Muut tiedot ja laskutus

Mainonnan säännöt ja etiikka
Noudatamme mainonnan kansainvälisiä perussääntöjä sekä alaan liittyvää lainsäädäntöä ja viranomaisten suosituksia. Mainostaja vastaa ilmoituksen sisällön asianmukaisuudesta sekä mahdollisesta vahingollisuudesta. Sisällöltään julkaisukelvottoman aineiston poisjäännistä lehti ei vastaa.

Peruutukset
Ilmoitusten peruutuksiin pätee sama aikataulu kuin tilavarauksiin. Peruutetuista jo tehdyistä ilmoituksista veloitetaan 50 % ilmoitushinnasta.

Vastuut ja reklamaatiot
Muistutukset virheellisestä ilmoituksesta on tehtävä kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa julkaisupäivästä. Lehti ei vastaa virheestä, joka johtuu puutteellisesta tai epäselvästä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta tai virheestä, joka käy selville asiakkaalle toimitetusta ja asiakkaan hyväksymästä tai palauttamatta jääneestä korjausvedoksesta. Vedos-ilmoitusten osalta vastuu ilmoituksen oikeellisuudesta siirtyy asiakkaalle. Lehti ei anna hyvitystä vähäisestä painovirheestä, joka ei vaikuta ilmoituksen ymmärtämiseen eikä vähennä sen arvoa. Lehden vastuu virheellisestä ilmoituksesta tai ilmoituksen poisjäännistä rajoittuu enintään maksettuun ilmoitushintaan.

Mediatallin maksuliikenne ja maksuehdot
Maksuaika 10 vuorokautta laskun päiväyksestä lukien. Yliajalta peritään korkolain mukainen viivästyskorko.

Laskutustiedot
Maksunsaaja: Etelä-Suomen Media Oy
Y-tunnus: 1027957-8
IBAN: FI02 2363 1800 0189 18
BIC: NDEAFIHH

Alennukset
Mainostoimistokorvaus: -15%.
Sarja-alennukset: volyymin mukaan

Käsittelymaksu
Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen.
Paperilaskujen lähettämisestä veloitetaan laskutusmaksu 3 € (sis. alv.).
Maksukehotuksesta veloitamme 5 euron muistutusmaksun (sis. alv.).

Valmis aineisto
Painovalmis ilmoitus tulee tehdä lopulliseen kokoonsa. Valmiiksi aineistoksi hyväksytään vain sanomalehtikelpoinen PDF-tiedosto. PDF on valmistettava Adobe Acrobat Distiller-ohjelmalla sanomalehtiasetuksilla, lisätietoja mediakortista.
Toimisto-ohjelmilla tehty aineisto ei ole valmis aineisto (esim. Word, Excel, PowerPoint). Tekstejä voidaan kuitenkin käyttää raakateksteinä, jos ne ovat tallennettu RTF-muotoon. Sähköiset ilmoitustiedostot tulee nimetä selvästi (ilmoittaja, julkaisupäivä, koko). Aineisto on toimitettava aineistoaikataulun mukaisesti.

Valmistettava aineisto
Ilmoitustuotanto valmistaa ilmoituksen asiakkaan toimittaman ohjeistuksen mukaisesti. Aineiston mukana on toimitettava käsikirjoitus, tarvittavat kuva-aineistot sekä asettelumalli. Aineistoon toimitettava aineistoaikataulun mukaisesti. Ilmoitusvalmistusmaksu on 0,15€/pmm. Käsikirjoituksen vastaisista vedoskorjauksista laskutetaan tuntihinnan mukainen veloitus. Hintoihin lisätään alv.