy

Valikoimassa kestävät kaihtimet, markiisit, matot ja sisustustuotteet. Oma mattokutomo. Luotettava suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu tuotteisiimme. Meiltä myös uniikit kokonaisuudet.
sisuste-siivonen.fi

 


Viestintäpalvelu Kahvimaa Oy

”Tehdään yhdessä tuumattua viestintää”. Monipuolisia yritysviestinnän palveluita (artikkeleita, tiedotteita, yritysesittelyitä) ja kotisivu- ja some-sisällöntuotantoa. Aloitetaan ”Tuumaustunnilla”.
kahvimaa.fi


TUUSULA

 


Actire Taloushallintopalvelut
Nykyään pilvessä palveluja tuottavan tilitoimiston perusti yli 15 vuotta sitten 3 koulukaveria. Autamme yrityksiä selviämään ja menestymään henkilökohtaisella palvelulla asiakkaan koosta riippumatta.
actire.fi

 


Autopesula SIISTIBIILI

Autojen käsinpesut,vahaukset,sisäpuhdistukset myös kangasosien koneellinen pesu,maalipinnan pinnoitukset,koneellinen kiilloitus,renkaiden vaihdot ja kausisäilytykset.

 

Auto ja Konehuolto oy
Henkilö ja pakettiautojen huolto/ korjaus,ilmastointi,renkaat, ym,,. Avant työkoneet merkkihuolto,työlaite myynti,varaosat. TGB mönkkärit merkkihuolto.
luhtaniemihuolto.fi

 


CF-Markkinointi Oy / CF-Telttavuokraus

Juhla, -tapahtuma, -myynti ja sääsuojatelttojen, kalusteiden ja esiintymislavojen vuokraus ja asennus.
cf-telttavuokraus.fi

 


DataSky Oy

Oletko yksin IT-haasteiden kanssa? Ei hätää, me autamme! Tietotekniikan asiantuntijalta saat apua nopeasti ja luotettavasti. Kaikki IT-palvelut samasta numerosta: 010 820 9920.
datasky.fi

 


fleimio design-art-work

fleimio design-art-work on fleimio-tuotteita myyvä design-liike, taidegalleria sekä work-tila etätyöhön ja yrityksien tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Osoite: Kaupparaitti 3, Tuusulan keskusta.
fleimio.com

 


Elektrorakenne Oy
Metallin alihankintatyöt lähes 50 vuoden kokemuksella. Kaikki levytyöt, hitsaukset käsin tai roboteilla. Protot ja suursarjat. Omia tuotteita mm. Loimulasse-loimutusteline ja Fermasin postilaatikko.
elektrorakenne.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Go On Uusimaa, Rekasal Oy

Go On Uusimaa on henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
go-on.fi

 


Gustavelund hotelli-ravintola

Tervetuloa syömään, juomaan ja majoittumaan. Perheyritys Gustavelund tarjoaa viihtyisät tilat, herkulliset tarjoilut ja tilanteeseen sopivaa ohjelmaa kulttuuririkkaan Tuusulanjärven rannalla.
gustavelund.fi

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


HemiTeam Oy

Sähköasennuspalvelut Uudenmaan alueella kotitalouksille ja alihankintana. Pitkäaikaisten asiakkaiden positiiviset suositukset ovat paras mainos asiakastyytyväisyydestä!
hemiteam.fi

 

Help-Lasi Oy
Pääkaupunkialueella 24h vuorokaudessa toimiva lasitusliike: korjauslasitus, murtokorjaukset, eristyslasit, karkaistut lasit, turvalasit, ikkunalasit, peilit, pisarasuojat/plexit, keittiön välitilan lasitukset.
helplasi.fi

 


Hiushuone Lennokas

Hiushuone Lennokkaassa asiakkaan omat mieltymykset ja oma tyyli otetaan aina huomioon. Uskon siihen, että hiukset ovat parhaimmillaan, kun ne sopivat kantajansa persoonaan.
hiushuonelennokas.fi

 


Hobby Center

Palvelemme asiakkaita vuosikymmenien asiantuntemuksella Hyrylän myymälässä. Valikoimiimme kuuluu radio-ohjattavia pienoismalleja, miniatyyrejä sekä rakennustarvikkeita vaikkapa askarteluun.
hobbycenter.fi

 


