Clean World Porvoo 7.9.2021

Kestävän kehityksen foorumi

Clean World Porvoo – CWP on kestävän kehityksen foorumi. Tapahtuma tukee Suomen ympäristö- ja ilmastotavoitteita, kestävää kehitystä sekä Unelmien Porvoo 2030 -kaupunkistrategiaa, jonka mukaan Porvoo on ilmastotyön edelläkävijä – hiilineutraali, kiertotaloutta ja kestävää arkea edistävä kaupunki.

Ensimmäinen toteutus syyskuussa 2020 keräsi tuhatlukuisen yleisön seuraamaan tapahtumaa virtuaalisesti verkon välityksellä. Viime vuoden tapahtuman tallenteen pääset katsomaan sivun lopusta.

CWP 2021 tarjoaa jälleen vahvaa sisältöä: uusia avauksia, edelläkävijöiden ratkaisuja ja innovaatioita, inspiroivia kohtaamisia ja keskusteluja.

#cwp2021

 

>> KATSO KOKO OHJELMA TÄSTÄ!

 

Ilmoittaudu tapahtumaan!

CWP 2021 striimataan livenä 7.9.2021 Porvoon Campukselta. Toimimme syksyn koronaohjeistusten mukaan. Vaihtoehtoina ovat joko 1) osallistuminen paikan päällä tai 2) osallistuminen virtuaalisesti verkon kautta. Tapahtuma on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista.

>> ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

 

Kovan luokan puhujia, mm.:

 

 

Ajankohtaisia teemoja

  • Puhtaampi Suomi 2035
  • Kestävä liikkuminen ja uusiutuvat polttoaineet
  • Puhdas energiantuotanto ja rakennusten energiatehokkuus
  • Cleantech – Suomen vahvuudet ja liiketoimintamahdollisuudet
  • Kiertotalouden ratkaisut
  • Tuen ilmastontekojen Porvoota – tunnustuksen jakaminen

 

Clean World Porvoo -uutisia

”Suomen ei pidä ampua itseään jalkaan ilmastopäätöksissä” – St1-konsernin pääomistaja Mika Anttonen osallistuu syyskuun Clean World Porvoo tapahtumaan

”Odotettu Clean World Porvoo -tapahtuma saa jatkoa syyskuussa”

2020: Clean World Porvoo tulee: uusi ajankohta on 1. syyskuuta

2020: Kaikille avoin Clean World Porvoo -tapahtuma kokoaa Campukselle huippujoukon ympäristöosaamista. Tapahtuman ydinsanoma on, että jokainen voi tehdä jotakin.

2020: Porvoo siistiksi! – Kaikille avoin hyvän mielen siivoustempaus Länsirannalla

 

Yhteistyössä

Tapahtuman järjestää sanomalehti Uusimaa yhteistyökumppaniensa kanssa

 

 

Katso tästä Clean World Porvoo 2020 tallenne:

 

Twitter-palautetta viime vuoden tapahtumasta: ”Onnea ilmastotyön edelläkävijä #Porvoo #Clean World – tapahtuma oli huipputasokas! Tästä pitää luoda innovaatioalusta, jossa kaupunkimme osaaminen tuodaan rohkeasti, ennakkoluulottomasti ja ketterästi esille – ensin meillä ja sitten koko maailmassa”!