”Paikallinen mainonta puree”

On tärkeää tunnistaa, mikä kanava toimii milläkin alalla. Hyvä esimerkki on automyynti: Porvoon Autotarvike on Etelä-Suomen Median lehden, Uusimaan, pitkäaikainen ilmoittaja-asiakas. Porvoon Autotarvikkeella nähdään, että printissä on voimaa. Perinteinen, painetussa lehdessä näkyminen siivittää Porvoon Autotarvikkeen niihin tuloksiin, joita he ilmoittelullaan hakevat:

”Ilmoittelu Uusimaassa tuo meille asiakasvirtaa liikkeeseen. Parhaimmillaan ilmoitusten teho näkyy siten, että asiakas tulee lehti kainalossa kaupoille. Myös ilmoitettujen tuotteiden menekistä huomaa, että tuote on ollut Uusimaassa ilmoituksessa ja ilmoitus puree – kauppa käy.”

Kari Wilkman, Porvoon Autotarvike

Uusimaan ammattitaitoinen ja osaava ilmoitusmyynti saa Porvoon Autotarvikkeelta kehuja: Myynti on aktiivisesti yhteydessä, pitää huolta ja on aktiivinen asiakkaan suuntaan. Pysyvät, henkilökohtaiset suhteet myyjän ja asiakkaan välillä rakentavat luottamusta. Niillä on arvoa molemmille: myyjä ymmärtää yhteistyön tuloksena tarkasti asiakkaan tarpeita ja osaa neuvoa toimivimpien ratkaisujen rakentamisessa.

 

Varaa paikkasi Tuhansien autojen teemassa nyt!

Lisätiedot ja mediaratkaisut

Ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi tai sinua palvelee

Sami Vehviläinen
puh. 040 867 9687
sami.vehvilainen@media.fi