Juha Snell Oy

Juha Snell Oy valmistaa Faster alumiiniveneitä sekä huvi- että vaativaan työkäyttöön.
www.faster.fi
www.fasterworkboats.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Sanomalehti Keski-Uusimaa ja kaupunkilehti Keski-Uusimaa Viikko
Keski-Uusimaa on Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla seitsemän kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Keski-Uusimaa Viikko on keskiviikkoisin ja lauantaisin kaikkiin talouksiin jaettava kaupunkilehti.
keski-uusimaa.fi

 


Kivaa Juhliisi

Vuokraa helposti herkkua ja huvia! Juhlalaitteiden ja – tarvikkeiden vuokraus ja myynti.
kivaajuhliisi.fi

 


Kutomo Holopainen Oy

Kutomo Holopainen Oy on Tuusulassa toimiva korkealaatuisia neuleita valmistava yritys. Kokoelmien perustana on helppo hoitoiset ja korkealaatuiset 100% merinovillasta valmistetut neuleet.
kutomoholopainen.fi

 


Kuljetus R.Stenvall Oy

Kuljetuspalveluita.
r-stenvall.fi

 


Muscleteam personal training & ravinto-ohjaus

Muscleteam tarjoaa personal trainer sekä hierontapalveluja. Toimipiste sijaitsee Kellokoskella Ruukin alueella Lasipalatsin II-kerroksessa. PTHannu 044 307 9529/ hannu@muscleteam.fi
facebook.com/PTHannu

 

Nukarin Rengas Oy
Palveleva ammattitaitoinen rengasliike yli 30 vuoden kokemuksella Jokelassa.
nukarinrengas.fi

 


Packforce Finland Oy

Olemme pakkausalan asiantuntija, myymme myymälässämme Sahankulmassa, joka on avoinna kaikille, pakkausalan tuotteita, mainostekstiilejä, työvaatteita ja paljon muuta.
packforce.fi

 


Parempikoti

Parempikoti tekee kodinmuutostöitä mm. vanhuksille ja vammaisille, mahdollistaen asumisen omassa kodissa mahdollisimman pitkään ja turvallisesti.
parempikoti.fi

 


Puutarhasuunnittelu Puksipuu

Ansaitset puutarhan, josta nautit JOKA PÄIVÄ. Apunasi yksilölliset ja monipuoliset pihasuunnittelupalvelut. Puksipuu on yksityispihoihin erikoistunut suunnittelutoimisto. Jo vuodesta 2004.
puksipuu.fi

 


RE/MAX Asuntoneliöt

Parhaasta asiakaspalvelusta palkittu, paikallinen kiinteistönvälitystoimisto joka alueena on koko Keski Uusimaa. Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Kerava 040 528 5775 ja Tuusula 044 988 5540.
asuntoneliot.fi

 


Terveystalo Rela-hierojat

Rela-hierojat -ketju palvelee uusimaalaisia 21 vastaanotolla, joissa sinua hoitaa koulutetut hierojat klassisen ja urheiluhieronnan tarpeissa tavoitteellisesti kohti parempaa hyvinvointia.
relahierojat.fi

 


RitaS kauneushoitola

Ammattitaitoista ja turvallista ihon- ja kauneudenhoitoa kaiken ikäisille naisille, miehille ja nuorille. Tervetuloa hoitaviin käsiini!
ritas.fi

 


Subway Tuusula / Mimaar Oy

Tuoreita ja herkullisia leipiä, wrappejä tai salaatteja oman maun mukaan. Takeaway.
subway.fi

 


Suomen Luonnonmaalit Oy

Suomen ainoa oikea ekomaalikauppa. Tarjoamme kuluttajille aidosti ympäristöystävällisiä pintakäsittelyaineita ilman viherpesua. Valikoimissa kattava otos ekologisia öljyjä, vahoja, lakkoja ja maaleja.
suomenluonnonmaalit.fi

 


Suomen LVIS-Huolto Oy

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua kattaen kaikenlaiset lvis-alan työt!
lvis-huolto.fi

 


Suomen Vakuutusasiamies

Suomen Vakuutusasiamies tarjoaa vakuutukset henkilöasiakkaiden ja yritysten tarpeisiin. Edustan seuraavia vakuutusyhtiöitä: Pohjola Vakuutus Oy, OP-Henkivakuutus Oy, Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.
vakuutusasiamies.fi

 


Teknoinfra Oy

Toimitamme ja urakoimme laadukkaita aluesuojauksen ja -rajauksen tuotteita: aidat, liukuportit, saranaportit, pyöröportit ja puomit sekä tie- ja siltakaiteet #aitapuolenkulkija.
teknoinfra.fi

 


