Konserni

Keskisuomalainen -konserni on valtakunnallisesti merkittävä viestintäkonserni. Konserni toimii Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Hämeessä, Etelä-Pohjanmaalla, Etelä-Karjalassa, Keski-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Konserni työllistää keskimäärin 1 300 henkilöä.

Keskisuomalainen -konserni on lehtinimikkeiden määrällä mitattuna Suomen suurin sanoma- ja kaupunkilehtikustantaja. Konserni kustantaa seitsemää seitsenpäiväistä lehteä ja yhtä viisipäiväistä lehteä, 17 paikallislehteä, 22 kaupunkilehteä sekä aikakausi- ja asiakaslehtiä. Lehtinimikkeistä tunnetuimpia ovat seitsenpäiväiset lehdet Keskisuomalainen, Savon Sanomat, Aamuposti ja Keski-Uusimaa sekä kaupunkilehdet Länsiväylä, Helsingin Uutiset ja Vantaan Sanomat. Aikakausi- ja asiakaslehdistä merkittävimmät ovat Aromi, Avec, Evento ja Moottori. Konsernin kustannusyhtiöitä ovat Etelä-Suomen Media Oy, Keski-Suomen Media Oy, Savon Media Oy ja Omnipress Oy.

Keskisuomalainen -konserni tarjoaa markkinatutkimus-, markkinointiviestintä-, sivun- ja ilmoitusvalmistuspalveluja sekä paino- ja jakelupalveluja. Yhtiöistä merkittävimmät ovat markkinatutkimuspalveluja tarjoava Tietoykkönen Oy, markkinointi- ja viestintäpalveluja tarjoava Kamua Oy, sivun- ja ilmoitusvalmistuspalveluja (graafinen tuotanto) tarjoava Mediasepät Oy, painopalveluja tarjoava Lehtisepät Oy ja jakelupalveluja tarjoava Savon Jakelu Oy.

Keskisuomalainen -konsernin emoyhtiö Keskisuomalainen Oyj on noteerattu Helsingin Pörssissä ja sen kotipaikka on Jyväskylä.

Etelä-Suomen Media kuuluu Keskisuomalainen-konserniin http://www.keskisuomalainen.com/fi/