Konserni

Mediatalo Keskisuomalainen on valtakunnallisesti merkittävä viestintäkonserni. Konserni toimii Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä, Varsinais-Suomessa, Hämeessä, Etelä-Pohjanmaalla, Etelä-Karjalassa, Keski-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Konserni työllistää keskimäärin 2 000 henkilöä.

Mediatalo Keskisuomalainen on lehtinimikkeiden määrällä mitattuna Suomen suurin sanoma- ja kaupunkilehtikustantaja. Keskisuomalainen-konserni kustantaa seitsemää seitsenpäiväistä lehteä, kahta kuusipäiväistä lehteä ja yhtä viisipäiväistä lehteä, 18 paikallislehteä sekä 27 kaupunkilehteä. Lehtinimikkeistä tunnetuimpia ovat seitsenpäiväiset lehdet Keskisuomalainen, Savon Sanomat, Etelä-Suomen Sanomat, Aamuposti ja Keski-Uusimaa sekä kaupunkilehdet Länsiväylä, Helsingin Uutiset ja Vantaan Sanomat. Aikakausi- ja asiakaslehdistä merkittävimmät ovat Aromi, Avec, Evento ja Moottori. Konsernin kustannusyhtiöitä ovat Etelä-Suomen Media Oy, Keski-Suomen Media Oy, Savon Media Oy ja Omnipress Oy.

Mediatalo Keskisuomalainen tarjoaa markkinatutkimus-, markkinointiviestintä-, sivun- ja ilmoitusvalmistuspalveluja sekä paino- ja jakelupalveluja. Yhtiöistä merkittävimmät ovat markkinatutkimuspalveluja tarjoava Tietoykkönen Oy, markkinointi- ja viestintäpalveluja tarjoava Kamua Oy, sivun- ja ilmoitusvalmistuspalveluja (graafinen tuotanto) tarjoava Mediasepät Oy, painopalveluja tarjoava Lehtisepät Oy ja jakelupalveluja tarjoava Savon Jakelu Oy.

Mediatalo Keskisuomalaisen emoyhtiö Keskisuomalainen Oyj on noteerattu Helsingin Pörssissä ja sen kotipaikka on Jyväskylä.

Etelä-Suomen Media on osa Mediatalo Keskisuomalaista http://www.keskisuomalainen.com/fi/