Telekat Oy

Telekat Oy on talotekniikka-alan yritys joka tuottaa saneeraus- ja uudisrakennuskohteissa esimerkiksi yleiskaapelointijärjestelmiä, paloilmoitinjärjestelmiä ja turvajärjestelmiä.
telekat.fi

 


Tiitella Oy

Markkinointiviestinnän palvelut.
tiitella.fi

 


Tuusmotor Oy
Tuusmotor myy ja huoltaa moottoripyöriä, mopoja ja mönkijöitä. Meiltä myös ajovarusteet sekä varaosat.
Edustamamme merkit ovat Suzuki, Kawasaki, MV Agusta, Ducati, Vespa, Beta, Piaggio, Derbi, Gilera.
tuusmotor.fi

 


Tuusport

35 vuotta urheiluvälinehuoltoa Tuusulassa.
tuusport.fi

 


Tuusulan verhoomo

Yhden mestarin yritys joka toteuttaa perinteistä ja modernia huonekaluverhoilua sekä kangas- että tarvikemyyntiä.
Vanhojen valaisinten korjausta ja varjostinompelua sekä alan koulutusta.
Yhteystiedot: Heidi Saastamoinen puh. 040 575 5608, tuusulanverhoomo@kolumbus.fi, Myrtinojantie 6, 04340 Tuusula

 


Tuusulan Ykkösauto

Täyden palvelun Mazda-jälleenmyyjä Tuusulassa, Mazda-merkkihuolto ja laadukas valikoima vaihtoautoja. Tervetuloa!
tuusulanykkosauto.fi

 


Uudenmaan ajo-opisto

Uudenmaan ajo-opisto antaa opetusta Nurmijärvellä, Jokelassa, Hyvinkäällä ja Järvenpäässä. Tarjoamme henkilöauto- mopo- ja moottoripyöräkursseja ja linja-autokursseja sekä ammattipätevyyskoulutusta.
uao.fi

 


Uudenmaan Yritystilipalvelu Oy

Taloushallinnon ammattilaiset palveluksessasi.
yritystp.fi

 


Vibemetrics Oy

Vibemetrics Oy auttaa organisaatioita kuuntelemaan ihmisiä. Rakennamme tunnesiteen yhteiseen työhön ja tuomme keinoja ohjata muutosta.
vibemetrics.com

 


Vuorenteko Oy

Vuorenteko on Fredrik Wuoren Jokelaan vuonna 1918 perustama metallipaja, jonka perinteisessä pajamiljöössä tehdään teräsrakenne- ja koneistustöitä sekä hitsausta ja sorvausta vaativia korjaustöitä.
vuorenteko.com

 


Xifof Oy
Sinun liiketoiminta on se tärkein osa. Kun työprosessit sujuvat mutkattomasti ja oikein mitoitettu tekniikka pelaa, voit keskittyä olennaiseen. Olemme riittävän iso, mutta samalla riittävän pieni.
xifof.com

 


YIP Ympäristöinsinööripalvelut Oy

Tuotan ympäristöasiantuntijapalveluja, kuten ympäristölupahakemusten ja maa-aineslupahakemusten kokonaisvaltaista laadintaa, ympäristöseurantapalveluja, jätevesisuunnitelmia ja jätevesituotteita.
yip.fi

 


YR-Auto

Käytetyn auton kauppaa jo vuodesta 1992.
yr-auto.fi

 


Zirbaslife Design

Valokuva-ja taidekuosien suunnittelua sisustus-ja verhoilukankaisiin, sekä sisustus-ja lifestyle tuotteiden valmistusta. Luontoa kunnioittaen pieninä sarjoina. Myös asiakkaan kuvista.
zirbaslife.fi


VANTAA

 


Actire Taloushallintopalvelut
Nykyään pilvessä palveluja tuottavan tilitoimiston perusti yli 15 vuotta sitten 3 koulukaveria. Autamme yrityksiä selviämään ja menestymään henkilökohtaisella palvelulla asiakkaan koosta riippumatta.
actire.fi

 


Biila Solutions Oy

Biila tekee elämästä autojen kanssa helpompaa digitalisoimalla palveluita. Biila Go kokoaa yhteen auton siirron tarvitsijat ja liikkuvat ihmiset. Biila Care kutsuu auton huoltoon.
biila.io

 


Cityvarasto Oyj

Laadukkaita kotimaisia pienvarastopalveluita Uudenmaan alueella. Pienvarastot, teräsverkkovarastot, kontit, pakkaustarvikkeet, postiosoitepalvelut, lähetys- ja vastaanottopalvelut sekä toimitilat.
cityvarasto.fi

