ÖNS:n ja Lovarin yhteinen jääveikkaus 2024

Veikkaa, koska jäät lähtevät Loviisanlahdelta!

 

Osallistu Pursiseura ÖNS:n ja Loviisan Sanomien perinteikkääseen jääveikkaukseen ja voita 150 euron lahjakortti! Jätä veikkauksesi kisaan alla olevalla lomakkeella viimeistään 14.4.2024. Jokainen voi osallistua yhden kerran.

Säännöt

Jääveikkauksen voittaa se henkilö, jonka veikkausaika on lähinnä sitä hetkeä, jolloin Loviisanlahti on kulkukelpoinen Valkon sataman etelälaiturin ja Laivasillan välillä kuluvana keväänä. Tarkan kellonajan määräämiseksi asettaa kilpailun järjestäjä ÖNS moottoriveneen Valkon sataman etelälaiturin luo. Tämä vene ajaa Laivasillalle niin pian kuin se on mahdollista avovedessä. Voittoaika lasketaan siitä, kun vene kiinnittyy Laivasiltaan. Jos kilpailua ei voida ratkaista jäiden lähtöajan perusteella arvotaan voittaja 20.5.2024. Voittajan nimi julkaistaan Loviisan Sanomissa. ÖNS:n toimitsijat eivät osallistu kilpailuun.

Lähimmäksi veikannut palkitaan myöhemmin ilmoitettavalla palkinnolla.

Osallistu

Jääveikkaukseen osallistutaan syöttämällä alla olevalle lomakkeelle se päivä ja kellonaika, jona veikkaat ÖNS:n toimitsijoiden kiinnittyvän Laivasiltaan ja lähettämällä lomake. Muista täyttää myös yhteystietosi! Huomaathan, että jokainen voi osallistua yhden kerran.

 

Jäät lähtevät tänä vuonna…

Jääveikkaus on päättynyt. Kiitos mielenkiinnostasi.

 

Loviisalaiset ovat veikanneet jäiden lähtemisen ajankohtaa jo vuodesta 1958!