 


Digilick.com

Digilick.com auttaa yrittäjiä digimaailmassa – puhumme ihmisten kieltä digiviidakossa. Meiltä saa apua esim. kotisivujen, google adsin ja markkinointiasioihin liittyen. Olemme täällä Sinua varten!
digilick.com

 


Enexus Oy

Tuotamme verkkokaupan logistiikkapalveluja ja kuljetamme mm. ruokaa ja lääkkeitä ihmisille kotiin, kouluihin ja sairaaloihin.
fetch.fi

 


Forsman Tee

Forsman teemyymälä – Teenjuojan paratiisi. Tervetuloa Forsman teen omaan erikoisteemyymälään. Meillä on valikoimassamme yli 500 erilaista teelaatua, sekä lisäksi useita mielenkiintoisia teetarvikkeitä.
forsman-tea.com/fi/teemyymala

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


FysioFactor
FysioFactor tarjoaa fysioterapia-, valmennus- ja urheiluhierontapalveluita sekä lisäksi äitiysliikuntaa ja äitiysfysioterapiaa.
fysiofactor.fi

 


Fysio Fox Oy

Kokonaisvaltaiseen ihmisen hoitamiseen erikoistunut yritys. Ammattitaitoiseen henkilöstöömme kuuluu fysioterapeutteja, urheiluhierojia ja kiropraktikko.
fysiofox.fi

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


HemiTeam Oy

Sähköasennuspalvelut Uudenmaan alueella kotitalouksille ja alihankintana. Pitkäaikaisten asiakkaiden positiiviset suositukset ovat paras mainos asiakastyytyväisyydestä!
hemiteam.fi

 

Huoltopalvelu Oy
Kodinkonehuoltoa ja Ilmanvaihto IV-laitehuoltoa ja myyntiä.
kodinkonehuollot.fi

 


Ilostu Oy

Ilostu Oy on uudenlainen seniorin kotiin tukipalveluja tuottava palveluyritys. Tuemme senioria itsenäisesti kotona asumisessa ja tuomme arkeen elämäniloa, säännöllisyyttä, turvaa ja sujuvuutta.
ilostu.fi

 


JJS Konsulttiverkko

Konsulttiverkko on itsenäisten liikkeenjohdon konsulttien verkosto. Missiomme on auttaa kotimaisia pk-yrityksiä kasvussa ja kannattavuudessa.
konsulttiverkko.fi

 


Jopia Oy

Jopia Oy on henkilöstöpalvelualan yritys, rekrytoimme henkilöstöä johto-, asiantuntija- ja toimihenkilötason tehtäviin yrityksen toimialasta riippumatta sekä kiinteistö- ja talotekniikan osaajia.
jopia.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Kahvi Charlotta Paahtimo

Kahvi Charlotta Paahtimo sijaitsee Rekolassa Vantaalla. Paahtimo-kahvilasta voit ostaa tuoreita vastapaahdettuja kahvipapuja. Paahtimo erikoistuu direct trade-suoraan viljelijältä malliin.
kahvicharlotta.com

 


Kaur Oy / Ravintola Vagabonda

Ravintola Vagabonda on uusmaalainen lähiravintola, joka sijaitsee Pähkinärinteessä. Tarjoamme kotimaisia makuja ja juomia, sekä intialaisia makuja ja kansainvälisiä juomia uusmaalaisten makuun!
vagabonda.fi

 

Konstruo Oy
Uusi tai vanha, oma koti on elämän keskipiste, paikka jossa on hyvä olla ja helppo hengittää. KONSTRUO palvelee sinua kaikessa kodin kunnostamisessa ja remontoinnissa, sekä uuden rakentamisessa.
konstruo.fi

 


Koti Puhtaaksi Oy

Olemme 2011 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut kotisiivoukseen. Meidät valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi 2019. Rakennamme onnellisempaa Suomea koti kerrallaan.
kotipuhtaaksi.fi

 


Korukaivos Oy

Kultasepänliike Korukaivos Oy tarjoaa korujen korjaus sekä teetätyspalveluja. Meidän kautta myös kellosepän palvelut ja kaiverrustyöt.
korukaivos.fi

 


Laskentapalvelu Oy Vantaa

Tilitoimistomme on täynnä osaavia ja innostuneita ammattilaisia. Ylpeinä voimme sanoa, että meillä on kokemusta tilien pyörittämisestä yhteensä jo yli 60 vuotta!
tilitoimisto.org

 


Loistohoiva Uusimaa
Loistohoiva tarjoaa kotona asuville ikäihmisille laadukasta kiireetöntä hoivapalvelua mm. muistihoivaa, asiointiapua, kotiavustajapalvelua, tukea sairaalasta kotiutumiseen sekä ystäväpalvelua.
loistohoiva.fi

 


M & M Mainosopasteet Oy

Olemme mainos-, opaste-, teippaus- ja sisustuspalveluihin sekä niiden asennuksiin erikoistunut tuotantoyritys.
Meillä on alan vankka kokemus jo 30 vuoden ajalta.
mainosopasteet.fi

 


NUT-Group Oy

Kotimaisten NutHat asusteiden valmistaja ja myyjä. Kustomoituja tuotteita heijastavilla yksityiskohdilla yksityisille, yrityksille ja seuroille. Oma verkkokauppa osoitteessa www.NutHat.fi. Perheyritys.
nuthat.fi

 


Oivallusvaara Oy

Tarjoamme työhyvinvointipalveluita metsäympäristöissä työyhteisön ennaltaehkäisevän hyvinvoinnin tueksi. Retkiämme ohjaavat lääkärit ja muut terveydenalan ammattilaiset.
oivallusvaara.com

 


PakuOvelle.com

Parasta kotimaista pakettiauton vuokrausta ympäri pääkaupunkiseutua. Nouda huoltoasemalta tai vuokraa suoraan netistä. Pakettiatuojen lisäksi muutot sekä muuttolaatikot kaupungin parhailla hinnoilla.
pakuovelle.com

 

Parkettiliike J & T Mustonen Oy
Parkettilattioiden asennus, hionta ja lakkaus,valkolakkaus ym. parkettityöt.
parkettihelsinki.fi

 


Powdertech Ltd Oy

Powdertech Ltd Oy on jauhemaalien ja muiden maalaamotarvikkeiden toimittaja. Jauhemaalit, ripustinkoukut, maalaussuojat, kuumankestoteipit, maalinpoistoaineet, Ultratech tuotteet ym.
powdertech.fi

 


Punainen Kuu Oy

Vantaan Tikkurilassa ja Hämeenlinnassa toimiva erotiikka-alan yritys. Täältä löydät aina kaikki alan viimeisimmät tuotteet naisille, miehille ja pariskunnille. Edulliset hinnat!
punainenkuu.fi

 


Rapid-IT

Nopeaa ja edullista ATK-tukea PK-yrityksille ja yksityisihmisille. Laitteiden ja ohjelmistojen myynti, huolto ja tuki. Asennuspalvelut avaimet käteen periaatteella.
rapid-it.fi

 


Terveystalo Rela-hierojat

Rela-hierojat -ketju palvelee uusimaalaisia 21 vastaanotolla, joissa sinua hoitaa koulutetut hierojat klassisen ja urheiluhieronnan tarpeissa tavoitteellisesti kohti parempaa hyvinvointia.
relahierojat.fi

 

Senioritalkkarit
Seniorikansalaisten auttaminen lähes kaikessa, jossa apua tarvitaan. Näiden lisäksi remontit ja pihatyöt.
senioritalkkarit.fi

 


StepUp School

StepUp Schoolista löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa.
stepupschool.fi

 


Studio Ruusu Ky
Täydenpalvelun fotoerikoisliike ja kuvaamo Vantaan Korsossa vuodesta 1976. Passikuvat, henkilö- ja vartijakorttikuvat suoraan poliisille. Tervetuloa!
studioruusu.fi

 


Suomen radonhallinta Oy

Suomen radonhallinta on työpaikkojen ja julkisten tilojen lakisääteisten radonpalveluiden kokenut ammattiorganisaatio. Palvelemme kaikissa radonasioissa koko Suomessa.
suomenradonhallinta.fi

 


Tanssikoulu BailMás ay

Roly González tarjoilee ilopillereitä kuubalaisen salsan muodossa – sivuvaikutuksena hyvä kunto!
bailamas.fi

 


Tapahtumaravintola Kuninkaan Lohet

Ravintolamme Vanha Viilatehdas ja Kuninkaan Kartano sijaitsevat kuohuvan Vantaankosken äärellä, luonnon keskellä.
Tervetuloa viettämään tiloihimme yritystapahtumia tai perhejuhlia!
kuninkaanlohet.com

 

Tibio Oy
Toteutamme IT-ympäristön ulkoistuspalveluita, tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalveluita, järjestelmätoimituksiin asiantuntija- ja projektinhallintapalveluita.
tibio.fi

 


TT-Kulta Oy

TT-Kulta on kultasepänliike Vantaan Varistossa. Liikkeen yhteydessä on paja missä tehdään uusia koruja ja korjataan vanhoja. Tilaustöitä – Koruja – Kelloja – Lahjatavaroita – Palkintoja – Kaiverruksia.
tt-kulta.fi

 


UrakkaDiili
UrakkaDiili kilpailuttaa remonttisi veloituksetta. Saat useamman tarjouksen yrityksiltä yhdellä tarjouspyynnöllä. Täytä tarjouspyyntö -> Vertaile tarjouksia -> Valitse mieluisin tarjous.
urakkadiili.fi

 


Vaavi Oy

Vaavi Oy vuokraa Vaavisänkyjä vastasyntyneiden ensimmäisten kuukausien tarpeisiin. Vaavisänky on tarkoin suunniteltu liikuteltava ensisänky. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo 20 vuotta.
vaavi.fi

 


Vantaan Sanomat – Vantaan luetuin lehti
Kaupunkilehti Vantaan Sanomat on Vantaalla kaksi kertaa viikossa ilmestyvä kaupunkilehti. Kokonaistavoittavuudeltaan Vantaan Sanomat on Vantaan luetuin lehti (Lähde: KMT 2019).
vantaansanomat.fi

 


Varuste-Kymppi Oy

Varuste-Kymppi Oy toimii pääkaupunkiseudulle apuna rakennusliikkeille, kylpyhuonetuotteiden valmistajille sekä rakennuttajille. Asennamme asuntojen varusteita sekä iLOQ-lukituksia.
varustekymppi.fi

 


Xifof Oy
Sinun liiketoiminta on se tärkein osa. Kun työprosessit sujuvat mutkattomasti ja oikein mitoitettu tekniikka pelaa, voit keskittyä olennaiseen. Olemme riittävän iso, mutta samalla riittävän pieni.
xifof.com


VIHTI

 


Arvokate

Rakennuspeltityöt, vesikatot ja rautarakennetyöt.
arvokate.fi

 


Aurinko Kustannus Oy

Aurinko Kustannus Oy ja Kustannus Oy Arkki julkaisevat vuodessa noin 60 kirjaa ja kalentereita. Vihdin kirkonkylällä sijaitsevan toimistomme yhteydessä on myös täyden palvelun Kirja- ja paperipuoti.
aurinkokustannus.fi

 


Belentia Liikelahjatalo Oy

Belentia Liikelahjatalo on moderni yrityslahjojen yhteistyökumppani. Yrityksemme tuotevalikoima on erittäin laaja, Löydät erilaiset kustomoidut tekstiilit, sekä mainos- ja liikelahjat sivuiltamme.
blnt.fi

 


Digitekno Oy

Olemme kotimainen LED-pohjaisia näyttölaitteita, kuten tulostauluja ja logistiikkanäyttöjä suunnitteleva ja valmistava yritys. Toimitamme yksittäisistä LED-näyttölaitteista kattaviin järjestelmiin.
digitekno.fi

 

Element Metech OY
Me kalibroimme!
elementmetech.com/fi

 


Euro-Auto Vihti

Myymme kaikenmerkkisiä ja -ikäisiä vaihtoautoja sekä muita kulkuneuvoja.
Nykyaikainen autotalomme on hyvien yhteyksien varrella Vihdissä Porintien varrella.
Katso valikoimamme: www.euro-auto.fi

 


Foto Bakery Oy

Laadukkaat valokuvauspalvelut yrityksille Uudellamaalla. Mainoskuvaus, brändikuvaus, henkilöstökuvaus – just name it!
fotobakery.fi

 


FoxDo Oy

Tilaa 5 minuutissa – Aloitus jopa heti. Kaikki ulko- ja sisäremontit taulun ripustuksesta suuriin töihin. Löydä paras tekijä asiakkaiden antamista tähtiarvosteluista. 2v takuu ja kotitalousvähennys.
foxdo.fi

 


Happy Branding Company

Happy Branding Company auttaa asiakkaitaan kaikissa markkinointiin liittyvissä asioissa, lähtien brändin ytimen kiteytyksestä aina brändin muotoiluun ja jalkautukseen saakka.
happybrandingcompany.fi

 


Happy Pets Eläintenhoitopalvelut
Monipuolisia ja joustavia eläintenhoitopalveluita kotikäynteinä lemmikki- ja kotieläintalouksille. Hoidan lemmikit ja kotieläimet karvoihin katsomatta sekä lajista ja koosta riippumatta.
happypets.fi

 


Hiekan Autohuolto Oy
Raskaan kaluston korjaamo ; katsastuspalvelu, rengaspalvelu, hydrauliikkaletkujen valmistus ….
hiekanautohuolto.fi

 


Hiekkahentunen

Hiekkahentunen on VT25 varrella oleva lounas-kahvila, joka tarjoaa lounas ja kahvilapalveluiden lisäksi myös a la cartea sekä caterauspalveluja… Myös TakeAway-tyyppisesti.
hiekkahentunen.fi

 

HP-ompelu ja keramiikka
HP-ompelu ja keramiikka tekee ompelutöitä ja keramiikkaa. Ompelutöitä kaikenlaista asiakkaan tarpeeseen, korjausompelua, uutta vaatetta/ mekkoa, kodin tekstiileitä yms. Keramiikkaa käyttöön.
hp-ompelujakeramiikka.fi

 


Ikkunaparonit Oy

Ikkunaparonit Oy on erikoistunut ikkunoiden, ovien ja parvekelasien huoltoihin. Toimimme Uudellamaalla.
ikkunaparonit.fi

 


J.Rodas Oy

Porakaivojen huolto liike. Porakaivojen puhdistukset . Porakaivopumppujen vaihdot. Kaikki muut porakaivoihin liittyvät työt ja tarvikkeet.
kaivohuoltorodas.fi

 


Knokkon Textiles Company Oy

Knokkonin suunnittelemat, Vihdissä valmistetut eettiset, ekologiset ja innovatiiviset, eurooppalaista nokkosta ja kuituhamppua sisältävät ekoluksustuotteet niin kylpyhuoneisiin kuin ruokapöytään.
knokkon.fi

 


Kotipalvelu Iloita Oy

Kotipalvelu Iloita Oy tuottaa ei-sairaanhoidollisia kotipalvelun tukipalveluja. Olemme myös kuntien sosiaalihuollon hyväksymä palveluntuottaja Vihdin, Karkkilan, Lohjan, Espoon ja Lohjan alueilla.
iloita.fi

 


Liikuntasampo

Liikuntasampo tarjoaa monipuoliset viihtymisen ja virkistymisen palvelut Vihdissä. Tarjolla on kaksin pelattavaa tenniksen, squashin ja esim sulkapallon ja padelin merkeissä.
liikuntasampo.fi

 

Luna Shop
Teen koirille mittatilausvaatteita, toppapukuja, tossuja, trikoita, fleecejä.
lunashop.fi

 


Sanomalehti Länsi-Uusimaa
Länsi-Uusimaa on Lohjalla, Inkoossa, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä kuusi kertaa viikossa ilmestyvä sanomalehti. Lehti ilmestyy tilattuna ti-su ja keskiviikkona lehti jaetaan kaikkiin talouksiin.
lansi-uusimaa.fi

 


Mainostoimisto Visuviestintä Oy

Graafinen suunnittelu monipuolisesti. Julkaisujen, vuosikertomusten, oppaiden, lehtien, esitteiden, ilmoitusten yms. ulkoasun suunnittelu ja taittotyöt. Saavutettavuus huomioitu nettiPDFissä.
visuviestinta.fi

 


Medego

Medego tarjoaa räätälöidyt, käytännönläheiset ensiapukurssit yrityksille ja yhteisöille. Missionamme on vahvistaa kansalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia lisäämällä auttamisrohkeutta.
medego.fi

 


MOTIVATE Hyvinvointipalvelut

MOTIVATE Hyvinvointipalvelut tarjoaa asiakkaille elämyksellisiä irtiottoja arjesta mielen ja kehon hyvinvointia edistäen. Olet vain yhteydenoton päässä seuraavasta seikkailustasi!
facebook.com/motivatehyvinvointipalvelut

 

Nummelan Suuhygienistipalvelut
Ennaltaehkäisevä hammashoito, biofilmin ja hammaskiven poisto, kotihoidon opetus ja hampaiden valkaisu.
suuhygienistipalvelut.fi

 

Parkettiliike J & T Mustonen Oy
Parkettilattioiden asennus, hionta ja lakkaus,valkolakkaus ym. parkettityöt.
parkettihelsinki.fi

 


PTN-Logistics Oy

Vihtiläinen vuonna 1947 perustettu perheyritys, joka tarjoaa monipuoliset logistiikkaratkaisut Uudenmaan alueella. Kuljetuspalvelut, muuttopalvelut, kierrätyspalvelut ja kalusteasennukset.
ptn.fi

 


Putiikki Bra

Naisten alusvaatteiden erikoisliike – kivijalkakauppa Vihdin Nummelassa. Kattava valikoima alusasuja sekä uima-asuja kaikille naisille.
putiikkibra.fi

 


Sisuste Siivonen Oy

Valikoimassa kestävät kaihtimet, markiisit, matot ja sisustustuotteet. Oma mattokutomo. Luotettava suunnittelu-, mittaus- ja asennuspalvelu tuotteisiimme. Meiltä myös uniikit kokonaisuudet.
sisuste-siivonen.fi

 


Sisältötoimisto Gemme

Sisältötoimisto Gemme on syntynyt halusta auttaa yrityksiä viestimään oma ainutlaatuisuutensa sisällöillä, jotka puhuttelevat.
Sanoin ja kuvin. Aidosti ja lämmöllä. Tavoittaen oikean kohderyhmän.
gemme.fi

 


SSTec Oy

Teemme monipuolisia kivikoriratkaisuja täysin asiakkaan tarpeen mukaan. Tukimuurit, kiviaidat ja meluaidat päätuotteita. Tuotteet valmistetaan 100% Suomessa ja Uudellamaalla.
sstec.fi

 


Taikuri Henri Kemppainen

Suomen Taikuriksi 2019 ja vuoden parhaaksi esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016 palkittu kansainvälinen taikuri, illusionisti, viihdyttäjä Suomen huipulta. Erityisesti yritystapahtumiin.
henrikemppainen.com

 


Tilitoimisto Taloushoitola

Taloushoitola on sähköisen taloushallinnon tilitoimisto, jossa jokainen yrittäjä nähdään yksilönä. Ammattitaito, pitkä työkokemus ja jatkuva kouluttautuminen takaavat Taloushoitolan laadun.
taloushoitola.fi

 


Traditune Oy

Harmonikkaliike Traditune Oy on koko Suomen harmonikansoittajia palveleva arvostettu yritys ja yhteistyökumppani Nummelassa.
traditune.fi

 


Uudenmaan Kolarikorjaamo Oy

Olemme Vihdin Nummelassa toimiva kolarikorjaamo. Palveluihimme kuuluu mm. ajoneuvojen korikorjaus, maalaus, tuulilasien vaihdot ja korjaukset, ilmastoinninhuollot. Löydät meidät facebookista!
uudenmaankolarikorjaamo.fi

 


Vihdin hautaustoimisto Kauhanen

Vihdin hautaustoimisto on toiminut läntisellä Uudellamaalla jo v:sta 1917. Tarjoamme kaikkia kuolinpesän hoitoon liittyviä palveluita erityisesti kotikunnassamme ja pk-seudulla.
kauhanen.org

 


Vihdin Kuumasinkitys Oy

Kuumasinkitystä kaikkialle Suomeen. Vuonna 2017 valmistunut tehdasrakennus suunniteltu erityisesti kuumasinkitystä varten, mikä mahdollistaa suuremman tuotantokapasiteetin ja huippulaadun.
vihdinkuumasinkitys.fi

 


Vihdin Optiikka

Olemme yksityinen ja kotimainen perheyritys, joka on satsannut ammattitaitoon ja laadukkaisiin tuotteisiin. Oma hiomomme takaa nopeat toimitukset. Tervetuloa aidosti palvelevaan optikkoliikkeeseen!
kvoptiikka.fi

 


Kaupunkilehti Vihdin Uutiset
Vihdin Uutiset on Vihdissä ja Veikkolassa kaksi kertaa viikossa ilmestyvä kaupunkilehti.
vihdinuutiset.fi

 


Viestintäpalvelu Kahvimaa Oy

”Tehdään yhdessä tuumattua viestintää”. Monipuolisia yritysviestinnän palveluita (artikkeleita, tiedotteita, yritysesittelyitä) ja kotisivu- ja some-sisällöntuotantoa. Aloitetaan ”Tuumaustunnilla”.
kahvimaa.fi

 


ZUMA interiors

Zuma interiors tarjoaa yksilölliset ratkaisut hotellien, ravintoloiden ja muiden julkisten tilojen kalustamiseen ja sisustamiseen. Edustamme vain laadukkaita kalustebrändejä.
zuma.fi